Siirry suoraan sisältöön

Verkkoratkaisut pienyrityksille

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme!

Nettiliittymät vaativaan käyttöön

MPY:llä on laaja kokemus IT-palvelukokonaisuutta tukevista tietoverkkoratkaisuista. 

Luotettavat, nopeat ja häiriöttömät nettiyhteydet ovat menestyksekkään yritystoiminnan ehdoton edellytys. Tarjoamme parhaat ratkaisut erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme. Etsitään sinun yrityksellesi parhain ja palvelevin ratkaisu.

Yritysnetti Plus

Olemme tuoneet valikoimaamme uuden Yritysnetti Plus -palvelun. Se on toimiva kokonaisratkaisu, joka on luotu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Palvelulla toteutetaan luotettava verkkoyhteys yhteen toimipisteeseen tietoturvallisesti.

Yritysnetti Plus on vaivaton ja huoleton, koska yrityksesi ei tarvitse investoida laitteisiin, ylläpitoon tai tekniseen osaamiseen. Toimitamme palvelun avaimet käteen -periaatteella. Tämä sisältää asiantuntijoidemme ratkaisusuunnittelun, tietoliikennelaitteet ja palvelun ylläpidon. Palveluun sisältyvä palomuuri suojaa verkkoyhteyden internetin suuntaan. Verkkoa valvotaan ja hallinnoidaan aktiivisesti meidän toimestamme.

Kiinteän pakettihinnoittelun ansiosta kulujen ennakointi on helppoa. Hinta sisältää tarvittavat tietoliikennelaitteet ja niiden elinkaaren hallinnan.

Yritysnetti Plus pähkinänkuoressa:

 • Kokonaisratkaisu, joka sisältää lähiverkon, langattoman lähiverkon, palomuurin, verkon valvonnan ja hallinnan, etäyhteyden ja mobiilivarmistuksen
 • Sisältää tarvittavat tietoliikennelaitteet ja niiden elinkaaren hallinnan
 • Kiinteä ja tietoturvallinen verkkoyhteys
 • Toimitus avaimet käteen -periaatteella
 • Kiinteä kuukausihinnoittelu.

Kiinnostuitko?

Yritysverkko

Yritysverkkoratkaisulla yhdistetään eri toimipisteiden lähiverkot yhdeksi suljetuksi verkoksi. Palvelu sulauttaa maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot tietoturvalliseksi yritysverkoksi – MPLS-verkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä. Yritysverkkoon voidaan toteuttaa yhteydet MPY:n tai kolmannen osapuolen konesalipalveluihin. Runkoverkon varmennetut yhteydet takaavat, että liikenne ohjautuu verkossa automaattisesti aina suorinta ja nopeinta tietä toimipaikkojen välillä.

MPY huolehtii verkkopalvelun toiminnasta ja sen operoinnista. Palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta. Palveluun sisältyvä palomuuri suojaa kaikki yritysverkkoon liitetyt asiakkaan verkot internetin suuntaan. Tietoturvaa voidaan laajentaa yritysverkon tietoturvapalveluilla.

Yritysverkko pähkinänkuoressa:

 • Yritysverkko (MPLS) – tietoliikennepalvelut kokonaisuutena
 • Tietoliikenneliittymät koko Suomeen
 • Rajapinnaton kattava operaattoripalvelu
 • Vahva integraatio teknisen hallinnan palveluihin – kokonaisuuden optimointi
 • Suomen huippuasiantuntijat palveluksessasi – nopea reagointi ja joustava palvelu.

Kiinnostuitko?

Nettiliittymät pienille yrityksille

MPY:n nettiliittymät mahdollistavat pienyrityksille varmat ja luotettavat yhteydet internetiin. Nopeusvaihtoehtoja on useita, joista asiakas voi valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Valikoimassamme on erilaisia tekniikkavaihtoehtoja. Uusimpana tekniikkana olemme tuoneet valikoimaamme G.Fastin. Se mahdollistaa nopeamman nettiyhteyden kuin aikaisemmat laajakaistatekniikat (ADSL, VDSL ja VDSL2). Siinä hyödynnetään rakennuksessa jo olemassa olevia puhelinjohtoja. Näin säästytään sisäverkon saneerauskustannuksilta. G.Fast -laite mahdollistaa myös muille samassa kiinteistössä oleville yrityksille ja kuluttajille nopeamman nettiyhteyden. Ota yhteyttä myyntiimme voisiko G.Fast olla ratkaisu yrityksesi nopeampaan nettiyhteyteen. 

 

Kuitukaistaliittymä

 • Rajaton internetin käyttö kiinteällä kuukausihinnalla valitun nopeusluokan mukaan.
 • Palvelu tukee sekä IPv4-että IPv6-osoitteita.
 • Asiakas saa käyttöönsä maksimissaan 5 julkista IPv4-osoitetta MPY:n osoiteavaruudesta.
 • Osoite on käytössä määräajan ja voi ajoittain vaihtua.
 • Osoitteiden vaihtuvuuden vuoksi laajakaistapalvelu ei sovellu palvelinkäyttöön. 

 

Saatavilla olevat palvelut:

 • MPY Yrityskuitukaista
 • MPY Yritysethernetkaista
 • MPY Yrityskaapelikaista

Kiinnostuitko?

Lähiverkkopalvelut

Verkkoratkaisujemme avulla työnteko on sujuvaa.

Lähiverkkopalvelulla toteutetaan kiinteä lähiverkko asiakasympäristöön. Palvelu toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja määritysten mukaisesti tietoturva huomioiden. Se mahdollistaa yrityksen tietokoneiden sekä muiden laitteiden yhdistämisen yrityksen omaan verkkoon ja internet-palveluihin. MPY huolehtii lähiverkon kytkinten toiminnasta ja sen operoinnista. Palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta.

Langattomalla lähiverkkopalvelulla toteutetaan korkean käytettävyyden langaton lähiverkko asiakasympäristöön. Palvelu toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja määritysten mukaisesti tietoturva huomioiden. Langaton lähiverkkopalvelu mahdollistaa asiakkaan kannettavien tietokoneiden sekä muiden mobiilipäätelaitteiden yhdistämisen yrityksen omaan verkkoon tai suoraan internet-palveluihin, esim. vierailijaverkon osalta. MPY huolehtii langattoman lähiverkon toiminnasta ja sen operoinnista: palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta. Palveluumme luottavat vaativat terveydenhuollon kohteet kuten sairaalat.

Lähiverkko- ja langaton lähiverkkopalvelumme pähkinänkuoressa:

 • Lähiverkko ja langaton lähiverkko: valvonta ja kattava hallinta
 • WLAN, VAN, LAN -lähiverkkojen hallinta kokonaisuutena
 • Häiriöiden ja ongelmatilanteiden hallinta
 • Kehittäminen ja uudistukset

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella yrityksesi IT-tarpeista?

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Voit myös soittaa meille, niin sovitaan tarkemmin, kuinka edetään. Yhteystietomme löydät alta.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Siirry sivun alkuun