Bonuskanava

  Bonuskanava näkyy esittelyssä olevan kanavan omalla kanavapaikalla. Bonuskanava voi jatkossa olla myös HD-laatuinen. HD-laatuisen kanavan katsomiseen tarvitset HD-laitteet (TV ja/tai digiboksi ja TV-kortti linkitettynä).

        

  Huhtikuun Bonuskanavana esittäytyy FUEL TV HD

  Vauhdikas urheilullinen kanava, joka tuuttaa ilmoille skeittausta, surffausta, lumilautailua, BMX-pyöräilyä sekä muita lajeja, jotka pistävät verisuonissasi adrenaliinin liikkeelle.

  FUEL TV HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 210 huhtikuun ajan.

  Kuukauden tärpit

  The Inertia

  Uusi jakso joka torstai klo 23

  Aallot vetävät vastustamattomasti puoleensa. Joka torstai FUEL TV:ssä on vuorossa uusi The Inertia -sarjan jakso. Dokumenttisarjassa esitellään maailman vaikutusvaltaisimpia surffaajia. Heille, jotka ovat pyhittäneet elämänsä aalloille ja lautailulle.

  The Inertia -sarja esittelee jaksoissaan surffaajia. Mukana ovat mm. Kelly Slater, Rob Machado ja Shane Dorian. Sarja esittelee näiden ’pro surfistojen’ eli ammatikseen surffaajien elämää. Samalla vieraillaan eksoottisissa kohteissa meren äärellä.

  The Night Harvest

  Tiistaina 16.4 klo 23

  Cape Town toivottaa tervetulleeksi maailman BMX- ja MTB-ammattilaiset. The Night Harvest kokoaa maailman pyöräilykerman yhteen. Kuka on radalla nopein? Kuka vetää ilmavimmat airit? Se selviää, kun yksi maailman hulluimmista Dirt-pyöräilytapahtumista käynnistyy.

  The Night Harvest -tapahtumassa Etelä Afrikassa houkuttelee yhteen maailman huiput. Mukana ovat mm. Pat Casey, Kyle Baldock, Mat Mcduff sekä heidän haastajansa. Rataa on täksi vuodeksi parannettu ja pidennetty, jotta pyöräilijät pääsevät pistämään fysiikan lait uusiksi BMX- ja MTB-pyörillään.

  Matty Manners Surfboards

  Keskiviikkona 3.4. klo 23

  Kaikki ovat varmaan jo nähneet Blastoidin? Nyt Shaun Manners ja kumppanit ovat julkaisseet uuden surffauslyhytelokuvan. Lyhäri on kuvattu Australian rannikoilla ja seuraa Shaun Mannersin sekä Creed McTaggartin taiturointia aalloilla. Samalla he testaavat Shaunin isän Matt Mannersin työstämiä surffilautoja.

  Matt Mannersilla on yli 35 vuoden kokemus surffilaudoista. Hänen käsistään on lähtenyt useita legendaarisia lautoja, joiden päällä Mattin poika Shaun ja hänen ystävänsä Creed McTaggart nyt surffaavat. Lyhytelokuvan pienenä yksityiskohtana mainittakoon, että pojat ovat itse myös editoineet leffan.

  Custom

  Tiistaina 9.4. klo 23

  Huhtikuussa FUEL TV HD hemmottelee freeride-entusiasteja uusilla Custom-sarjan jaksoilla. Custom seuraa freeride- sekä MTB-pyöräilyskeneä ja alan tärkeimpiä kilpailuja. Huhtikuun jaksoissa pääsemme mukaan Darkfestiin, joka keräsi 15 maailman huippua Stellenboschiin Etelä-Afrikkaan.

  Darkfest 2019 jää aikakirjoihin yhtenä kaikkien aikojen isoimpana freeride-tapahtumana. Hellsend Dirt Compundin dirttiin rakennettiin järeät hyppyrit, jotka tarjosivat ilmavimmat airit, korkeimmat hypyt pisimmät lennot. Nauti ilmalennoista Custom-sarjan parissa.

  Näin katsot Kuukauden kanavaa

  FUEL TV HD näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 210. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

  Haluatko nähdä FUEL TV HD -kanavan jatkossakin?

  TV Mix 4, 8 & 12: Valitse itse kanavasi

  Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse FUEL TV HD:n lisäksi kolme, seitsemän tai jopa yksitoista muuta vapaavalintaista kanavaa.

  Active Sports: Pelkkää urheilua

  Yhdeksän urheilukanavaa yhdessä. FUEL TV HD:n lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, FIGHT SPORTS HD, Ginx eSports TV, Motorvision TV HD sekä Nautical Channel HD.

