Bonuskanava

  Bonuskanava näkyy esittelyssä olevan kanavan omalla kanavapaikalla. Bonuskanava voi jatkossa olla myös HD-laatuinen. HD-laatuisen kanavan katsomiseen tarvitset HD-laitteet (TV ja/tai digiboksi ja TV-kortti linkitettynä).

        

   

  Elokuun Bonuskanavana esittäytyy Animal Planet

  Animal Planet -kanavalla kohtaat eläimet niiden oikeassa elinympäristössä: viidakossa, aavikolla, savannilla, ilmassa tai vedessä. Koko perheen suosikkikanavalla tutustut myös lemmikkeihin ja eläintarhojen toimintaan. Kanava huomioi myös perheen pienimmät, sillä ohjelmissa ei korosteta luonnon omaa väkivaltaa. Animal Planet viihdyttää ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Kaikki ohjelmat ovat tekstitetty suomeksi.

  Animal Planet näkyy kanavapaikalla 124 (SD) ja teräväpiirtona kanavapaikalla 219 (HD) elokuun ajan.

  Teräväpiirtokanavien katseluun tarvitset Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

   

  Kuukauden tärpit

  The Zoo: San Diego

  Alkaen tiistaina 13.8. klo 20.10

  San Diegon eläintarha on yksi maailman kuuluisimmista eläintarhoista. Sen suojissa elää yli 6500 eläintä ja 700 eläinlajia. Sarjassa kurkistetaan San Diegon Zoo Global -organisaation toimintaan ja tavataan mm. pandoja, kirahveja, koaloita, norsuja, puumia, gepardin poikasia sekä Spice Girls -nimellä tunnettu strutsilauma.

  The Zoo: San Diego -sarjassa seurataan eläintarhan ja safaripuiston eläinlääkäreiden ja -hoitajien työtä. Eläintarhan asukkailla on kerrottavanaan hämmästyttäviä tarinoita, joista esimerkkinä mm. sukupuuton partaalta pelastetut Kalifornian korppikotkat ja viisivuotissynttäreitään viettävä viehättävä Joanne-gorilla.

  Animal Cribs

  Alkaen keskiviikkona 21.8. klo 19.15

  Lemmikki tekee kodista kodin. Mutta jotkut kodit vaativat pientä laittoa. Eläinten ystävä Antonio Ballatore tuo suunnittelutaitonsa lemmikkiomistajien käyttöön. Yhdessä työkaverinsa Gracen ja luottokoira Chewie-buldoggin sekä ammattirakentajien avustuksella he muokkaavat ahtaista asunnoista sekä pihoista toimiva kokonaisuuksia, jotka tarjoavat iloa lemmikeille ja omistajille.

  Animal Cribs -sarjassa Antonio tapaa mm. koirien valtaamassa kodissa asuvan perheen ja suunnittelee heidän takapihallensa mahtavan koirapuiston. Toinen perhe tarvitsee suljetun tilan seitsemälle chinchillalleen. Antonio auttaa myös pariskuntaa, joka haluaa rohkaista savannikissaansa ja neljää hoitokissaansa liikkumaan ulkona turvallisesti.

  Puppy Bowl XV

  Alkaen sunnuntaina 18.8. klo 20.10

  Tämä vuosi on Puppy Bowl -tapahtuman 15. juhlavuosi! Vuoden suloisimmassa pelitapahtumassa nähdään toinen toistaan söpömpiä koiranpentuja, jotka ottavat mittaa toisistaan pelikentällä. Rescue-koiranpennuista muodostetut joukkueet Ruff ja Fluff kilpailevat kiihkeästi Lombarky-voittopokaalista.

  Juhlavuoden kunniaksi joukkueilla on söpöt maskotit: Fluff-joukkueen maskottina Javier-vesisika ja Ruff-joukkueella kolme afrikkalaista piikkisikaa. Surge-hamsteri vastaa pistetaulusta ja kengurunpoikasista koottu cheerleaderjoukkue viihdyttää yleisöä. Meep-lintu twiittaa pelin kulkua sosiaalisessa mediassa. Eikä kannata unohtaa kissojen esittämää väliaikashow’ta, jota tähdittävät Atlanta Acro Cats -kissaryhmä, Purr-oon 5 sekä Adam Feline. Luvassa hellyttävän rakastettavaa viihdettä!

   

  Haluatko nähdä Animal Planet -kanavan jatkossakin?

  Animal Planet -kanava kuuluu M ja L -paketteihin sekä on valittavissa myös Mix4-, Mix8- ja Mix 12-paketteihin!

