Siirry suoraan sisältöön

Nettiliittymät taloyhtiöihin

Kaapeli-tv mahdollistaa myös netin! Tiesitkö, että samaa kiinteää piuhaa pitkin kodissa toimivat moitteetta sekä teräväpiirto-televisiolähetykset että internet. 

Tietoa taloyhtiön nettiliittymistä

Taloyhtiön netin saa muutenkin kuin kaapeli-TV:n lisäpalveluna. Se toimii kodin sisällä langattomasti kaikissa laitteissa ja on aina yhtä nopea. Ero mobiilinettiliittymiin voi olla suuri, sillä monella alueella mobiiliyhteydet ruuhkautuvat etenkin iltaisin ja netti alkaa tökkiä.

Nopea yhteys takaa laadun sekä netin viihde- että hyötykäytössä. Suoratoistopalvelujen tarjonta näkyy televisiossa teräväpiirtona ja pelaaminen sujuu ilman verkkoviivettä. Voit myös käyttää luotettavasti ja nopeasti kaikkia nettiyhteyteen perustuvia palveluja, kuten esimerkiksi etäyhteyttä terveyskeskukseen.

Taloyhtiö valitsee haluamansa perusnopeuden (50M tai 100M), jonka kuukausimaksu laskutetaan taloyhtiöltä. Huoneistokohtaisesti asukkaat voivat itse tilata lisää nopeutta ja palveluja, kuten lisää sisältöä ja kanavia telkkariin. Huoneistokohtaisen lisänopeuden hinta riippuu taloyhtiöön valitusta perusnopeudesta. Hinnat ovat alkaen 100M nopeudella 15 €/kk.

New call-to-action


Taloyhtiönetti

Nopeat tietoyhteydet ovat yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto. Etätyön ja -opiskelun yleistyminen, monipuoliset viihde- ja pelipalvelut sekä terveys- ja hoivapalvelut vaativat kapasiteettia, jonka vain kiinteä nettiyhteys mahdollistaa. Huippunopea ja luotettava internetyhteys tuo laatua taloyhtiöasukkaiden arkeen ja vapaa-aikaan.

MPY tarjoaa häiriöttömän ja luotettavan netin koko taloyhtiölle. Taloyhtiönetin nopea yhteys mahdollistaa sujuvan surffailun ilman odottelua. Taloyhtiönetti on järkevä valinta, joka nostaa myös kiinteistön arvoa ja asukkaiden asumismukavuutta.

MPY hoitaa tarvittavan tekniikan taloyhtiöille. Taloyhtiö vastaa huoneistoihin tarvittavien verkkopäätteiden hankinnasta sekä valitsee käytettävän perusnopeuden, jonka kuukausimaksu laskutetaan taloyhtiöltä.


Asukas voi tilata perusnopeutta nopeamman palvelun tekemällä sopimuksen kanssamme ja samalla tilata myös muita lisäpalveluita.

Huoneistokohtaisen lisänopeuden hinta riippuu taloyhtiöön valitusta perusnopeudesta, hinnat ovat alkaen

15 €/kk

(100M).

Tarkista MPY:n taloyhtiönetin saatavuus

Tarkista, onko huippunopea nettiyhteys saatavillanne valokuidulla, oletteko valokuidun rakentamisalueella vai vielä rakennettavan alueen ulkopuolella. 

Miten edetä?

Taloyhtiön asukkaat voivat jutella isännöitsijän, taloyhtiön hallituksen edustajien ja naapureiden kanssa taloyhtiökohtaisesta palvelusta. Asia kannattaa nostaa esille myös yhtiökokouksessa.

Kerromme mielellämme lisää taloyhtiökohtaisista ratkaisuista ja tulemme halutessanne kertomaan lisää palveluistamme myös yhtiökokoukseenne.

Ota yhteyttä myyntiimme

Mikko Syrjälä
Mikko Syrjälä
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt)
Karoliina Kukkonen
Karoliina Kukkonen
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt)

Jätä yhteydenottopyyntö!

Siirry sivun alkuun