Siirry suoraan sisältöön

Operaattoripalvelut

MPY Telecom Oyj tarjoaa monipuoliset ja luotettavat operaattoripalvelut operaattoriasiakkailleen. Vahvuuksiamme ovat vankka paikallistuntemus, monipuolinen ICT-osaaminen sekä ratkaisukeskeinen ketterä toiminta.

Tarjoamme monipuolisia tuotteita ja toteutamme laadukkaita ja kattavia operaattoripalveluita.

Laitetilaratkaisut

Vuokraamme asiakkaillemme laite-, teline-, ja kaappipaikkoja. Vuokraamme teletiloissa myös pääjakamoiden rimapaikkojen vapaata kapasiteettia laitteiden ja kaapeleiden sijoittamiseen. Laitetiloissamme on saatavissa varmistettu tai varmentamaton sähkönsyöttö ja yhteydet televerkkoon.

Tarjoamamme laitetilat ovat turvallisia ja korkealaatuisia teletiloja, jotka täyttävät Viestintäviraston asettamat vaatimukset. Tilamme tarkastetaan ja huolletaan säännöllisesti.

Mastopalvelut

Tarjoamme laadukkaasti tuotettuja mastopaikkapalveluita erilaisia radioverkkoratkaisuja varten mm. IoT- ja mobiilioperaattoreille, viranomaisille ja radiotoimijoille.

Kilpailukykyiset antenni- ja laitepaikkaratkaisut räätälöidään aina asiakkaan tarpeen mukaan.

Muut palvelut ja tuotteet

Kysy lisää myös seuraavista:

  • Kattavat tilaajayhteys-, laajakaista- ja yhteenliittämispalvelut.
  • Vapaan kapasiteetin tilan vuokraus telekaapelin sijoittamiseksi mm. kaapelikanavissa ja maavaraputkissa.

Toimitusehdot

Yleisiä toimitusehtoja sovelletaan toimittajan toimittaessa viestintätoimintasuoritteita operaattorille. Lisäksi sovelletaan mahdollisia palvelukohtaisia erityisehtoja. Kunkin toimittajan operaattorille toimittaman viestintätoimintasuoritteen osalta osapuolet tekevät suoritesopimuksen.

Näitä yleisiä toimitusehtoja ei sovelleta verkkopalveluiden tai viestintäpalveluiden yhteenliittämiseen tai kaapelitelevisioliittymien tai –yhteyksien tarjoamiseen.

Ymmärrämme operaattoriasiakkaamme tarpeet ja etsimme niihin parhaat ratkaisut varmasti ja nopeasti.

Ota yhteyttä! Voit laittaa viestiä myös oheisella lomakkeella.

Juha Putkonen
Juha Putkonen
Myyntijohtaja (operaattorit)

Ota yhteyttä

Siirry sivun alkuun