Siirry suoraan sisältöön

Taloyhtiön usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet tähän listan kysymyksistä, joita kohtaamme taloyhtiöratkaisuista keskustellessamme. Toivottavasti löydät näistä vastauksen mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Jos kuitenkin käy niin, että et löydä vastausta kysymykseesi, ota yhteyttä meihin.

Voit myös pyytää asiantuntijamme taloyhtiönne yhtiökokoukseen kertomaan MPY:n taloyhtiöratkaisuista.  

  • Televisioverkon muutos odottaa antenni-TV-talouksia lähivuosina. Kaapeli-TV nostaa kodin arvoa ja parantaa palveluita.

  • Tärkein kaapeli-TV:n etu on, että uusi tietoliikenneyhteys parantaa merkitsevästi taloyhtiön tarjoamia palveluja. Samaa kiinteää piuhaa pitkin kodissa toimii moitteetta sekä teräväpiirto-televisiolähetykset että taloyhtiökohtainen internet.

  • Nopeat tietoyhteydet ovat yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto.
   Etätyön ja -opiskelun yleistyminen, monipuoliset viihde- ja pelipalvelut sekä terveys- ja hoivapalvelut vaativat kapasiteettia, jonka vain kiinteä nettiyhteys mahdollistaa. Taloyhtiönetti on järkevä investointi, josta kannattaa keskustella seuraavassa taloyhtiön kokouksessa.

  • Kyllä voi. Jos taloyhtiön sopima nopeus ei ole riittävä asukkaan tarpeisiin, asukas voi aina nostaa huoneistokohtaisesti perusnopeutta omalla sopimuksella.

  • Kyllä kannattaa etenkin silloin, jos nykyisessä sisäverkossa on ongelmia. Asukkaat hyötyvät remonttikustannuksissa, kun antenni- ja tietoliikenneverkkojen uudistaminen tehdään jonkun muun remontin yhteydessä.

  • Valokuitu on kannattava, kiinteistön arvoa nostava investointi, joka kattaa toimivan netin vähintään 50 vuodeksi. Vain valokuitu varmistaa, että netti toimii luotettavasti säällä kuin säällä. Sen nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky on ylivoimainen muihin tekniikoihin verrattuna. Valokuitu mahdollistaa myös laajemman palveluvalikoiman.

  • Valokuitu voidaan tuoda myös vanhaan taloyhtiöön. Tuomme kuidun talon jakamoon, missä muunnamme kuidun käyttämään olemassa olevaa sisäverkkoa. Otathan yhteyttä niin suunnittelemme yhdessä oikean toteutustavan.

  • MPY toimittaa palvelut sovitun aikataulun mukaisesti ja tiedottaa sekä ohjeistaa asukkaita palveluiden käyttöönotosta ja käytöstä.

Ota yhteyttä myyntiimme

Mikko Syrjälä
Mikko Syrjälä
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt)
Karoliina Kukkonen
Karoliina Kukkonen
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt)

Etkö löytänyt vastausta? Kysy lisää tai jätä yhteydenottopyyntö!

Siirry sivun alkuun