MPY TV

   

  Katso televisio-ohjelmat silloin, kun sinulle sopii.

  MPY TV on iptv-palvelu, jolla saat lisää joustavuutta television katseluun. Iptv-palvelussa televisiokuva striimataan nopealla internetyhteydellä iptv-boksiin tai älytelevisioon. MPY TV tuo televisionkatseluun monia uusia ominaisuuksia kuten rajattoman ohjelmakohtaisen tallennustilan, videovuokraamon ja maksukanavien tilaukset omalla kaukosäätimellä, viivästetyn televisionkatselun ja valikoitujen kanavien ohjelmakirjastot. 

  Palvelun käyttöä varten sinulla on oltava laajakaistayhteys. Suositeltava laajakaistan nopeus MPY TV:n käyttöön on vähintään 30Mbit/s. MPY viihde sisältää nopean laajakaistan ja MPY TV -palvelun eduliseen pakettihintaan. 

  Lähes 200 kanavaa kaukosäätimesi ulottuvilla!

  MPY TV:n peruskanavapaketin voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: S, M tai L. Peruskanavien lisäksi tilattavana on suosituimmat Viasat ja C More -kanavapaketit, laaja valikoima eurooppalaisia tv-kanavia ja uutuutena mahdollisuus tilata myös yksittäisiä maksukanavia!  Laajimman maksukanavavalikoiman saat, kun käytössäsi on MPY viihde ja viihdeboksi.

  Katso ohjelmia suoraan

  MPY TV:llä voit katsoa ohjelmia tv-ruudulta viihdeboksin tai älytelevision avulla, tietokoneella, matkapuhelimella ja tabletilla. Saatavilla oleva kanavavalikoima vaihtelee jonkin verran riippuen käyttäjän päätelaitteesta. Parhaan ja laajimman katselukokemuksen saat, kun käytössäsi on viihdeboksi.

  SPIN+ tallenna suosikkiohjelmasi

  MPY TV -palveluun sisältyy SPIN+. Sillä voit tallentaa rajattoman määrän ohjelmia arkistoosi puoleksi vuodeksi niiltä kanavilta, joiden jakeluoikeudet sen sallivat. Toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa. SPIN+:n avulla voit myös pitää taukoja live-ohjelmia katsoessasi ja jatkaa niiden katselua myöhemmin, tallentaa automaattisesti sarjoja (eli tallentaa kaikki ohjelmat, joilla on sama otsikko ja jotka tulevat samalta kanavalta) aina siihen asti, kunnes päätät lopettaa sarjan tallentamisen.

  Nelosen kanavien, Nelonen, Liv, Jim, Hero, tallennus on maksuton lisäpalvelu, jonka voit tilata boksin kautta (SPIN Nelonen). Tallenteet säilyvät 7 päivän ajan.

  ReTV

  MPY TV:n huippuominaisuus on ReTV-ohjelmakirjasto, jonka avulla voit katsoa tiettyjen kanavien ohjelmia viikon ajalta taaksepäin. ReTV-kirjaston päivittyy automaattisesti. Palvelu ei ole tarjolla kaikilla kanavilla tekijänoikessäädösten vuoksi ja toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa.

  Kauppa

  MPY TV:n kaupasta voit tilata lisää kanavapaketteja, yksittäisiä kanavia ja palveluita menemällä päävalikosta Kauppa-valikkoon. Voit selata tuotteita alavalikoissa ja etsiä lisätietoja niiden sisällöstä ja hinnoista. Osta palvelu valitsemalla "Osta" ja vahvistamalla tilaus ostokoodillasi. MPY laskuttaa tekemäsi tilaukset muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Kauppa-valikon saatavuus ja sieltä tilattava valikoima riippuu käyttämästäsi päätelaitteesta.

  Vuokraelokuvat

  MPY TV:ssä on mukana SF Anytimen videovuokraamo. Sieltä voit vuokrata elokuvan 24 tunnin ajaksi. Vuokraamasi elokuvat laskutetaan muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Vuokraamosta löydät myös C More Play videokirjaston. Jos olet C More -kanavapaketin tilaaja, pääset käyttämään siihen sisältyvää C More Play -videokirjastoa ilman erillistä maksua.

  Päätelaitteet

  MPY TV:tä voi katsoa älytelevision sovelluksen kautta, liittämällä televisioosi viihdeboksi, tietokoneella, matkapuhelimella ja tabletilla.
  MPY TV:n kuukausimaksuun sisältyy mahdollisuus katsoa ohjelmia älytelevisiolla tai viihdeboksilla. Käyttääksesi palvelua tietokoneen selaimella, matkapuhelimella tai tabletilla, sinun tulee tilata MPY TV:hen Mobiili IPTV -lisäpalvelu. Lisäpalvelun hinta on MPY viihde ja MPY:n laajakaista-asiakkaille 2,45 €/kk (norm 4,90 €/kk) ja MPY TV -asiakkaille 4,90 €/kk.

