Siirry suoraan sisältöön

TV-palvelut ja kanavapaketit MPY:ltä

Iloa arkeen MPY:n TV-palveluilla

Vietä parempaa aikaa kotona ja tutustu monipuoliseen tarjontaamme. Meiltä löydät taatusti juuri sinulle ja perheellesi sopivaa katsottavaa: viihdettä, urheilua, dokumentteja, lastenohjelmia ja paljon muuta! 

MPY:n TV-palvelut ja kanavapaketit saat näkyviin MPY:n kaapeliverkossa. 

Kaapeli-TV

MPY Kaapeli-TV on monipuolinen palvelu, joka koostuu kahdesta osasta: peruskanavista ja kattavasta kanavapakettitarjonnasta.

kaapeli-tv
MPY-TV

MPY TV – katso TV-ohjelmat silloin, kun sinulle sopii

MPY TV on iptv-palvelu, jolla saat lisää joustavuutta television katseluun. Iptv-palvelussa televisiokuva striimataan nopealla internetyhteydellä iptv-boksiin tai älytelevisioon. MPY TV tuo televisionkatseluun monia uusia ominaisuuksia kuten rajattoman ohjelmakohtaisen tallennustilan, videovuokraamon ja maksukanavien tilaukset omalla kaukosäätimellä, viivästetyn televisionkatselun ja valikoitujen kanavien ohjelmakirjastot.

MPY viihde
— parasta netti- ja tv-palvelua

MPY viihde -palveluun sisältyy nopea ja kiinteä MPY:n laajakaistayhteys ja MPY TV:n peruskanavat. Palveluun kuuluu TV-ohjelmien verkkotallennus sekä mahdollisuus ostaa omalta kotisohvalta kaukosäätimellä maksu-tv -kanavia ja vuokravideoita. MPY viihde sisältää kaiken mitä tarvitset kodissa viihtymiseen.

MPY viihde
Elisa Viihde viaplay

Elisa Viihde Viaplay – Elisa Viihde Aition ja Viaplayn sisällöt yhdessä paketissa!

Elokuvia, sarjoja, lasten suosikkeja ja urheilua. Striimaa tai katso offline-tilassa.

Kattava valikoima TV-kanavapaketteja

Kanavapaketeilla täydennät peruskanavien tarjontaa. Tutustu tarjoamaamme.

mpy-kanavapaketit

TV-kanavia koskevat tiedotteet

Ryhdy Lempityypiksi – tilaa uutiskirje ja lunasta 10 % alennus myymäläämme

Me kutsumme kanta-asiakkaitamme lempityypeiksi. Nämä tyypit saavat uutiskirjeen mukana erikoisetuja, pääsevät osallistumaan kilpailuihin ja kuulevat ensimmäisenä mielenkiintoisista tapahtumistamme. He saavat myös hyödyllistä tietoa palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. 

Tilaamalla uutiskirjeen, osallistut automaattisesti myös kuukausittaiseen arvontaamme.

Siirry sivun alkuun