Siirry suoraan sisältöön

Kaapeli-TV peruskanavat ja kanavapaketit

Tutustu kattavaan kanavapakettitarjontaamme.

MPY Kaapeli-TV on monipuolinen palvelu, joka koostuu kahdesta osasta: peruskanavista ja kattavasta kanavapakettitarjonnasta.

 
Tarvitset vain television ja kaapeliverkossa toimivan digivastaanottimen (eli DVB-C digisovittimen).
 

Peruskanavat

Häiriöttömistä peruskanavista pääset nauttimaan teräpiirtona MPY:n kaapeliverkossa.

Yle TV1 HD*, Yle TV1, Yle TV2 HD*, Yle TV2, MTV3 HD*, MTV3, Nelonen HD*, Nelonen, Yle Teema & Fem HD*, Yle Teema & Fem, Sub HD*, Sub, TV5 HD*, TV5, LIV HD*, LIV, JIM HD*, JIM, Kutonen HD*, Kutonen, TLC HD*, FOX HD*, FOX, AVA HD*, AVA, Hero HD*, Hero, Alfa TV HD*, Alfa TV, Frii HD*, Frii, Paramount Network HD*, National Geographic HD*, Taivas TV7, Koti TV HD*.

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

Kanavapaketit

Kanavapaketeilla täydennät helposti peruskanavien tarjontaa kaapeli-tv-taloudessa. Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset MPY:n TV-kortin sekä korttipaikallisen digivastaanottimen tai kortinlukijan. TV-kortin ja kanavapakettien minimitilausaika on yksi kalenterikuukausi.

Kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa. Hinnat ja ohjelmatiedot ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

TV-kortti 3,90 €/kk

TV-kortti on digiboksin tai digitv:n korttipaikkaan asetettava kortti, joka tuo mahdollisuuden tilata maksullisia kanavapaketteja tai erilliskanavia.

TV-kortti sisältää kanavat: Viasat + Suomi, Love Nature 4K*, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, France 24 HD*, TRT World HD* sekä kuukausittain vaihtuvan Bonuskanavan.

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

Suosituimmat kanavapaketit

 
Haluatko olla ajan hermolla ja seurata suosituimpia sisältöjä? Mitä asiakkaamme valikoivat monipuolisesta kattauksestamme? Tutustu ja tilaa sinäkin!

V premium

Täydellinen viihdepaketti sisältää valtavasti urheilua mm. Formula 1 lähtien. Uutuuselokuvia, laadukkaita dokumentteja ja lastenkanavia. Sisältää myös katseluoikeuden Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun.

39,95 €/kk

C More Total+

C More Total+ on penkkiurheilijan ja viihteen ystävän kattava unelmapaketti. 

39,95 €/kk

C More Total

C More Total on penkkiurheilijan, elokuvien ja sarjojen ystävän unelmapaketti, jossa on katsottavaa koko perheelle.

34,95 €/kk

C More Sport

Tästä ei penkkiurheilijan kanavapaketti parane! Katso Mestarien liigan ja La Ligan kaikki ottelut, MM-rallin 2022 kaikki osakilpailut suomeksi selostettuna sekä paljon muuta.

29,95 €/kk

Urheilu

Kanavapaketti tuo laajan valikoiman eri urheilulajeja katsottavaksesi. Hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, tarkkuutta vaativaa snookeria, purjehdusta, extreme-urheilua, laajasti moottoriurheilua eri sarjoista ja paljon muuta.

9,95 €/kk

Mix 5

Mix 5 on kattava paketti sinua kiinnostavia kanavia — valitse itse, mitkä 5 kanavaa haluat!

9,95 €/kk

Mix 3

Mix 3 on kattava paketti sinua kiinnostavia kanavia — valitse itse, mitkä 3 kanavaa haluat!

6,95 €/kk


Urheilukanavapaketit

 
Mikäli olet innokas urheilun seuraaja ja vannoutunut ruudun takana oleva penkkiurheilija, valintasi on urheilukanavapaketti. Tutustu ja tilaa!

V sport golf

Tuhti paketti kansainvälistä huippugolfia. Katso kaikki golfin suurimmat turnaukset  suorana ja yksinoikeudella omalta kotisohvaltasi. V sport golf sisältää katseluoikeuden Elisa Viihde Viaplayn golfsisältöön.

19,95 €/kk

Telia Liigapassi

Telia Liigapassi näyttää sinulle Liigan kaikki ottelut suorana ja teräväpiirtona. Kaikki joukkueet, kaikki pelit, aina Kanada-maljan kohotukseen asti.

27,90 €/kk

TotoTV

Hevosurheilun harrastajien oma paketti! TotoTV tarjoaa yli 600 suoraa ravilähetystä vuodessa sekä kansainvälisiä huippuraveja.

18,00 €/kk

C More Total+ tarjoaa suosituimmat sarjat ja seuratuimmat urheilulähetykset!


Kansainväliset kanavapaketit

 
Tuulahdus Suomen rajojen ulkopuolelta tulee helposti valitsemalla kansainväliset kanavapaketit. Seuraa monipuolista sisältöä ulkomaan kielellä omaksi iloksi, opiskellen tai ihan muuten vaan. Valittavanasi MPY:n kaapeliverkon alueella ovat seuraavat kanavapaketit: Espanja, Italia, Ranska, Saksa, Venäjä, Ruotsi, Pohjoismaiset ja vironkielinen ETV. Tutustu ja tilaa!

