Siirry suoraan sisältöön
MPY Wifi


Tilaa MPY Wifi tarpeidesi mukaan

MPY Wifi on ratkaisu kodin langattoman verkon ongelmiin. MPY Wifi -palvelulla varmistat huippunopean ja luotettavan langattoman yhteyden kodin jokaiseen huoneeseen. Huoleton ja helppo ratkaisu alkaen 4,90 €/kk.

MPY Wifi -palvelu on valittavina S, M tai L pakettina.

 

mpywifi_eero_28959x2250

mpywifi_eero_logo_200x53

 

MPY Wifi S

4,90 €/kk

Pieniin koteihin. MPY Wifi S on ratkaisu, kun kotisi on 70-140mja haluat liittää langattomaan verkkoosi kymmeniä laitteita.

 • Kattavuus jopa 140m2
 • 1 kpl eero 6 reititin
 • Etätuki ja -hallinta

MPY Wifi M

8,90 €/kk

Keskisuuriin koteihin. MPY Wifi M on ratkaisu, kun kotisi on 120-200m2 ja haluat liittää langattomaan verkkoosi useita kymmeniä laitteita.

 • Kattavuus jopa 280m2
 • 2 kpl eero 6 reititin
 • Etätuki ja -hallinta

MPY Wifi L

12,90 €/kk

Suurin koteihin. MPY Wifi L on ratkaisu, kun kotisi on yli 200mja haluat liittää langattomaan verkkoosi useita kymmeniä laitteita.

 • Kattavuus jopa 420m2
 • 3 kpl eero 6 reititin
 • Etätuki ja -halllinta

MPY Wifi on sinulle, jos

 • kotisi on yli 70m2 ja jos kodissasi on useita kerroksia tai huoneita.
 • langaton verkko ei toimi nykyisillä laitteillasi kunnolla.
 • modeemi sijaitsee kodissasi kaukana paikasta, jossa haluat käyttää nettiä.
mpywifi_lifestyle_mobileapp_1645x1231

Helppo asentaa ja hallita

MPY Wifi on helppo asentaa ja ottaa käyttöön suomenkielisen mobiilisovelluksen avulla.Näe mitä verkossasi tapahtuu, seuraa taloutesi datan käyttöä, jaa vierasverkko läheisillesi ja aseta datan käytön rajoituksia.

Plug in-

Teemme tarvittaessa asennuksen täysin valmiiksi ja siirrämme verkon asiakkaalle QR-koodin avulla. Toimitamme laitteet kotiin ja autamme niiden sijoittelussa.

Katso lisää Digitalkkarit asennuspalveluista tästä

mpywifi_house_graphic_1124x601

MPY Wifi luo älykodin

MPY Wifi on järjestelmä, joka luo käyttäjälleen langattoman wifi-verkon kodin jokaiseen huoneeseen. MPY Wifi toteutetaan huippulaadukkailla eero 6 reitittimillä, jotka muodostavat varman ja luotettavan Mesh-verkon.

Alexa-yhteensopivia älylaitteita voit hallita mobiilisovelluksella, eero 6 -laitteiden sisäänrakennetun Zigbee-keskitimen ansiosta.

Nopeus

Wifi 6 tekniikka auttaa maksimoimaan yhteytesi, voit nauttia langattomasta huippunopeudesta ja uskomattomasta luotettavuudesta.

Hallinta

Määrität ja hallitset langatonta verkkoasi helposti mobiilisovelluksen avulla.

Jakaminen

Luo suojattu vierasverkko ja jaa se läheisillesi ilman salasanoja, QR-koodin avulla.

Älylaitteet

MPY Wifi -palveluun yhdistät jopa yli 75 älylaitetta ja luot perheenjäsenille omat profiilit.

Usein kysyttyä

  • Wifi 6 on uusin wifi-standardi, joka kykenee käsittelemään huomattavasti enemmän samanaikaista tietoa kuin aiemmat wifi-standardit. Toisin sanoen Wifi 6 varmistaa nopeamman, luotettavamman ja kattavamman langattoman kotiverkon.

  • MPY Wifi –palvelun eero 6 -laitteet käyttävät TrueMesh-teknologiaa. TrueMesh varmistaa, että jokainen eero 6 -laite yhdistyy langattomasti toisiinsa sekä 2,4 GHz:n että 5 GHz:n signaalilla. Tämä luo tiheän yhteysverkon ja monia mahdollisia reittejä liikenteelle.

   Useamman laitteen sisltävässä kokonaisuudessa yksi laitteista kytketään modeemiin tai reitittimeen verkkokaaupelilla. Muut eero 6 -laitteet toimivat ns. satelliitteina ja yhdistyvät toisiinsa langattomasti.

  • Lähtökohtaisesti jokainen koti on ainutlaatuinen. eero 6 -laitteet on suunniteltu niin, että ne sopivat mihin tahansa kotiin. Yleensä suosittelemme tarvittavien eero 6 -laitteiden määrää, kodin makuuhuoneiden ja/ tai kerrosten lukumäärän perusteella.

  • Langattoman verkon määrittäminen on helppoa ja nopeaa. Lataa mobiilisovellus hakusanalla "eero wifi" sovelluskaupastasi (iOS tai Android) ja seuraa suomenkielisiä ohjeita.

   Lue tarkempi asennus- ja käyttöopas TÄÄLTÄ

  • On hyvä muistaa, että jokainen koti on yksilöllinen ja sijoittelu tulee tehdä huoneiden, kerrosten ja netin käyttötarpeen mukaan. Tukiasemien sijoitteluun vaikuttavat myös asunnon rakennusmateriaalit, esimerkiksi signaali läpäisee huonommin betonia kuin puuta.

   Sijoittelussa tulee huomioida se, että jokainen eero 6 tukiasema tarvitsee sähköä toimiakseen, joten sijoituspaikan tulee olla sähköpistorasian ulottuvissa.

    

  • MPY Wifin eero 6 -laitteet on varustettu sisäänrakennetulla Zigbee smart home -keskittimellä, mikä poistaa ylimääräisten älykeskittimien tarpeen. Sisäänrakennetun Zigbee-älykotikeskittimen ansiosta eero 6 -laitteet yhdistävät verkossasi yhteensopivat laitteet Alexaan, joten et tarvitse erillistä Zigbee älykotikeskitintä jokaiselle laitteelle.


Palveluhinnastot, etuhinta- ja sopimusehdot sekä käyttöohjeet

Siirry sivun alkuun