Siirry suoraan sisältöön

Valokuitunetti

Valokuitunetti on nopein ja luotettavin yhteytesi verkkoon. 

Liity MPY:n valokuituonnellisten joukkoon! 

Rakennamme valokuituverkkoa usealla eri paikkakunnalla. Vaihda sinäkin vaikeudet ja pätkivä netti valokuituun. 

Mikä valokuitunetti on?

Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys. Se on sekä ominaisuuksiltaan että tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen. Valokuitunetti on pätkimätön liittymä, joka takaa nopeammat yhteydet usealle laitteelle.

Valokuidusta voit lukea lisää täällä!

 

Miksi kannattaa valita valokuitunetti?

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ohittamaton osa nykyaikaista asumista. Ne ovat nykykodissa yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto.

Vaihda vaikeudet ja pätkivä yhteys valokuitunettiin!

Luotettava   

Valokuitunetti tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitukaista on kokonaan omassa käytössäsi, eikä kaistaa tarvitsee jakaa naapurin kanssa. Valokuitunetin yhteys toimii säällä kuin säällä.

Huippunopea  

Valokuitu on nopein mahdollinen liittymä asuntosi tietoverkkoyhteyden toteuttamiseen. Nettiyhteyden nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky ovat ylivoimaisia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Olet sitten aktiivipelaaja, elokuvien suurkuluttaja, satunnainen surffailija, työskentelet tai opiskelet kotona - valokuitunetti mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Monipuoliset palvelut  

Valokuituyhteys tuo halutessasi käyttöösi kaapeli-TV-palvelut ja laajan valikoiman maksu-TV-kanavia. Valokuitunettiä on mahdollista jakaa myös langattomasti erilaisten reitittimien avulla, jotka luovat nopean ja suojatun langattoman sisäverkon (WLAN).

Kannattava satsaus  

Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuidulla takaat toimivan netin vähintään 50 vuodeksi. Valokuitu lisää talosi ja kiinteistösi arvoa.

Valokuitunetti kotitalouksille

 

Valokuitu-kotiutalouksille

Valokuitunetti on ylivoimainen tietoliikenneratkaisu, joka sopii kaikkiin asumismuotoihin - myös vapaa-ajan asuntoihin. Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuitunetti on sijoitus kiinteistöön, sillä yhteys toimii vielä vuosienkin päästä kuin uusi.

Mikäli suunnittelet uuden talon rakentamista, on sinun hyvä huomioida rakennuksen liittäminen tietoverkkoon jo rakennusvaiheessa. Kiinteistön sisäverkko on kiinteistönomistajan omaisuutta ja sen rakentamisessa noudatetaan Viestintäviraston määräystä kiinteistön sisäjohtoverkoista.

Kotikuitu toteutetaan avaimet käteen –periaatteella. Asennus ja päätelaite kuuluvat samaan hintaan. Liittyminen on helppoa ja maksuvaihtoehtoja useita, kertamaksusta jopa 15 vuoden maksuaikaan. Hinnat ovat alkaen 1205 € (960 € + 245 €), kotitalousvähennykseen oikeuttava työn osuus on 960 €.

Laajennamme valokuituverkkomme kattavuutta jatkuvasti uusille alueille. Kuituyhden saat edullisimmin, kun ilmoittaudut mukaan jo rakennusvaiheessa.

Tarkista valokuidun saatavuus

OmaMPY -palvelussamme voit ilman rekisteröitymistä tarkastaa kätevästi valokuitunetin saatavuutta antamaasi osoitteeseen. 

Tarkista valokuidun saatavuus

 

Voit kertoa meille kiinnostuksesi liittyä valokuituun myös oheisella lomakkeella

Jätä meille yhteystietosi, niin tarkistamme valokuidun saatavuuden osoitteeseesi ja otamme sinuun mahdollisimman pian yhteyttä.

Jos osoitteesi on rakennettavan alueen ulkopuolella, kannattaa kuitenkin jättää meille vinkki siitä, että olet kiinnostunut valokuidusta. Tiedämme pitää sinut mielessä uusia projekteja suunniteltaessa.

Lue, missä MPY valokuitua on jo saatavilla. 

Voit soittaa suoraan myös myyntiimme. Ota yhteyttä!

Mikko Syrjälä
Mikko Syrjälä
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt, omakotitalot)
Karoliina Kukkonen
Karoliina Kukkonen
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt, omakotitalot)
Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Myyntineuvottelija (yritykset, yrittäjät)
Perttu Hautalampi
Perttu Hautalampi
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Siirry sivun alkuun