Siirry suoraan sisältöön

MPY Kaapeli-TV

MPY Kaapeli-TV on monipuolinen palvelu, joka koostuu kahdesta osasta: peruskanavista ja kattavasta kanavapakettitarjonnasta.

Kaapeli-TV

Kaapeli-TV tarjoaa kaikki televisio- ja radiopalvelut kaapelin kautta. Erillisiä antenneja tai satelliittivastaanottimia ei tarvita, sillä MPY hoitaa kaiken tarvittavan nykyaikaisen tekniikan.

Kaapeli-TV on palvelu, joka koostuu monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, huipputekniikasta, asiantuntevasta asiakaspalvelusta ja ammattitaitoisesta huollosta.

Kaapeli-TV tarjoaa myös mahdollisuuden kiinteähintaiseen internetsurffailuun. Saat siis kotisi TV-pistokkeesta halutessasi myös MPY:n kiinteän laajakaistan! 

MPY Kaapeli-TV

MPY Kaapeli-TV on monipuolinen palvelu, joka koostuu kahdesta osasta: peruskanavista ja kanavapakettitarjonnasta.  Tarvitset vain kaapeliverkossa toimivan television tai digiboksin. Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset lisäksi MPY:n TV-kortin sekä teräväpiirtoyhteensopivan kortinlukijan tai korttipaikallisen HD-digiboksin.

Peruskanavat

Häiriöttömistä peruskanavista pääset nauttimaan teräpiirtona ilman TV-korttia MPY:n kaapeliverkossa. Maksat palvelusta vain kulloinkin voimassa olevan perusmaksun.

Perusjakelussa on useita kanavia: Yle TV1 HD*, Yle TV 1, Yle TV2 HD*, Yle TV2, MTV3 HD*, MTV3, Nelonen HD*, Nelonen, Yle Teema & Fem HD*, Yle Teema & Fem, Sub HD*, Sub, TV5 HD*, TV5, LIV HD*, LIV, JIM HD*, JIM, Kutonen HD*, Kutonen, TLC HD*, FOX HD*, FOX, AVA HD*, AVA, Hero HD*, Hero, Alfa TV HD*, Alfa TV, Frii HD*, Frii, National Geographic HD*, Taivas TV7, Koti TV HD*

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

Peruskanavat
kanavapaketit

Kanavapaketit

Maksullisilla kanavapaketeilla täydennät monipuolisesti omien toiveidesi mukaisesti peruskanavien tarjontaa. Maksullisten kanavapakettien katseluun tarvitaan TV-kortti (V sport + Suomi HD*, Love Nature 4K*, Viasat Explore HD*, Viasat History HD*, Viasat Nature HD*, France 24 HD*, TRT World HD* ja kuukausittain vaihtuva bonuskanava), jonka hinta on 3,90 €/kk. Bonuskanava voi ajoittain olla myös HD-laatuinen. Tarkista Bonuskanava täältä.

TV-kortin ja kanavapakettien minimitilausaika on yksi kalenterikuukausi.
 

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

Huomioithan, että kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa. Hinnat ja ohjelmatiedot ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Kysy lisää tai tilaa MPY Kaapeli-TV -palvelu asiakaspalvelustamme!

Asiakaspalvelu


Palvelemme arkisin klo 8-17 numerossa

(0,084 €/min) tai

asiakaspalvelu@mpy.fi

Siirry sivun alkuun