Back to school!

Paluu arkeen lomilta on alkanut ja koululaiset ovat päässeet takaisin opiskelujen ääreen. Tiesithän, että MPY maailmassa on hyvä valikoima läppäreitä koulutyöskentelyä varten! 

MPY maailma toivottaa hyvää koulumenestystä!

Tilaa uutiskirje

MPY maailman uutiskirjeen tilaajana saat erikoisetuja ja hyödyllistä tietoa. Tilaamalla uutiskirjeen saat myös ensimmäisten joukossa tiedon myymälän kiinnostavista tapahtumista!

TILAA UUTISKIRJE

MPY maailma

Uusi MPY maailma on myymälä, jonka yhteydessä on vapaata, yhteisöllistä työskentelytilaa. Toivomme, että tämä tila olisi kaikille kuin yhteinen iso olohuone. Kahviautomaatista voit ottaa vapaasti kahvia ja istua vaikka läppärin kanssa tekemään etätöitä modernilla työpisteellämme. Jos kaipaat viihdykettä päivääsi niin löydät myymälästä virtuaalilasit, joiden kanssa voit sukeltaa vaikka meren syvyyksiin! 

Myymälän henkilökunta auttaa tarvittaessa kaikissa tarvitsemissasi asioissa. Opastamme myös mielellämme niin laajakaista-, valokuitu kuin tv-palveluasioissakin. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaimmat laiteratkaisut niin kotiin kuin työpaikallekkin!

Saat meiltä kotiisi tai yritykseesi:

  • TV-palvelut
  • Laajakaistapalvelut
  • Valokuitupalvelut
  • Laitteet
  • Asennuspalvelut

Yhteystiedot:

MPY maailma
Mikonkatu 16, Mikkeli
Avoinna arkipäivisin kello 8-17
030 670 3100 (0,084 €/min)

Seuraa meitä somessa!

MPY viettää 130v syntymäpäiviään tänä vuonna! Sen kunniaksi meillä on käynnissä Instagramissa 130 tapaa käyttää modeemia -kuvasarja. Lähde seuraamaan minkälaisia erilaisia käyttötapoja modeemille löytyykään. Löydät meidät lisäksi myös Facebookista. 

Parhaat laitetarjoukset löydät myymälästä!

Tarjoamme niin kuluttajien kuin pienyrittäjienkin käyttöön läppäreitä, tabletteja, puhelimia ja muita oheistarvikkeita. 
Tule käymään myymälässä niin opastamme oikeanlaisen laitteen valintaan!

Lenovo 100S
249€
(norm. 269 €)
Lenovo Tab4 A10
199€
(norm. 249 €)
Lenovo Tab3 7"
79€
(norm. 99 €)
Lenovo MIIX
349€
(norm. 369 €)