Siirry suoraan sisältöön

MPY TV

Katso televisio-ohjelmat silloin, kun sinulle sopii!

Tietoa MPY TV:stä

MPY TV on netin yli toimiva IPTV-palvelu, jolla saat lisää joustavuutta television katseluun. Voit katsoa televisio-ohjelmat silloin, kun sinulle sopii!

IPTV-palvelussa televisiokuva striimataan nopealla internetyhteydellä siihen tarkoitettuun IPTV-boksiin tai älytelevisioon. Palvelun käyttöä varten sinulla on oltava nettiyhteys, eli MPY TV ei käytä perinteistä kaapeli-TV -yhteyttä. Suositeltava laajakaistan nopeus MPY TV:n käyttöön on vähintään 50 Mbit/s. MPY viihde puolestaan sisältää sekä nopean laajakaistan että MPY TV -palvelun samassa paketissa.

  • MPY TV:n peruskanavapaketin voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: S, M tai L. Peruskanavien lisäksi tilattavana on suosituimmat Viasat ja C More -kanavapaketit, laaja valikoima eurooppalaisia tv-kanavia ja uutuutena mahdollisuus tilata myös yksittäisiä maksukanavia! Laajimman maksukanavavalikoiman saat, kun käytössäsi on MPY viihde ja sen mukana tuleva viihdeboksi.

  • MPY TV:llä voit katsoa ohjelmia tv-ruudulta viihdeboksin tai älytelevision avulla, tietokoneella, matkapuhelimella ja tabletilla. Saatavilla oleva kanavavalikoima vaihtelee jonkin verran riippuen käytetystä laitteesta. Parhaan ja laajimman katselukokemuksen saat, kun käytössäsi on viihdeboksi.

  • SPINplus

   SPIN+ tallentaa suosikkiohjelmasi

   MPY TV -palveluun sisältyy tallennuspalvelu SPIN+. Sillä voit tallentaa rajattoman määrän ohjelmia MPY TV -arkistoosi puoleksi vuodeksi niiltä kanavilta, joiden jakeluoikeudet sen sallivat. Toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa. SPIN+:n avulla voit myös pitää taukoja live-ohjelmia katsoessasi ja jatkaa niiden katselua myöhemmin, tallentaa automaattisesti sarjoja (eli tallentaa kaikki ohjelmat, joilla on sama otsikko ja jotka tulevat samalta kanavalta) aina siihen asti, kunnes päätät lopettaa sarjan tallentamisen.

   Nelosen kanavien tallenteet säilyvät muista kanavista poiketen vain seitsemän päivän ajan.

    

   RETV
   ReTV   

   MPY TV:n huippuominaisuus on ReTV, jonka avulla voit katsoa tiettyjen kanavien ohjelmia viikon ajalta taaksepäin, ikään kuin sinulla olisi kaiken aikaa käytössäsi näiden kanavien ohjelmasisällön tallenteet seitsemältä edeltävältä päivältä! Palvelu ei valitettavasti ole tarjolla kaikilla kanavilla tekijänoikeussäädösten vuoksi ja toimittaja varaa oikeuden muuttaa palvelun piiriin kuuluvaa tarjontaa. Näet palvelun piiriin kuuluvat kanavat kanavaesitteestä.

  • MPY TV:n kaupasta voit tilata lisää kanavapaketteja, yksittäisiä kanavia ja palveluita menemällä MPY TV –sovelluksen tai viihdeboksin päävalikosta Kauppa-valikkoon. Voit selata tuotteita alavalikoissa ja etsiä lisätietoja niiden sisällöstä ja hinnoista. Osta palvelu valitsemalla "Osta" ja vahvistamalla tilaus ostokoodillasi. MPY laskuttaa tekemäsi tilaukset muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Kauppa-valikon saatavuus ja sieltä tilattava valikoima riippuu käyttämästäsi päätelaitteesta.

  • MPY TV:ssä on mukana SF Anytimen videovuokraamo. Sieltä voit vuokrata elokuvan 24 tunnin ajaksi. Vuokraamasi elokuvat laskutetaan muiden tilaamiesi palveluiden laskutuksen yhteydessä. Vuokraamosta löydät myös C More Play videokirjaston. Jos olet C More -kanavapaketin tilaaja, pääset käyttämään siihen sisältyvää C More Play -videokirjastoa ilman erillistä maksua.

  • MPY TV:n kuukausimaksuun sisältyy mahdollisuus katsoa ohjelmia älytelevisiolla tai viihdeboksilla. Käyttääksesi palvelua tietokoneella, matkapuhelimella tai tabletilla, sinun tulee tilata erillinen Mobiili IPTV -lisäpalvelu. Lisäpalvelun hinta on MPY viihde ja MPY:n laajakaista-asiakkaille 2,45 €/kk (norm. 4,90 €/kk) ja MPY TV -asiakkaille 4,90 €/kk.

