Bonuskanava

  Bonuskanava näkyy esittelyssä olevan kanavan omalla kanavapaikalla. Bonuskanava voi jatkossa olla myös HD-laatuinen. HD-laatuisen kanavan katsomiseen tarvitset HD-laitteet (TV ja/tai digiboksi ja TV-kortti linkitettynä).

        

  Toukokuun Bonuskanavana esittäytyy BBC World News HD

  Kuukauden bonuskanavana on toukokuussa BBC World News HD (teräväpiirtona kanava 347).  Tarvitset kanavan katseluun MPY:n TV-kortin ja HD Cable Ready -laitteet.

  BBC World News on johtava maailmanlaajuinen uutiskanava. Toimittajilla useammassa maassa jaamme tarinoita laajemmin kuin mikään muu kansainvälinen uutisoperaattori. Seuraten BBC:n sitoutumista maailmanlaajuiseen lähetystoimintaan. BBC World News toimittaa puolueettoman ja perusteellisen analyysin kansainvälisistä uutisista, mukaan lukien urheilu, sää, talous, ajankohtaiset uutiset ja dokumentit.

   

  Haluatko nähdä BBC World News HD -kanavan jatkossakin? 
   
  Uutiset 4,95 €/kk
  M-paketti 19,95 €/kk
  L-paketti 24,95 €/kk
   

  Kesäkuun Bonuskanavana esittäytyy Viasat Nature HD

  Kuukauden bonuskanavana on kesäkuussa Viasat Nature HD, teräväpiirtona kanavalla 495. Tarvitset kanavan katseluun HD Cable Ready -laitteet sekä TV-kortin.

  Viasat Nature HD on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Viasat Naturelta löydät melkein mitä tahansa, niin kauan kuin se liikkuu, ryömii, ui, lentää tai kasvaa. Kanava tarjoaa kiehtovia dokumentteja vuorokauden ympäri. Kanava on englanninkielinen ja useimpiin ohjelmiin löytyy tekstitys ruotsiksi. 

  NIGEL MARVEN

  Nigel Marvenin luonto-ohjelmat tarjoavat maailmanluokan seikkailuja ympäri maailmaa.

  Tärppi: Villi Keski-Amerikka (K11)
  Lauantaina 6.6. klo 16:50

  Villi Costa Rica. Nigel tutustuu Costa Rican värikkääseen eläimistöön. Karibian puoleisella rannikolla näkyy puna-aroja, atlantintäplädelfiinejä, silmäripsikyitä ja merinahkakilpikonnia. K11

  Massiivinen Afrikka

  Afrikka on valtava manner joka tarjoaa henkeäsalpaavia maisemia ja luonnonilmiöitä. Selviytyminen vaatii elämiltä usein vahvaa sopeutumista ja poikkeuksellisia taitoja. 

  Tärppi: Massiivinen Afrikka, Namibin autiomaa
  Maanantaina 1.6.2020 klo 19:10

  Namibin autiomaa. Namibin autiomaan monumentaaliset mittasuhteet eivät jätä epäilystäkään siitä, etteikö tämä 55 miljoonaa vuotta vanha maisema olisi Afrikan mahtavin kesytön villialue. K11

   

  Haluatko nähdä Viasat Nature HD -kanavan jatkossakin?

  V series & film 19,95 €/kk

  V premium 39,95 €/kk

  Mix-paketit alk. 6,95 €/kk

   

  Katso myös tarjoukset