Siirry suoraan sisältöön

Seniorinetti - huoleton kokonaispalvelu

Kiinnostaisiko sinua tietoturvallinen ja toimintavarma nettiliittymä kotiin asennettuna ja henkilökohtaisesti opastettuna? 

Jos arvostat vaivattomuutta ja huolettomuutta, MPY:n Seniorinetti on oikea palvelu juuri sinulle. 

Me toimitamme valitsemasi palvelut sinulle kiinteään kuukausihintaan avaimet käteen -periaatteella sinulle sopivana ajankohtana. 


Seniorinetti, toivottu kokonaispalvelu!


MPY:n Seniorinetti on toimiva kokonaispalvelu, joka on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Mitä kaikkea palveluun voidaan paketoida?  

MPY:n nettiliittymä ja laitteet

Kiinteä laajakaista on nopea ja luotettava. Hinnat ovat alkaen 19,90 €/kk 24 kuukauden sopimuksella. Laajakaistan lisäpalveluna saat halutessasi samassa paketissa myös Nettikaistan, jonka voit ottaa mukaan vaikkapa mökille. Hinnat Nettikaistalle ovat alkaen 9,90 €/kk. 

MPY:n l
aajakaistan saatavuus tarkistetaan asiakaspalvelussamme. 

Mikäli sinulla on tarvetta modeemille, reitittimille tai muille nettilaitteille, sekin hoituu halutessasi MPY maailma -myymälämme kautta. 

Huolenpitopalvelu

Digitalkkareiden huolenpitosopimuksella vältät digiongelmat etukäteen. Palvelulla varmistat, että tietokoneesi on tietoturvallinen, toimii ilman ongelmia ja on on käytössä mahdollisimman pitkään. Hinnat ovat alkaen 6,90 €/kk, minimisopimusaika 12kk. 

Tietoturvapalvelu

Kauttamme saat myös huipputason F Secure TOTAL -tietoturvapaketit. Nyt F Secure TOTAL 3 ja 5 -lisenssipaketit puoleksi vuodeksi puoleen hintaan alkaen 3,45 €/kk. 

Asennus ja opastus 

Digitalkkarimme auttaa kotonasi nettiliittymien, laitteiden ja valitsemiesi palveluiden asennuksessa ja opastuksessa. Hinnat ovat alkaen 79 € / 45 minuutin kotikäynti. Saatavuus tarkistetaan ennen tilausta. Kotona suoritettavat palvelumme ovat  kotitalousvähennyskelpoisia. 

Haluatko tietää lisää?

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme tai myymäläämme, joiden yhteystiedot löydät alta.

Räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi sopivin paketti!

Kyllä kiitos, olen kiinnostunut Seniorinetti -kokonaispalvelusta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä, me autamme. 

Kuluttajien asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-17. Puhelun hinta (0,084 €/min). 

Sähköposti: asiakaspalvelu@mpy.fi

MPY maailma -myymälä

Avoinna arkisin klo 8-17, Mikonkatu 16 Mikkeli. Puhelun hinta (0,084 €/min). 

Sähköposti: myymala@mpy.fi

Siirry sivun alkuun