Siirry suoraan sisältöön

Valokuitu

Valokuitu on nopein ja luotettavin yhteys nettiin. 

Tietoa valokuidusta

Valokuitu on nykyaikaisen tietoliikenteen ehdoton edellytys. Se on sekä ominaisuuksiltaan että tiedonsiirtokyvyltään ylivoimainen. Valokuitu on pätkimätön liittymä, joka takaa nopeammat yhteydet usealle laitteelle.

Miksi kannattaa valita valokuitu?

Toimivat tietoliikenneyhteydet ovat ohittamaton osa nykyaikaista asumista. Ne ovat nykykodissa yhtä tärkeitä kuin lämmitys, sähkö ja vesijohtoverkosto.

Vaihda vaikeudet ja pätkivä netti valokuituun!

Luotettava   

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Valokuitukaista on kokonaan omassa käytössäsi, eikä kaistaa tarvitsee jakaa naapurin kanssa. Valokuituyhteys toimii säällä kuin säällä.

Huippunopea  

Valokuitu on nopein mahdollinen liittymä asuntosi tietoverkkoyhteyden toteuttamiseen. Nettiyhteyden nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky ovat ylivoimaisia verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Valokuitu kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla. Olet sitten aktiivipelaaja, elokuvien suurkuluttaja, satunnainen surffailija, työskentelet tai opiskelet kotona - valokuitu mahdollistaa pätkimättömän yhteyden.

Monipuoliset palvelut  

Valokuituyhteys tuo halutessasi käyttöösi kaapeli-TV-palvelut ja laajan valikoiman maksu-TV-kanavia. Valokuitua on mahdollista jakaa myös langattomasti erilaisten reitittimien avulla, jotka luovat nopean ja suojatun langattoman sisäverkon (WLAN).

Kannattava satsaus  

Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuidulla takaat toimivan netin vähintään 50 vuodeksi. Valokuitu lisää talosi ja kiinteistösi arvoa.

Valokuitu kotitalouksille

 

Valokuitu-kotiutalouksille

Valokuitu on ylivoimainen tietoliikenneratkaisu, joka sopii kaikkiin asumismuotoihin - myös vapaa-ajan asuntoihin. Valokuituverkkoon voidaan liittää niin vanhemmat kuin rakenteilla olevatkin rakennukset. Valokuitu on sijoitus kiinteistöön, sillä nettiyhteys toimii vielä vuosienkin päästä kuin uusi.

Mikäli suunnittelet uuden talon rakentamista, on sinun hyvä huomioida rakennuksen liittäminen tietoverkkoon jo rakennusvaiheessa. Kiinteistön sisäverkko on kiinteistönomistajan omaisuutta ja sen rakentamisessa noudatetaan Viestintäviraston määräystä kiinteistön sisäjohtoverkoista.

Kotikuitu toteutetaan avaimet käteen –periaatteella. Asennus ja päätelaite kuuluvat samaan hintaan. Liittyminen on helppoa ja maksuvaihtoehtoja useita, kertamaksusta jopa 15 vuoden maksuaikaan. Hinnat ovat alkaen 1205 € (960 € + 245 €), kotitalousvähennykseen oikeuttava työn osuus on 560 €.

Laajennamme valokuituverkkomme kattavuutta jatkuvasti uusille alueille. Kuituyhden saat edullisimmin, kun ilmoittaudut mukaan jo rakennusvaiheessa.

Muistathan sallia yhteydenottomme ruksimalla tarvittavat kohdat saatavuustyökalussa. Vahvista kiinnostuksesi myös sähköpostiisi saadun linkin kautta. Näin pystymme olemaan sinuun yhteydessä valokuidun tiimoilta.

Kerro meille kiinnostuksesi liittyä valokuituun

Tarkista osoitteellasi onko valokuitu jo saatavillasi. Jos valokuitu on jo saatavillasi tai se on rakentamisalueella, voit pyytää lisätietoja tai tilata liittymän suoraan saatavuushaun ohjeiden mukaisesti.

Jos osoitteesi on rakennettavan alueen ulkopuolella, kannattaa kuitenkin jättää meille vinkki siitä, että olet kiinnostunut valokuidusta. Tiedämme pitää sinut mielessä uusia projekteja suunniteltaessa.

Muistathan sallia yhteydenottomme ruksimalla tarvittavat kohdat saatavuustyökalussa. Vahvista kiinnostuksesi myös sähköpostiisi saadun linkin kautta. Näin pystymme olemaan sinuun yhteydessä valokuidun tiimoilta.

 

Ota yhteyttä

mikko_syrjala

MIKKO SYRJÄLÄ
Myyntipäällikkö (valokuitu, kiinteistöt)
mikko.syrjala@mpy.fi
044 019 0285

Siirry sivun alkuun