   

  Toukokuun Bonuskanavana esittäytyy Investigation Discovery 2.5. alkaen

  Discovery-kanavaperheen jännittävin kanava Investigation Discovery vie katsojat rikosten, rikostutkimusten sekä paranormaalien ilmiöiden maailmaan. Katsojat pääsevät seuraamaan, miten tutkijat selvittävät murhia ja rikoksia. Kanava lähettää ohjelmaa vuorokauden ympäri kaikkina viikonpäivinä suomeksi tekstitettynä. 

  Investigation Discovery näkyy normaalitarkkuudella kanavapaikalla 127 toukokuun ajan.

  Kuukauden tärpit

  Deadly Recall

  4.5. alkaen klo 22

  Pat Postiglione on työskennellyt murhaetsivänä Nashvillessä yli 25 vuotta. Postiglione on tutkinut satoja murhia, joita hän ei unohda, sillä hänellä on ainutlaatuinen valokuvamuisti. Muistinsa ansiosta jokainen murhan uhri elää hänen mielessään ja murhapaikan pienetkin yksityiskohdat piirtyvät tarkasti hänen muistissaan.

  Monet Pat Postiglionen muistot ovat karmaisevia, mutta ne ovat palvelleet murhien rikostutkintaa. Tässä hyytävässä TV-sarjassa läpikäydään henkirikoksia, joissa Postiglione on osallistunut tutkintaan. Ja auttanut tällä ainutlaatuisella kyvyllään rikosten ratkaisemisessa.

  Murder Decoded

  4.5. alkaen klo 24

  Jokaisen murhan seurauksena syntyy johtolankoja. Jotkin näistä vihjeistä on helppo löytää, toiset vaikeammin. Murder Decode -sarjassa seurataan kuinka rikospaikkatutkijat hyödyntävät huippulääketieteellisiä menetelmiä, jotta he löytävät pienimmätkin jäljet ja todisteet. Lisäksi on päätettävä mitkä näistä johtolangoista on hyödyttömiä ja mitkä vievät murhaajan jäljille.

  Mukaansa tempaava Murder Decode -sarja vie sinut keskelle CSI-sarjasta tuttuun rikospaikkatutkintaan. Sarjassa läpikäydään miten tutkijat keräävät vihjeitä ja todisteita kasaan, yhdistellen oikeuslääketieteellistä tutkimusta ja vanhaa kunnon rikosetsivän työtä.

  Never Say Goodbye

  Tiistaisin 14.5. alkaen klo 22

  Jokainen meistä hyvästelee rakkaimpansa lähtiessämme. Pikainen pusu tai halaus. Hyvänyön tekstari. Mutta entä jos tuo hyvästely jääkin viimeiseksi? Tässä tiivistunnelmaisessa TV-sarjassa läpikäydään tapauksia, joissa läheiset ovat hävinneet yllättäen ja miten rikostutkijat ovat selvittäneet tapauksia.

  Jokainen katoamistapaus on aina oma ainutlaatuinen tarinansa. Perhe, ystävät ja poliisietsivät läpikäyvät katoamistutkinnan käänteistä ja yllätyksistä. Tätä kautta selviää uskomattomia tarinoita, joita värittävät huijaukset, petokset, kaksoiselämät sekä tummanpuhuvat salaisuudet, jotka vievät rikostutkijat oikeille raiteille.

  Madeleine McCann: An ID Murder Mystery

  Sunnuntaisin 26.5. alkaen klo 23

  Vuonna 2007 Kate ja Gerry McCann kohtasivat jokaisen vanhemman pahimman painajaisen lomamatkallaan Portugalissa. Perheen tytär kolmivuotias Madeleine katosi hotellihuoneesta vanhempien viettäessä iltaa läheisessä ravintolassa. Tästä käynnistyi yksi maailman seuratuimmista rikostutkimuksista, joka on edelleen vailla loppuratkaisua.

  Edelleen avoimena katoamistapauksena pikku-Madeleinen kohtalo puhututtaa. TV-sarja seuraa tapauksen uutta tutkintaa. Sarjassa sukelletaan syvälle rikokseen, joka järkytti brittejä ja koko maailmaa, ja on nostanut esiin useita kysymyksiä, joihin ei ole vieläkään saatu vastauksia.

  Näin katsot Kuukauden kanavaa

  Investigation Discovery näkyy kaapeliverkossa sen omalla kanavapaikalla 127.

  Haluatko nähdä Investigation Discovery -kanavan jatkossakin?

  TV Mix 4, 8 & 12: Valitse itse kanavasi

  Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Investigation Discoveryn lisäksi kolme, seitsemän tai jopa yksitoista muuta vapaavalintaista kanavaa.

   

  Katso myös tarjoukset