Bonuskanava

  Bonuskanava näkyy esittelyssä olevan kanavan omalla kanavapaikalla. Bonuskanava voi jatkossa olla myös HD-laatuinen. HD-laatuisen kanavan katsomiseen tarvitset HD-laitteet (TV ja/tai digiboksi ja TV-kortti linkitettynä).

       

  Tammikuun Bonuskanavana esittäytyy Nautical Channel HD (DNA:n signaalissa)

  Kanava on vapaasti katsottavissa 29.1. - 31.1.2019 kaapeliverkossa kanavan omalla kanavapaikalla 344.

  Nautical Channel on merenkävijöiden ja vesipetojen TV-kanava, joka on keskittynyt purjehdukseen, mutta mukana on myös moottoriveneilyä, surffausta ja sukellusta. Tammikuussa Nautical Channel vie sinut mm. Pariisin venemessuille, surffauskisoihin Etelä-Afrikan rannoille sekä venekilpailuihin Bahaman aaltoihin

  Haluatko nähdä Nautical Channel -kanavan jatkossakin?

  TV Mix 4: Valitse itse kanavasi

  Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse Nautical Channelin lisäksi kolme muuta vapaavalintaista kanavaa.

  Active Sports: Pelkkää urheilua

  Yhdeksän urheilukanavaa yhdessä. Nautical Chanel HD:n lisäksi Eurosport 1, Eurosport 1 HD, Eurosport 2, Eurosport 2 HD, Fight Sports HD, Fuel TV HD, Ginx eSports TV sekä Motorvision TV HD.

   

   

  Helmikuun Bonuskanavana esittäytyy Cartoon Network (Telian signaalissa)

  Kanava on vapaasti katsottavissa 31.1. - 12.2.2019 kaapeliverkossa kanavan omalla kanavapaikalla 74.

  Cartoon Network on laadukas piirrettyihin keskittynyt kanava. Lähde mukaan My Spy Familyn seikkailuihin, ihmettele Ben 10:n muuntautumista avaruusolioiksi, tee laboratoriokokeita Dexterin kanssa. Seuranasi ovat myös Robotboy ja The Powerpuff Girls sekä monet muut hahmot.

  Sisältötärppejä helmikuulle:

  Kanavan ehdoton ykkönen helmikuussa on suosittu Teen Titans Go! Uusien jaksojen pariin päästään 9.2 alkaen päivittäin klo 17.30.

  Uunituoreita jaksoja tulee myös ensi iltansa 2018 saanut Uni Kitty sarjasta. Uudet jaksot nähdään 4.2 alkaen päivittäin klo 16

   

  Helmikuun Bonuskanavana esittäytyy FIGHT SPORTS HD (DNA:n signaalissa)

  Kanava on vapaasti katsottavissa 1.2. - 28.2.2019 kaapeliverkossa kanavan omalla kanavapaikalla 176.

  Kanavalla kamppailulajeja 24/7: nyrkkeilyä, itämaisia kamppailulajeja, kickboxingia ja paljon muuta. Suoria lähetyksiä mestaruusotteluista ja turnauksista. Lisäksi kanavalla Discovery-kanavan kamppailulajidokumentteja, lifestyle-ohjelmia, tosi-tv-sarjoja sekä kiinnostavia alkuperäissarjoja.

  Kuukauden tärppi

  Karate 1 Premier League -turnaus Dubai, Arabiemiraatit

  Sunnuntaina 17.2.2019, klo 12.30–14.30.

  Karaten huippuliiga Karate 1 Premier League kokoaa maailman parhaat karatekat Dubaihin. Mukana luonnollisesti Suomen Titta Keinänen, joka voitti viime vuonna Marokon ja Istanbulin K1-turnaukset yli 68 kg:n sarjassa. Näissä turnauksissa taistellaan maineesta ja kunniasta, mutta myös kisapaikoista Tokion olympialaisiin 2020.

  Karate 1 Premier League -turnauksissa on käytössä uudet säännöt. Perinteisen lippuäänestyksen tilalla on pistearviointi, joissa tuomaristo pisteyttää katasuoritukset ja korkeimmat pisteet saavuttanut ottelija voittaa. Lisäksi naisten otteluaika on pidentynyt kahdesta minuutista kolmeen. Parin tunnin kisakoosteessa läpikäydään Dubain tatamilla kamppailtujen otteluiden parhaat palat.

   

  Haluatko nähdä Fights Sports HD -kanavan jatkossakin?

  TV Mix 4: Valitse itse kanavasi

  Miksaa oma kanavapakettisi. Valitse FIGHT SPORTS HD:n lisäksi kolme muuta vapaavalintaista kanavaa.

  Active Sports: Pelkkää urheilua

  Yhdeksän urheilukanavaa yhdessä. FIGHT SPORTS HD:n lisäksi Eurosport 1, Eurosport 2, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, FUEL TV HD, Ginx eSports TV, Motorvision TV HD sekä Nautical Channel HD.

   

  Katso myös tarjoukset