Siirry suoraan sisältöön

Laitepalvelu

Miltä kuulostaisi tietotekniikkalaitteiden ja -palveluiden asennus sekä opastus avaimet käteen -periaatteella omassa kodissasi?

Etsitään yhdessä MPY maailma -myymälästämme tarvitsemasi laitteet ja sovitaan asennus sekä henkilökohtainen opastus kotonasi sinulle sopivana ajankohtana. 

Laitepalvelu, huoleton ja helppo!

MPY:n Laitepalvelu on toimiva kokonaispalvelu yksityisasiakkaillemme. Palvelu on räätälöity juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Mitä kaikkea Laitepalvelu voi sisältää?  

Laitekartoitus ja -hankinta

MPY maailma -myymälä Mikkelissä tarjoaa kaikki tarvitsemasi nykyaikaiset laitteet kotiisi. Oli sitten kyseessä modeemi, puhelin, tabletti, tietokone, tulostin, reititin tai mikä tahansa muu laite, teemme hankinnasta ja käyttöönotosta vaivatonta. 
 

Asiantuntijamme kartoittaa käyttötarpeesi ja auttaa laitehankinnassa. 

Huolenpitopalvelu

Hankkiessasi tietokonetta tai tablettia, sinun kannattaa kuulla lisää Digitalkkareiden huolenpitosopimuksesta. Huolenpidolla laitteesi säilyy aina ajan hermolla ja  vältät digiongelmat etukäteen. Huolenpitopalvelulla varmistat, että tietotekniikan käyttö on helppoa ja turvallista. Hinnat ovat alkaen 6,90 €/kk, minimisopimusaika 12kk. 

Tietoturvapalvelu

Kauttamme saat myös kattavan suojan tietokoneellesi tai mobiililaitteillesi viruksia sekä vakoilu- ja haittaohjelmia vastaan. Nyt F-Secure TOTAL 3 ja 5 -lisenssipaketit puoleksi vuodeksi puoleen hintaan alkaen 3,45 €/kk. 

Asennus ja opastus 

Digitalkkarimme auttaa kotonasi uusien laitteiden ja valitsemiesi palveluiden asennuksessa ja opastuksessa. Hinnat ovat alkaen 79 € / 45 minuutin kotikäynti. Saatavuus tarkistetaan ennen tilausta. Kotona suoritettavat palvelumme ovat  kotitalousvähennyskelpoisia. 

Haluatko tietää lisää?

Täytäthän oheisen lomakkeen, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä. Voit myös soittaa myymäläämme, yhteystiedot löydät alta.

Räätälöidään yhdessä sinun tarpeisiisi sopivin paketti!

Kyllä kiitos, olen kiinnostunut Laitepalvelusta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä, me autamme. 

MPY maailma -myymälä

Avoinna arkisin klo 8-17, Mikonkatu 16 Mikkeli. Puhelun hinta (0,084 €/min). 

Sähköposti: myymala@mpy.fi

Siirry sivun alkuun