Siirry suoraan sisältöön
hero_1280x400

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistut Samsung Galaxy Tab S6 Liten arvontaan!

Hei yrittäjä! Me täällä MPY:llä teemme työtä, jotta yhteinen kotiseutumme kasvaisi ja kehittyisi. Oletpa sitten aloitteleva tai kokenut yrittäjä tai yritys Etelä-Savossa, Leppävirralla, Suonenjoella tai Varkaudessa, meiltä löydät monipuoliset IT-ratkaisut ja työvälineet yrityksesi liiketoimintaan. Näin sinulle jää aikaa kaikkein tärkeimpään ja voit keskittyä täysillä oman yritystoimintasi kasvattamiseen.

Tilaamalla pienyritysten uutiskirjeemme saat sähköpostiisi ajankohtaisimmat uutiset, tarjoukset ja muita hyödyllisiä vinkkejä sekä rahanarvoisia etuja. Eikä siinä vielä kaikki! Tilaamalla uutiskirjeemme 30.6.2021 mennessä, osallistut Samsung Galaxy Tab S6 Liten arvontaan.

Arvonnan säännöt voit lukea täältä!


Samsung Galaxy Tab S6 Lite on koko perheen tabletti viihtymiseen, oppimiseen, työntekoon ja tiedonhakuun. Tabletissa on suuri näyttö ja sen mukana on S Pen, jonka avulla tablettia voi käyttää vieläkin luovemmin. Galaxy Tab S6 Litessa riittää tehoa työntekoon, striimaukseen ja musiikin kuunteluun sekä nykyaikaisen älykodin keskukseksi.

 • Koko perheen monipuolinen tabletti viihteen katseluun, oppimiseen, tiedon hankintaan ja kodin älylaitteisiin yhdistämiseen
 • Parannettu S Pen on hauska ja jännittävä työkalu sekä omaan että lastesi luovuuteen ja leikkiin. Opiskelevalle kynä on erinomainen muistiinpanoväline; voit muuttaa käsinkirjoitetut muistiinpanosi tekstiksi haluamallasi fontilla.
 • Galaxy-kokemus virtuaalisen ääniohjatun Bixby-tekoälyn² kanssa, tabletille tarkoitettu One UI optimoi käyttökokemuksen. AKG:n tunnettu ääniteknologia sekä Spotify- ja Netflix-integrointi takaavat laadukkaan äänimaailman ja nopean pääsyn filmeihin ja musiikkiin.
  • Näytön koko, "10.4
  • Käyttöjärjestelmän versio 10.0
  • Mobiiliyhteys: Kyllä
  • Mobiilikäyttöjärjestelmä:Android
  • Näytön resoluutio, pikseliä 2000 x 1200

Voit tutustua palveluihimme täällä

Tilaa pienyritysten uutiskirje!

Siirry sivun alkuun