Siirry suoraan sisältöön

Verkkoratkaisut pienyrityksille

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme!

Nettiliittymät vaativaan käyttöön

MPY:llä on laaja kokemus IT-palvelukokonaisuutta tukevista tietoverkkoratkaisuista. 

Luotettavat, nopeat ja häiriöttömät nettiyhteydet ovat menestyksekkään yritystoiminnan ehdoton edellytys. Tarjoamme parhaat ratkaisut erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme. Etsitään sinun yrityksellesi parhain ja palvelevin ratkaisu.

Yritysnetti Plus

Yritysnetti Plus -palvelu on toimiva kokonaisratkaisu, joka on luotu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Palvelulla toteutetaan luotettava verkkoyhteys yhteen toimipisteeseen tietoturvallisesti.

Yritysnetti Plus on vaivaton ja huoleton, koska yrityksesi ei tarvitse investoida laitteisiin, ylläpitoon tai tekniseen osaamiseen. Toimitamme palvelun avaimet käteen -periaatteella. Tämä sisältää asiantuntijoidemme ratkaisusuunnittelun, tietoliikennelaitteet ja palvelun ylläpidon. Palveluun sisältyvä palomuuri suojaa verkkoyhteyden internetin suuntaan. Verkkoa valvotaan ja hallinnoidaan aktiivisesti meidän toimestamme.

Kiinteän pakettihinnoittelun ansiosta kulujen ennakointi on helppoa. Hinta sisältää tarvittavat tietoliikennelaitteet ja niiden elinkaaren hallinnan.

Yritysnetti Plus pähkinänkuoressa:

 • Kokonaisratkaisu, joka sisältää lähiverkon (LAN), langattoman lähiverkon (WLAN), palomuurin, verkon valvonnan ja hallinnan, etäyhteyden (VPN) ja mobiilivarmistuksen
 • Sisältää tarvittavat tietoliikennelaitteet ja niiden elinkaaren hallinnan
 • Kiinteä ja tietoturvallinen verkkoyhteys
 • Toimitus avaimet käteen -periaatteella
 • Kiinteä kuukausihinnoittelu.

Kiinnostuitko?

Yritysverkko

Yritysverkkoratkaisulla yhdistetään eri toimipisteiden lähiverkot yhdeksi suljetuksi verkoksi. Palvelu sulauttaa maantieteellisesti erillään olevat lähiverkot tietoturvalliseksi yritysverkoksi – MPLS-verkoksi, jolloin lähiverkon palvelut ovat käytettävissä kaikissa toimipisteissä. Yritysverkkoon voidaan toteuttaa yhteydet MPY:n tai kolmannen osapuolen konesalipalveluihin. Runkoverkon varmennetut yhteydet takaavat, että liikenne ohjautuu verkossa automaattisesti aina suorinta ja nopeinta tietä toimipaikkojen välillä.

MPY huolehtii verkkopalvelun toiminnasta ja sen operoinnista. Palveluun sisältyy laitteisto ja sen elinkaaren hallinta. Palveluun sisältyvä palomuuri suojaa kaikki yritysverkkoon liitetyt asiakkaan verkot internetin suuntaan. Tietoturvaa voidaan laajentaa yritysverkon tietoturvapalveluilla.

Yritysverkko pähkinänkuoressa:

 • Yritysverkko (MPLS) – tietoliikennepalvelut kokonaisuutena
 • Tietoliikenneliittymät koko Suomeen
 • Rajapinnaton kattava operaattoripalvelu
 • Vahva integraatio teknisen hallinnan palveluihin – kokonaisuuden optimointi
 • Suomen huippuasiantuntijat palveluksessasi – nopea reagointi ja joustava palvelu.

Kiinnostuitko?

Nettiliittymät pienelle yritykselle

MPY:n nettiliittymät mahdollistavat pienelle yritykselle varmat ja luotettavat yhteydet internetiin. Nopeusvaihtoehtoja on useita, joista asiakas voi valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan vaihtoehdon. 

Valikoimassamme on erilaisia tekniikkavaihtoehtoja. Uusimpana tekniikkana olemme tuoneet valikoimaamme G.Fastin. Se mahdollistaa nopeamman nettiyhteyden kuin aikaisemmat laajakaistatekniikat (ADSL, VDSL ja VDSL2). Siinä hyödynnetään rakennuksessa jo olemassa olevia puhelinjohtoja. Näin säästytään sisäverkon saneerauskustannuksilta. G.Fast -keskitin mahdollistaa myös muille samassa kiinteistössä oleville yrityksille ja kuluttajille nopeamman nettiyhteyden. Ota yhteyttä myyntiimme voisiko G.Fast olla ratkaisu yrityksesi nopeampaan nettiyhteyteen. 

