Siirry suoraan sisältöön

Muut palvelut pienyrityksille

Konesali- ja palvelinpalvelut

Liiketoiminnan taustalle tarvitaan luotettavat, vakaat ja toimivat IT-järjestelmät. Meidän kauttamme saat seuraavat palvelut:

  • Virtuaalinen ja fyysinen palvelinkapasiteetti
  • Palvelinten ylläpito
  • Varmistuspalvelu ja toipumissuunnitelma yrityksen kriittisimmille IT-järjestelmille
  • Virtuaalinen konesali

Asiantuntijamme auttavat löytämään liiketoiminnallesi parhaat IT-järjestelmät.

Kiinnostuitko?

Laitteet yrityksille

Meidän kauttamme saat hankittua myös kaikki oleellisimmat työvälineet helposti ja kätevästi. Ovat sitten kyseessä puhelimet, tietokoneet, mobiililaitteet, näytöt, komponentit tai tarvikkeet. Näin sinulle jää aikaa siihen tärkeimpään ja voit keskittyä täysillä omaan yritystoimintaasi ja sen kasvattamiseen.

Kiinnostuitko? 

MPY Online

Voit hankkia kätevästi laitteita ja tarvikkeita MPY Online -itsepalveluportaalin kautta. Palvelussa on määritelty asiakaskohtaiset katalogit juuri sinun yrityksesi tarvitsemille tuotteille, vaikkapa esim. mobiililaitteille ja oheistarvikkeille.

Haluatko tunnukset MPY Online -itsepalveluportaaliin? 

Tietoturva

Tietoturvauhat voivat kohdistua yritykseesi monesta suunnasta. MPY:ltä saat kattavat tietoturvapalvelut, joilla turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden.

Tietoturvapalveluiden valikoimaamme kuuluvat mm. päätelaitetason tietoturvaratkaisut, palomuurit, mobiililaitteiden tietoturvaratkaisut, tietoturva sähköposteille, kartoitukset ja koulutukset.

Asiantuntijamme auttavat yrityksesi liiketoimintojen kriittisten pisteiden kartoittamisessa.

Kiinnostuitko?

Tietoturvaopas osa 1
digitalkkarit

Digitalkkari pienyrityksille

Digitalkkarit on MPY Telecom Oyj:n omistama valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme kokonaisvaltaisia IT-ratkaisuja yrittäjille ja pienyrityksille.

Palvelumme kattavat kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat - laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaan laitteet toimivat moitteettomasti.

Kiinnostuitko?

Haluatko keskustella yrityksesi IT-tarpeista?

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Voit myös soittaa meille, niin sovitaan tarkemmin, kuinka edetään. Yhteystietomme löydät alta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Perttu Hautalampi
Perttu Hautalampi
Siirry sivun alkuun