Laajakaistan lisäpalvelut

MPY Laajakaista liittymiin on saatavilla seuraavat lisäpalvelut.

Tietoturva

HUOM! Turvapaketti-palvelun käyttöliittymän ulkoasu on muuttunut toukokuussa 2017. Palveluun ei enää kirjauduta www.omahallinta.fi -sivuston kautta, vaan käytössä uusi kirjautumissivu https://safeavenue.f-secure.com/iframe/-sso/gridit/. Käytössä olevia lisenssejä ei tarvitse asentaa uudelleen. Uusi käyttöliittymä päivittyy palveluun automaattisesti. Lisätietoja ja opastusta saat tarvittaessa asiakaspalvelustamme.

Turvapaketti tarjoaa kattavan suojan tietokoneellesi ja tabletillesi viruksia sekä vakoilu- ja haittaohjelmia vastaan. Tuetut käyttöjärjestelmät ovat tietokoneista Windows ja Mac, mobiililaitteista Android ja iOS.

Turvapakettiin kuuluu:

Turvapaketin saat 3, 5, 8 tai 10 kappaleen lisenssipaketissa. Tuotamme palvelun yhdessä suomalaisen F-Securen kanssa.

  • Turvapaketti 3 lisenssiä - 6,90 €/kk
  • Turvapaketti 5 lisenssiä - 8,90 €/kk
  • Turvapaketti 8 lisenssiä - 11,90 €/kk
  • Turvapaketti 10 lisenssiä - 13,90 €/kk

Turvapaketti 3 ja Turvapaketti 5 nyt 6kk -50%!

Tilaa tietoturva 6kk -50%

Turvapaketin tekninen tuki palvelee numerossa 0600 550 987 arkisin klo 9-18. Puhelin hinta on 1,90 €/min + pvm/mpm.

Tilaa Turvapaketti numerosta 030 670 3033 (0,084 €/min).

Huolenpitopalvelu

Huolenpitopalvelu varmistaa, että tietokoneesi toimii kuten pitääkin ja sinä voit keskittyä sen vaivattomaan käyttöön. Huolenpitopalvelun myötä tietokoneesi huolletaan säännöllisesti, jonka lisäksi palvelu valvoo jatkuvasti tietokoneesi kuntoa, hälyttää mahdollisista ongelmista ja poistaa ne. Palvelun hinta alkaen 9,90 €/kk.

Tilaa vaivaton asennus

Digitalkkarit auttavat, kun haluat apua laitteiden asennuksessa ja käyttöönotossa. Lue lisää sivulla www.digitalkkarit.fi.

Sähköpostipalvelu

Sähköpostipalvelu on saatavilla MPY Laajakaista-asiakkaille vain 2,90 €/kk. Palvelu sisältää sähköpostilaatikot, roskapostisuodatuksen, selainpostin ja www-kotisivutilan.

Sähköpostilaatikot

  • Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi@rivakka.net tai etunimi.sukunimi@surffi.fi
  • Sähköpostiosoitteelle voit määritellä alias-osoitteita, jotka ohjautuvat haluamaasi postilaatikkoon.

Selainposti

  • Voit käyttää sähköpostin lukemiseen joko erillistä sähköpostiohjelmaa tai helppokäyttöistä selainpostia salatussa https-yhteydessä https://posti.rivakka.net

Www -kotisivutila

  • 1 kpl, 200 Mt
  • Osoite muodossa www.rivakka.net/etunimi.sukunimi, www.rivakka.net/tunnus, www.surffi.fi/etunimi.sukunimi tai www.surffi.fi/tunnus