   

  Syyskuun Bonuskanavana esittäytyy English Club TV HD

  English Club TV HD on englannin kielestä kiinnostuneille suunnattu kanava. Kanava tarjoaa päivittäisen kielikylvyn ja opit kielioppia, kasvatat sanastoa ja parannat ääntämistä. Kanavalla ohjelmia monipuolisesti kaikenikäisille: uutisia, TV-sarjoja sekä elokuvia englanninkielisellä tekstityksellä. Kielen opiskelu voi olla näin hauskaa!

  Kuukauden kanava vaihtuu maanantaina 2.9. English Club TV HD näkyy teräväpiirtona kanavapaikalla 363. Tarvitset kanavan katseluun Cable Ready HD -digiboksin tai -television.

   

  Kuukauden tärpit

  Magic Science

  Päivittäin klo 05.00, 11.00 ja 17.00

  Magic Sciencen salainen laboratorio on hauska tapa oppia englantia tieteen avulla. Kouluikäisille lapsille suunnatussa sarjassa kemisti Magic Marvel ja hänen avuliaat assistenttinsa tekevät kokeita, joiden avulla lapset oppivat englantia ja samalla tieteen ihmeellistä maailmaa.

  Magic Science -sarjan jokaisessa osassa keskitytään yhteen kemian aihealueeseen. Sarja innostaa lapsia opiskelemaan englanninkieltä ja tiedettä. Kiinnostavat kokeet ruokkivat mielikuvitusta ja synnyttävät liekin tieteen oppimiseen.

  This Day

  Päivittäin klo 6.05, 8.05, 10.05, 12.05, 14.05, 16.05, 18.05 ja 22.05.

  Muistatko mitä kaikkea tänään on sattunut? This Day -ohjelmasarjassa kerrataan, mitä historiassa on tapahtunut tismalleen tänään: urheilussa, viihteessä, keksinnöissä, politiikassa ja elämässä. Opit tärkeimmät syntymäpäivät, tuhoisimmat onnettomuudet, epätavallisimmat juhlapäivät sekä täydennät englanninkielen sanavarastoasi.

  Jokainen ohjelman jakso on jaettu kolmeen osaan. Jokainen osio kertoo lyhyen tarinan historiallisista tapahtumista ja esittelee uusia sanoja. Katselemalla This Day -ohjelmasarjaa kasvatat sanavarastoasi ja opit mitä kaikkea onkaan tapahtunut tänä päivänä.

  English in Focus

  Maanantaista perjantaihin, klo 6.30, 12.30 ja 18.30

  Lauantaisin ja sunnuntaisin, klo 6.50, 12.50 ja 18.50

  English in Focus -ohjelmasarja on vuorovaikutteinen opas englanninkielen sanoihin sekä sanontoihin, joita käytetään usein väärin. Ohjelmassa esitellään erilaisten sanojen hienovaraiset erot ja selitetään kielioppivirheitä, jotka aiheuttavat sekaannusta.

  Musiikkikappaleiden, laulujen, piirrosten, tehtävien sekä kuvallisten vihjeiden avulla selitetään sanojen ja sanontojen hienovaraisia eroja. Katselemalla ohjelmaa, opit erottamaan samannäköiset sanat toisistaan, vältät yleisimpiä kielioppivirheitä ja opit käyttämään eniten sekaannusta aiheuttavia englanninkielen ilmaisuja oikein.

  3Ways2

  Päivittäin klo 10.30 16.30 ja 22.30

  Miten ilmaista sama asia kolmella eri tavalla? Muodollisesti, puhekielellä ja slangia käyttäen. 3Ways2-sarjan avulla opit erilaisia viestintätyylejä, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin.

  3Ways2 esittelee kolme vaihtoehtoista tapaa kertoa sama asia. Ohjelmasarjan avulla opit uusia sanoja ja lauseita: miten ilmaiset mm. myötätuntoa, kieltäydyt kohteliaasti, pyydät asioita tai pahoittelet, virallisesti, epämuodollisesti sekä katuslangilla. 3Ways2 -sarjaa katsomalla opit ilmaisemaan ajatuksiasi oikein ja sopivalla tavalla kaikissa tilanteissa.

   

  Haluatko nähdä English Club TV HD -kanavan jatkossakin?

  English Club TV HD -kanava kuuluu S, M ja L -paketteihin sekä on valittavissa myös Mix4-, Mix8- ja Mix 12-paketteihin!

   

  Katso myös tarjoukset