Siirry suoraan sisältöön

MPY Kaapeli-TV

MPY Kaapeli-TV on monipuolinen palvelu, joka koostuu kahdesta osasta: peruskanavista ja kattavasta kanavapakettitarjonnasta.

Kaapeli-TV

Kaapeli-TV tarjoaa kaikki televisio- ja radiopalvelut kaapelin kautta. Erillisiä antenneja tai satelliittivastaanottimia ei tarvita, sillä MPY hoitaa kaiken tarvittavan nykyaikaisen tekniikan.

Kaapeli-TV on palvelu, joka koostuu monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, huipputekniikasta, asiantuntevasta asiakaspalvelusta ja ammattitaitoisesta huollosta.

Kaapeli-TV tarjoaa myös mahdollisuuden kiinteähintaiseen internetsurffailuun. Saat siis kotisi TV-pistokkeesta halutessasi myös MPY:n kiinteän laajakaistan! 

MPY Kaapeli-TV

MPY Kaapeli-TV on monipuolinen palvelu, joka koostuu kahdesta osasta: peruskanavista ja kanavapakettitarjonnasta.  Tarvitset vain kaapeliverkossa toimivan television tai digiboksin. Kanavapakettien tilaamiseen tarvitset lisäksi MPY:n TV-kortin sekä teräväpiirtoyhteensopivan kortinlukijan tai korttipaikallisen HD-digiboksin.

Teräväpiirtokanavat kanavaluettelon kärkipaikoille 31.8.2021

Kaapelitelevisioverkossa maksuttomien tv-kanavien teräväpiirtoversiot siirtyvät kanavapaikoille 1 – 20, ja perinteisen tarkkuuden kanavat alkavat jatkossa kanavanumerosta 21. Muutos koskee kaikkia kaapeli-TV-asiakkaitamme.

valokuidulla-teravapiirtoa-telkkariin

Peruskanavat

Häiriöttömistä peruskanavista pääset nauttimaan teräpiirtona ilman TV-korttia MPY:n kaapeliverkossa. Maksat palvelusta vain kulloinkin voimassa olevan perusmaksun.

Perusjakelussa on useita kanavia: Yle TV1, Yle TV 1 HD*, Yle TV2, Yle TV2 HD*, MTV3, MTV3 HD*, Nelonen, Nelonen HD*, Yle Teema & Fem, Yle Teema & Fem HD*, Sub, Sub HD*, LIV, LIV HD*, JIM, JIM HD*, TV5, TV5 HD*, Kutonen, Kutonen HD*, FOX, AVA, AVA HD*, Hero, Frii, Frii HD*, Taivas TV7, Alfa TV, TLC, National Geographic, Paramount Network HD*, Koti TV HD*.

*) Kanavan katselu vaatii Cable HD Ready -laitteen.

Peruskanavat
kanavapaketit

Kanavapaketit

Maksullisilla kanavapaketeilla täydennät monipuolisesti omien toiveidesi mukaisesti peruskanavien tarjontaa. Maksullisten kanavapakettien katseluun tarvitaan TV-kortti (FOX HD*, National Geographic HD*, TRT World HD* ja Bonuskanava), jonka hinta on 2,90 €/kk. Bonuskanava voi ajoittain olla myös HD-laatuinen. Tarkista Bonuskanava täältä.

TV-kortin ja kanavapakettien minimitilausaika on yksi kalenterikuukausi.

Huomioithan, että kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa. Hinnat ja ohjelmatiedot ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.


Kysy lisää tai tilaa MPY Kaapeli-TV -palvelu asiakaspalvelustamme!

Asiakaspalvelu


Palvelemme arkisin klo 8-17 numerossa

(0,084 €/min) tai

asiakaspalvelu@mpy.fi

Siirry sivun alkuun