Espanja

Tällä kolmen kanavan paketilla pysyt mukana espanjankielisen maailman menossa. Uutisia ja draamaa, paikallisia tapahtumia, urheilua ja politiikkaa.

6,95 €/kk

Italia

Rai-kanavat tarjoavat ltalian yleisradioyhtiön monipuolisia ohjelmia: Uutisia ja ajankohtaisohjelmia, urheilua, iskelmää, viihdettä, reality-sarjoja ja kulttuuria. 

6,95 €/kk

Ranska

Ranskankielisen maailman suosituimmat kanavat yhdessä paketissa. Uutisia, ajankohtaisohjelmia, elokuvia ja kulttuuria.

6,95 €/kk

Saksa

10 saksankielistä kanavaa, jotka kattavat monipuolisella sisällöllään kaiken mitä voit toivoa. Sarjoja, urheilua, elokuvia, uutisia ja ajankohtaisohjelmia.

11,95 €/kk

Venäjä

Suosituimmat venäjänkieliset kanavat yhdessä paketissa. Laajasti viihdettä ja TV-sarjoja, uutisia ja ajankohtaisohjelmia.

8,95 €/kk

Ruotsi

Ajankohtaisohjelmia ja laadukasta viihdettä Ruotsista! Täältä löydät katsottavaa koko perheelle: ajankohtaisohjelmia, urheilua, viihdettä, elokuvia ja lastenohjelmia. 

11,95 €/kk

Pohjoismaiset

Norjan ja Tanskan yleisradioyhtiöiden kanavat lähettävä laadukkaita ja mielenkiintoisia ohjelmia laidasta laitaan: Urheilua. sarjoja, elokuvia, dokumentteja, ajankohtaisohjelmia ja lastenohjelmia.

6,95 €/kk

ETV

Virolainen kanava, joka tarjoaa tuoreet uutis- ja ajankohtaislähetykset, kulttuuria, musiikkia ja viihdettä. 

4,90 €/kk


Viihde-, uutis- ja kulttuurikanavapaketit

 
Valmiiksi mietittyjä vaihtoehtoja aina starttipaketeista laajempiin kanavapaketteihin, kun haluat seurata monipuolisesti viihdettä, uutisia ja kulttuuria. Tutustu ja tilaa!

C More

C More tarjoaa kattavasti leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavat TV-sarjat, vauhdikkaimmat toimintaelokuvat ja hauskimmat komediat.

9,95 €/kk

V series & film

V series & film on kanavapaketti sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja.  V series & film sisältää katseluoikeuden Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalveluun.

12,95 €/kk

Mix 8

Mix 8 on kattava paketti sinua kiinnostavia kanavia — valitse itse, mitkä 8 kanavaa haluat!

15,95 €/kk

Uutiset

Uutiset läheltä ja kaukaa, aina ajan tasalla. Maailman suuret tapahtumat, talouden viimeisimmät muutokset ja alueellisia erikoislähetyksiä. 

4,95 €/kk

Discovery

Huippudokumentteja! Discovery esittää laajasti toimintaa ympäri maailman, tavalla joka kiehtoo ja viihdyttää monipuolisesti.

6,95 €/kk

Historia

Tarinannälkäisen katsojan paketti, jonka kanavat tuovat ruutuusi toden ja uskomukset, faktat ja fiktiot.

6,95 €/kk

Uskonto

Ruotsinkielinen paketti, jonka kolme kanavaa keskittyvät kristilliseen sisältöön.

6,95 €/kk


Peruskanavapaketit

 
Peruskanavapaketin voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta: S, M tai L. Tutustu ja tilaa!

S-paketti

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja.

7,95 €/kk

M-paketti

Viihdettä koko perheelle! Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia sekä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja nauti kunnon komediasta. M-paketti tuo sinulle aina jotain katsottavaa.

19,95 €/kk

L-paketti

Toiveiden täyttymys, todella laaja viihdepaketti! Laaja urheilutarjonta, laadukkaat BBC:n dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia kaiken ikäisille tenaville. Vietä reipasta ulkoilmaelämää, kokkaa herkkuja, matkaile kiehtovissa kohteissa — kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa L-kanavapaketti.

24,95 €/kk

Bonuskanava

Kaapeli-TV:n kuukauden bonuskanava sisältyy TV-kortin kuukausimaksuun. Bonuskanava näkyy esittelyssä olevan kanavan omalla kanavapaikalla. Bonuskanava voi olla myös HD-laatuinen. HD-laatuisen kanavan katsomiseen tarvitset HD-laitteet (TV ja/tai digiboksi ja TV-kortti linkitettynä).

Huhtikuun Bonuskanavana esittäytyy: Al Jazeera International

Kuukauden bonuskanavana on huhtikuussa Al Jazeera International kanavapaikalla 354. Tarvitset kanavien katseluun TV-kortin ja Cable HD Ready -laitteen, joka tulee linkittää TV-kortin kanssa.

Englanninkielinen Al Jazeera International lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri. Kanavan ohjelmisto sisältää uutis-, talous- ja ajankohtaisohjelmia, dokumentteja, keskusteluohjelmia ja urheilua.

 

Asiakaspalvelu

Palvelemme arkisin klo 8-17 numerossa

(0,084 €/min) tai

asiakaspalvelu@mpy.fi

Tekninen tuki

Palvelee 24/7 numerossa

(0,084 €/min) tai

tekninentuki@mpy.fi

Siirry sivun alkuun