MPY viihde

MPY viihde tarjoaa TV-kanavat, maksulliset kanavat ja elokuvien vuokrauksen yhdestä palvelusta – juuri silloin ja sillä laitteella kun itse haluat.

MPY viihde sisältää nopean laajakaistayhteyden. Palveluun kuuluu TV-ohjelmien verkkotallennus sekä mahdollisuus ostaa omalta kotisohvalta kaukosäätimellä maksu-tv -kanavia ja vuokravideoita. MPY Viihde palvelu sisältää kaiken mitä tarvitset kodissa viihtymiseen. Pakettiin kuuluu MPY Laajakaista ja viihde, josta vastaa Watson. Tutustu Watson maksukanaviin.

Peruskanavat

Yle TV1, Yle TV1 HD, Yle TV2, Yle TV2 HD, MTV3, Nelonen, Yle Teema & Fem, Yle Teema & Fem HD, Sub, Liv, Jim, TV5, Kutonen, Fox, AVA, Hero, Frii, TLC ja National Geographic.

Maksulliset kanavat

Aktivoimalla palvelun Kanavapaketit-valikosta maksuttomat Next ja HD Start-kanavapaketit saat vielä seitsemän kanavaa lisää: Discovery Channel, Eurosport1, MTV, Travel Channel, Euronews, TV7 ja MTV3 HD.

Kanavat voivat sisältää ohjelmia, jotka eivät ole luokiteltuja Suomen kuvaohjelmalain mukaisesti. Ohjelmissa voi olla lapsen kehitykselle haitallista aineistoa.

Tilaa MPY viihde

Valitse sopivin liittymänopeus ja tilaa MPY viihde!

MPY viihde kk-maksu 39,90€/kk

Ei avausmaksua, sisältää MPY Laajakaistan 100 M nopeudella.

Tilaa MPY Viihde

MPY viihde Plus kk-maksu 59,90€/kk

Ei avausmaksua, sisältää MPY Laajakaistan 300 M nopeudella. 

Tilaa MPY Viihde Plus

MPY viihde Super kk-maksu 79,90€/kk

Ei avausmaksua, sisältää MPY Laajakaistan 500 M nopeudella. 

Tilaa MPY Viihde Super

Kampanjahintojen lisäksi verkkotallennuksen tekijänoikeusmaksu 2,48 €/kk. Hinnat ovat kampanjahintoja ja voimassa toistaiseksi. Katso hinnasto. Hinnat sisältävät MPY Laajakaistan. Jos sinulla on jo nettiyhteys, voit tilata myös pelkän Watson-palvelun hintaan 8,90 euroa kuukaudessa ja Watson TV-tikun hintaan 119 €.