   MPY TV:n käyttöön parhaiten soveltuva viihdeboksimalli on Arris VIP 1113.

    

   Älytelevisiolla palvelua käytettäessä käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta Ålcom IPTV -sovellus

   Sovellus toimii useimmissa älytelevisiomalleissa. Matkapuhelimella tai tabletilla palvelu toimii Android- ja iOS -käyttöjärjestelmissä. Käy noutamassa laitteesi sovelluskaupasta Ålcom IPTV -sovellus. Tietokoneen selaimella MPY TV toimii Google Chrome-selaimella (Mac ja Windows) osoitteessa www.pctv.fi.

Tilaa MPY TV

Valitse haluamasi peruskanavapaketti (S, M tai L). Asiakaspalvelijamme on sinuun vielä yhteydessä ja vahvistaa tilauksesi. Samalla voidaan lisätä tilaamaasi pakettiin haluamiasi maksullisia lisäpaketteja.  

Palveluhinnastot, etuhinta- ja sopimusehdot sekä käyttöohjeet

Lukuisista kanavapaketeistamme löydät varmasti sinulle sopivan paketin. Tutustu monipuoliseen valikoimaamme sekä MPY TV -hinnastoomme.

Askarruttaako sinua jokin asia?

Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin! Jos et löydä vastausta alta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • Sisällöntoimittajat tekevät sopimukset kanavakohtaisesta tallennuksesta kunkin kanavayhtiön kanssa erikseen, ja nämä sopimukset määrittelevät, millä laitteilla mitkäkin kanavat ovat katsottavissa. Huomioithan, että laajin kanavavalikoima on katsottavissa, jos käytössäsi on viihdeboksi.

  • Sisällöntoimittajat tekevät sopimukset kanavakohtaisesta tallennuksesta kunkin kanavayhtiön kanssa erikseen. Tämän vuoksi tallennusmahdollisuuksissa, eri kanavien mobiilikatselussa ja ReTV -ohjelmakirjaston tallennuksissa on kanavakohtaisia eroja.

   Ajankohtaisen kanavaluettelon eri päätelaitteille näet MPY TV -hinnastosta. Huomioithan, että laajin kanavavalikoima on katsottavissa, jos käytössäsi on viihdeboksi.

  • MPY TV:n käyttöä varten käy lataamassa laitteesi sovelluskaupasta sovellus Ålcom IPTV. Kyseinen sovellus löytyy useimpien merkkien sovelluskaupoista, mutta mallikohtaisia eroja on. Mikäli älytelevisiosi ei tue sovellusta, tarvitset MPY TV:n käyttämiseen viihdeboksin.

  • Käyttääksesi MPY TV:tä tietokoneen internetselaimella tai mobiililaitteella sinun tulee hankkia maksullinen Mobiili IPTV -lisäpalvelu. Mobiili-lisäpalvelulla voit katsoa MPY TV:tä kolmella eri mobiililaitteella yhtä aikaa. Lisäpalvelun kuukausimaksu on 4,90 €/kk. MPY viihde ja MPY:n laajakaista-asiakkaille lisäpalvelun hinta on 2,45 €/kk.

   Kun sinulla on mobiililaite, käy lataamassa laitteesi sovelluskaupasta sovellus Ålcom IPTV ja kirjaudu sisään. Selaimella mene osoitteeseen www.pctv.fi ja kirjaudu sisään.

  • Viihdeboksia ei voi käyttää langattomasti, vaan se vaatii aina ethernet-liitännän. Kiinnitä ethernet-johdon toinen pää kiinni viihdeboksiin ja toinen pää laajakaistasi päätelaitteeseen.

  • MPY TV:n maksukanavavalikoima vaihtelee sen mukaan, mitä päätelaitetta/alustaa käytät. Laajin mahdollinen kanavavalikoima on viihdeboksin kanssa.

   Se, mitä kanavia voi eri päätelaitteilla/alustoilla tilata itse, vaihtelee seuraavasti:

   Viihdeboksi:

   • Kauppa-valikko löytyy menu -napin takaa
   • Koko kanavavalikoima tilattavissa
   • Elokuvien vuokraaminen ja katsominen onnistuu ainoastaan viihdeboksilla


   Tietokoneen selain tai mobiilikäyttö:

   • Ei omaa Kauppa-valikkoa
   • Kanavavalikoima saatavissa rajoitetusti
   • Tilaukset tehtävä MPY:n asiakaspalvelussa
   • Ei elokuvavuokraamoa


   Älytelevisio:

   • Ei omaa Kauppa-valikkoa
   • Kanavavalikoima saatavissa rajoitetusti
   • Tilaukset tehtävä MPY:n asiakaspalvelussa
   • Ei elokuvavuokraamoa

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 8-17 numerossa

(0,084 €/min) tai

asiakaspalvelu@mpy.fi

Tekninen tuki

Palvelee 24/7 numerossa

(0,084 €/min) tai

tekninentuki@mpy.fi

Siirry sivun alkuun