Siirry suoraan sisältöön

Monipuoliset viestintäratkaisut

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme!

MPY:n tarjoamat monipuoliset viestintäratkaisut tuovat tehokkuutta yrityksesi toimintoihin. Tarjoamamme palvelut ovat luotettavia ja nopeita ja ne mukautuvat helposti yrityksesi liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin. Etätyötkin sujuvat, kun viestintäratkaisut toimivat.


Microsoft 365 palvelu

Microsoft 365 on kaiken kattava työkalupakki ja kommunikointialusta yritysten arjen tarpeisiin. Se sisältää Microsoftin ohjelmistot, etä- ja tiimityöalustat, pilvipalvelun ja viestintäalustan yrityksesi käyttöön.

Tieto- ja toimistotyöhön löytyy monenlaisia työvälineitä ja -ohjelmistoja. Keskittämätön eri palveluntarjoajien palveluiden käyttäminen voi aiheuttaa turhautumista ja hämmennystä eri toimintalogiikoiden muistamisessa sekä eri tiedostomuotojen yhteensopivuuden kanssa.

Microsoft 365 keskittää kaikki tarvittavat palvelut samaan sovellusympäristöön. Microsoft 365:llä kaikki toiminnot pysyvät hyvin hallussa ja tiedostojen käyttö on mutkatonta läpi organisaation yhteydenpidosta yhteistyöhön.

Office-sovellukset kaikille

Microsoft 365:n mukana saat Outlookin, Wordin, Excelin, PowerPointin, OneNoten niin työpöytä- kuin mobiiliversioina iOS- ja Android-laitteille. Kaikki ovat yhteiskäytettävissä reaaliaikaisesti, jolloin yhteistyö niin kasvotusten kuin etänä on yhtä helppoa ja tehokasta.

Kaikki tieto yhdessä paikassa

Tiedon saatavuus on tehokkaan työnteon kulmakiviä. Microsoft 365 varmistaa tiedon saatavuuden OneDrivella ja SharePointilla. Pilvitallennustila on saatavilla missä vain ja millä tahansa laitteella, ja voit jakaa tiedostoja myös ulkoisille yhteyshenkilöille.

Teamsin kautta kommunikointi sekä sisäisesti että ulospäin

Teams mahdollistaa etäkokoukset jopa 10 000 hengelle niin organisaatiosi sisällä kuin ulkopuolella. Teamsilla myös organisaatiosi sisäinen kommunikointi on helppoa niin ryhmäkeskusteluiden kuin yksityisviestien ja videopuheluidenkin kautta.

MPY Pilvikatsastus antaa ajantasaisen kuvan pilven tietoturvasta

Tiedon saatavuus on tehokkaan työnteon kulmakiviä. Microsoft 365 varmistaa tiedon saatavuuden OneDrivella ja SharePointilla. Pilvitallennustila on saatavilla missä vain ja millä tahansa laitteella, ja voit jakaa tiedostoja myös ulkoisille yhteyshenkilöille.

Tietoturva

Tarjoamme Microsoft-sovelluksia käyttäville yrityksille kattavan tietoturvapaketin Microsoft 365 -palveluiden yhteyteen.

Puhepalvelut

Toimimme DNA:n Yrityspalveluiden edustajana ja kauttamme on saatavilla koko DNA Business -tuotetarjoama. Saat meiltä mobiililiittymät, liikkuvat laajakaistat ja vaativat vaihderatkaisut.

Kiinnostuitko?

Kotisivutila ja domain

Digitalisaatio asettaa uusia haasteita yrityksille. Asiakkaat etsivät tietoa ja palveluja netistä ja moni ostopäätös on tehty ennen kuin on otettu edes sitä ensimmäistä kontaktia yritykseen tai myyjään. On tärkeää erottua verkossa!

Oma kotisivu ja yrityksen nimellä oleva domain luovat asiakkaan suuntaan luottamusta! Varmista, että löydyt netistä.

Kotisivutila

MPY tarjoaa asiakkailleen luotettavaa, toimintavarmaa ja tietoturvallista kotisivutilaa omasta palvelinsalistaan. Palvelumme ovat räätälöitävissä aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko?

Domain eli yrityksen oma verkkotunnus

Verkkotunnus on tärkeä osa yrityksen löydettävyyttä internetissä. Varmista, että yrityksesi löydetään yrityksen omalla nimellä olevalla domainilla eli verkkotunnuksella. Domain on internetosoite, joka toimii esimerkiksi yrityksen kotisivujen, verkkokaupan ja sähköpostin osoitteena. Erottuva, oma domain antaa yrityksestäsi yhtenäisen ja ammattimaisen kuvan asiakkaiden suuntaan.

MPY:n kautta voit rekisteröidä käyttöösi muun muassa .fi, .eu, .com, .net -päätteillä olevia verkkotunnuksia. Voit myös siirtää nykyisen olemassa olevan ja omistamasi tunnuksen meidän ylläpitoomme.

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella yrityksesi IT-tarpeista?

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Voit myös soittaa meille, niin sovitaan tarkemmin, kuinka edetään. Yhteystietomme löydät alta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Perttu Hautalampi
Perttu Hautalampi
Siirry sivun alkuun