   

  MPY TV:n käyttöön soveltuvat viihdeboksit ovat: Motorola VIP 1003, Motorola VIP 1903, Arris VIP 1853, Arris VIP 2853, Arris VIP 1103 ja Arris VIP 1113.

  Älytelevisiolla palvelua käytettäessä käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta IPTV-sovellus Ålcom IPTV. Sovellus toimii useimmissa älytelevisiomalleissa.
  Matkapuhelimella tai tabletilla palvelu toimii Android ja iOS käyttöjärjestelmissä. Käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta IPTV-sovellus Ålcom IPTV.
  Tietokoneen selaimella MPY TV toimii Chrome-selaimella (Mac ja Windows) osoitteessa www.pctv.fi.

  Huomioithan, että tietokoneella, matkapuhelimella tai tabilla palvelun käyttö edellyttää maksullisen Mobiili IPTV -lisäpalvelun aktivointia!

  MPY TV hinnasto

  Käyttöohje

   

  Usein kysytyt kysymykset MPY TV:stä


  Miksi kaikki kanavat eivät näy MPY TV:llä kaikilla laitteilla?

  Iptv-palveluiden sisällöntoimittajat tekevät sopimukset kanavakohtaisesta tallennuksesta kunkin kanavayhtiön kanssa erikseen, ja sopimukset määrittelevät, millä laitteilla mitkäkin kanavat ovat katsottavissa. Suosituimmista tv-kanavista Nelonen ei ole katsottavissa MPY TV:ssä tällä hetkellä muilla kuin viihdeboksilla. Mobiililaitteilla, tietokoneen selaimella tai älytelevisiolla Nelosen katsominen ei tällä hetkellä ole mahdollista. Huomioithan, että laajin kanavavalikoima on katsottavissa, jos käytössäsi on MPY viihde ja viihdeboksi.

   

  Miksi MPY TV:llä ei voi tallentaa ohjelmia kaikilta kanavilta?

  Iptv-palveluiden sisällöntoimittajat tekevät sopimukset kanavakohtaisesta tallennuksesta kunkin kanavayhtiön kanssa erikseen. Tämän vuoksi tallennusmahdollisuuksissa, eri kanavien mobiilikatselussa ja ReTV -ohjelmakirjaston tallennuksissa on kanavakohtaisia eroja.

  Ajankohtaisen kanavaluettelon eri päätelaitteille näet MPY TV -hinnastosta. Huomioithan, että laajin kanavavalikoima on katsottavissa, jos käytössäsi on MPY viihde ja viihdeboksi.

   

  Miten saan MPY TV:n toimimaan älytelevisiossani?
  MPY TV:n käyttöä varten käy lataamassa laitteesi sovelluskaupasta sovellus Ålcom IPTV. Kyseinen sovellus löytyy useimpien merkkien sovelluskaupoista, mutta mallikohtaisia eroja on. Mikäli älytelevisiosi ei tue sovellusta, tarvitset MPY TV:n käyttämiseen viihdeboksin. 

   

  Kuinka pääsen käyttämään MPY TV: mobiililaitteella, tabletilla tai tietokoneen selaimella? 
  Käyttääksesi MPY TV:tä tietokoneen internetselaimella tai mobiililaitteella sinun tulee hankkia maksullinen Mobiili IPTV -lisäpalvelu. Mobiili-lisäpalvelulla voit katsoa MPY TV:tä kolmella eri mobiililaitteella yhtä aikaa. Lisäpalvelun kuukausimaksu on 4,90 €/kk. MPY viihde ja MPY:n laajakaista-asiakkaille lisäpalvelun hinta on 2,45 €/kk.

  Kun sinulla on mobiililaite, käy lataamassa laitteesi sovelluskaupasta sovellus Ålcom IPTV ja kirjaudu sisään. Selaimella mene osoitteeseen www.pctv.fi ja kirjaudu sisään.

   

  Voinko kytkeä viihdeboksin kotini langattomaan verkkoon?
  Viihdeboksia ei voi käyttää langattomasti, vaan se vaatii aina ethernet-liitännän. Kiinnitä ethernet-johdon toinen pää kiinni viihdeboksiin ja toinen pää kiinni modeemiin, kuitupäätelaitteeseen tai reitittimeen.

  Jos käytössäsi on valokuituliittymä ja kuitupäätelaite on sijoitettu niin, ettei viihdeboksia ole mahdollista liittää siihen suoraan, voit hankkia lisävahvistimeksi/reitittimeksi esim. Intenon EX400 -lisäosan, jolla yhteyden voi jakaa kiinteästi yhdelle laitteelle (eli viihdeboksille).