 

Yrityskuitukaista

 • Rajaton internetin käyttö kiinteällä kuukausihinnalla valitun nopeusluokan mukaan.
 • Palvelu tukee sekä IPv4-että IPv6-osoitteita.
 • Asiakas saa käyttöönsä maksimissaan 3 julkista IPv4-osoitetta MPY:n osoiteavaruudesta.
 • Osoite on käytössä määräajan ja voi ajoittain vaihtua.
 • Osoitteiden vaihtuvuuden vuoksi laajakaistapalvelu ei sovellu palvelinkäyttöön. 

 

Saatavilla olevat palvelut:

 • MPY Yrityskuitukaista
 • MPY Yritysethernetkaista
 • MPY Yrityskaapelikaista
 • MPY G.Fast

Kiinnostuitko?

Lähiverkkopalvelut

Oleellinen osa jokaista liiketoimintaa on toimintavarma ja luotettava lähiverkko. Lähiverkko tarkoittaa rajatulla alueella toimivaa sisäverkkoa. Rajattu alue voi olla yrityksen toimisto, rakennuksen kerros tai koko rakennus. Lähiverkko mahdollistaa yrityksen tietokoneiden ja muiden laitteiden yhdistämisen yrityksen omaan verkkoon ja internet-palveluihin. Lähiverkko voidaan toteuttaa kiinteänä (LAN) tai langattomana (WLAN, WiFi). Laitteet, kuten tietokoneet ja tulostimet, yhdistetään kiinteään lähiverkkoon verkkokaapeleilla. Langattomaan lähiverkkoon laitteet yhdistyvät langattomasti.


Lähiverkkopalvelullamme (LAN) toteutetaan asiakasympäristöön kiinteä lähiverkko. Palvelussa huomioidaan tietoturvan lisäksi asiakkaan tarpeet ja määritykset. Palvelussa MPY vastaa lähiverkon suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja aktiivisesta kehittämisestä. Palveluun sisältyy kaikki tarvittava laitteisto ja niiden elinkaaren hallinta. Käytämme luotettuja ja tunnettuja laitevalmistajia.


Langattomassa lähiverkkopalvelussamme (WLAN, WiFi) toteutetaan korkean käytettävyyden langaton lähiverkko asiakasympäristöön. Palvelussa huomioidaan tietoturva, toimintavarmuus sekä asiakakkaan tarpeet ja määritykset. MPY vastaa langattoman lähiverkon suunnittelusta, toteutuksesta, yläpidosta ja aktiivisesta kehittämisestä. Palveluun sisältyy kaikki tarvittava laitteisto ja niiden elinkaaren hallinta. Käytämme tunnettuja ja luotettuja laitevalmistajia. Palveluumme luottavat vaativat terveydenhuollon kohteet, kuten sairaalat.


Lähiverkko- ja langattomassa lähiverkkopalvelussamme korostuu vaivattomuus, toimintavarmuus ja asiakaslähtöinen lähiverkkokokonaisuus. Haluamme varmistaa yrityksellesi vakaan ja luotettavan palvelun, joten siksi valvomme ja kehitämme aktiivisesti lähiverkkopalveluamme. Osaamme ottaa huomioon yrityksesi tulevaisuuden tarpeet, kuten yrityksen henkilöstömäärän tai liiketoiminnan kasvun. Lähiverkkomme on helposti laajennettavissa tai supistettavissa tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti.


MPY:n huoleton ja kustannustehokas lähiverkko tai langaton lähiverkko alkaen 15 € kuukaudessa, alv 0%. Saat nyt lähiverkko- ja langattoman lähiverkkopalvelun käyttöönoton ILMAISEKSI, kun tilaat samalla MPY:n Yritysnetin eli nettiliittymän! Hintaan ei sisälly mahdollinen sisäverkon kaapelointi. Kysy Yritysnetin saatavuuksia meiltä

Lähiverkko- ja langaton lähiverkkopalvelumme pähkinänkuoressa:

 • Lähiverkko ja langaton lähiverkko: suunnittelu, asennus ja ylläpito
 • Sisältää kaiken tarvittavan laitteiston ja niiden elinkaaren hallinnan
 • Häiriöiden ja ongelmatilanteiden hallinta
 • Aktiivinen kehittäminen ja uudistukset
 • Kiinteä kuukausihinnoittelu, jotta kulujen ennakointi on helppoa
 • Hinta alkaen 15 € kuukaudessa, alv 0%.
 • Käyttöönotto ILMAISEKSI MPY:n Yritysnetin eli nettiliittymän tilauksen yhteydessä

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella yrityksesi IT-tarpeista?

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Voit myös soittaa meille, niin sovitaan tarkemmin, kuinka edetään. Yhteystietomme löydät alta.

 

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Perttu Hautalampi
Perttu Hautalampi
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Mikael Elkharam
Mikael Elkharam
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Siirry sivun alkuun