  Inteno kuitupäätelaitteen ja lisäosan yhteys muodostetaan langattomasti tai langallisesti seuraavan pikaohjeen avulla.

  Mikäli tarvitset kiinteän yhteyden useammalle laitteelle, tarvitaan EX400:n lisäksi reititin. Lisätietoja eri laitteista ja kodin oman verkon vahvistamisesta saat myymälästämme MPY maailmasta.

   

  Mitä maksukanavia minun on mahdollista tilata itse?
  MPY TV:n maksukanavavalikoima vaihtelee sen mukaan, mitä päätelaitetta/alustaa käytät. Laajin mahdollinen kanavavalikoima on viihdeboksin kanssa. 

  Se, mitä kanavia voi eri päätelaitteilla/alustoilla tilata itse, vaihtelee seuraavasti:

  MPY viihde tai MPY:n laajakaista ja viihdeboksi:

  • Kauppa-valikko löytyy menu-napin takaa
  • Koko kanavavalikoima tilattavissa
  • Elokuvien vuokraaminen ja katsominen onnistuu ainoastaan viihdeboksilla

  Tietokoneen selain tai mobiilikäyttö:

  • Ei omaa Kauppa-valikkoa
  • Kanavavalikoima saatavissa rajoitetusti
  • Tilaukset tehtävä MPY:n asiakaspalvelussa
  • Ei elokuvavuokraamoa

  Älytelevisio:

  • Ei omaa Kauppa-valikkoa
  • Kanavavalikoima saatavissa rajoitetusti
  • Tilaukset tehtävä MPY:n asiakaspalvelussa
  • Ei elokuvavuokraamoa

   

  Miten tilaan MPY TV:n Mix A'la carte -kanavapaketin?
  Mikäli käytät viihdeboksia, MPY TV:n Mix-paketit tilataan ja tilauksia hallinnoidaan oman viihdeboksin kautta. Aloita painamalla kaukosäätimen menu-nappia ja siirry kohtaan kauppa. Valitse sen jälkeen maksukanavat ja paina OK. Tarkat tilausohjeet voit katsoa tästä »
  Muilla alustoilla voit tilata maksukanavapaketit MPY:n asiakaspalvelusta.

   

  MPY TV:tä  käytettäessä televisiokuva pätkii ja yhteys katkeaa vähän väliä. Missä on vika?
  MPY TV on internet-lisäpalvelu, jonka käyttämiseen suosittelemme vähintään 30Mbit/s laajakaistanopeutta. MPY TV:n kuvaan voi tulla hetkellisiä häiriöitä, mikäli ko. liittymää kuormitetaan runsaasti internetliikenteellä samalla kun MPY TV:tä käytetään. Lyhyet häiriöt voivat esimerkiksi olla mahdollisia, jos samaan aikaan katsotaan MPY TV:llä tallennetta ja ladataan tai lähetetään suuria tiedostoja.

  Mikäli MPY TV:ssä tuntuu olevan useinkin häiriöitä, nimenomaan pysähtelevää ja pätkivää tv-kuvaa, tulisi ensimmäiseksi varmistaa, että kaikki liitäntäkaapelit ovat asianmukaisesti kiinni (mahdolliset lukituskiinnikkeet ovat ehjiä ja asettuneet paikalleen), kaikki kaapelit ovat ulkoisesti ehjiä eikä kaapeleissa ole voimakkaita kierteitä. Samoin suosittelemme, että viihdeboksiin menevä ethernet-johto mahdollisimman suoraan kiinni laajakaistaliityntälaitteessa (eli adsl modeemissa, kaapelimodeemissa tai kuitupäätelaitteessa). Omatoimisesti voi myös tarkistaa, onko kodin muilla samaa internetliittymää käyttävillä laitteilla vaikutusta MPY TV:n toimintaan: irrota kaikki muut laitteet verkosta. Esiintyykö häiriötä vieläkin?

  Mikäli pätkiminen, tallenteiden katkeaminen kesken katsomisen jne. on jatkuvaa tai ongelma ei ratkea päätelaitteen uudelleenkäynnistyksellä, kannattaa aina tehdä MPY:lle häiriöilmoitus ongelman selvittämiseksi.

   

  Yhteystiedot

  MPY asiakaspalvelu, ark. klo 8-17, puh: 030 670 3033 (0,084 €/min), asiakaspalvelu@mpy.fi

  Myymälä MPY maailma, ark. klo 8-17, Mikonkatu 16

  Tekninen tuki puh: 030 670 3019 (0,084 €/min), tekninentuki@mpy.fi