Siirry suoraan sisältöön

MPY palvelee pienyrityksiä monipuolisesti

Kattavat IT-palvelut MPY:ltä

Kattavat IT-palvelut MPY:ltä

Milloin olet viimeksi kartoittanut tai päivittänyt yrityksesi IT-tarpeita? Etsitään yhdessä parhaat ratkaisut varmasti ja nopeasti.

Me täällä MPY:llä teemme työtä, jotta yhteinen kotiseutumme kasvaisi ja kehittyisi. Oletpa sitten aloitteleva tai kokenut yrittäjä tai yritys Etelä-Savossa, Leppävirralla, Suonenjoella tai Varkaudessa, meiltä löydät monipuoliset IT-ratkaisut yrityksesi liiketoimintaan.

Meidän kauttamme saat hankittua myös kaikki oleellisimmat työvälineet helposti ja kätevästi. Näin sinulle jää aikaa siihen tärkeimpään ja voit keskittyä täysillä omaan yritystoimintaasi ja sen kasvattamiseen.

New call-to-action
Nettiyhteydet pienyrityksille

Nettiyhteydet pienyrityksille

Luotettavat, nopeat ja häiriöttömät nettiyhteydet ovat menestyksekkään yritystoiminnan ehdoton edellytys. Tarjoamme parhaat ratkaisut erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja ole yhteydessä asiantuntijoihimme. Etsitään sinun yrityksellesi parhain ja palvelevin ratkaisu.

Palvelemme pienyrityksiä verkkomme alueella Mikkelissä, Hirvensalmella, Joroisilla, Juvalla, Kangasniemellä, Leppävirralla, Mäntyharjussa, Pertunmaalla, Pieksämäellä, Puumalassa, Suonenjoella ja Varkaudessa.

Yritysten verkkoratkaisut

Yritysten verkkoratkaisut

Verkkoratkaisujemme avulla varmistat, että tieto liikkuu tehokkaasti ja turvallisesti haluamiisi kohteisiin - oli kyseessä sitten kattava yritysverkko, langaton lähiverkko tai jokin muu verkkoratkaisu.

Meiltä saat:

 • Verkkoratkaisut yrityksen yhdelle ja useammalle toimipisteelle
 • Nettiliittymät pienelle yritykselle
 • Lähiverkkopalvelut

Viestintäratkaisut

MPY:n tarjoamat monipuoliset viestintäratkaisut tuovat tehokkuutta yrityksesi toimintoihin. Tarjoamamme palvelut ovat luotettavia ja nopeita ja ne mukautuvat helposti yrityksesi liiketoiminnan muuttuviin tarpeisiin.

Meiltä saat seuraavat viestintäratkaisut:

 • Microsoft 365
 • Office-sovellukset
 • OneDrive ja Sharepoint
 • Teams
 • Tietoturvapaketit
 • Puhepalvelut
 • Domaintunnukset
 • Kotisivutila

Muut palvelut pienyrityksille

  • Liiketoiminnan taustalle tarvitaan luotettavat, vakaat ja toimivat IT-järjestelmät. Meidän kauttamme saat seuraavat palvelut:

   • Virtuaalinen ja fyysinen palvelinkapasiteetti
   • Palvelinten ylläpito
   • Varmistuspalvelu ja toipumissuunnitelma yrityksen kriittisimmille IT-järjestelmille
   • Virtuaalinen konesali

   Asiantuntijamme auttavat löytämään liiketoiminnallesi parhaat IT-järjestelmät.

   Kiinnostuitko?

  • Meidän kauttamme saat hankittua myös kaikki oleellisimmat työvälineet helposti ja kätevästi. On sitten kyseessä puhelin, tietokoneet, mobiililaitteet, näytöt, komponentit tai tarvikkeet. Näin sinulle jää aikaa siihen tärkeimpään ja voit keskittyä täysillä omaan yritystoimintaasi ja sen kasvattamiseen.

   Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää »

    

   MPY Online

   Voit hankkia kätevästi laitteita ja tarvikkeita MPY Online –itsepalveluportaalin kautta. Palvelussa on määritelty asiakaskohtaiset katalogit juuri sinun yrityksesi tarvitsemille tuotteille, vaikkapa esim. mobiililaitteille ja oheistarvikkeille.

   Haluatko tunnukset MPY Online –itsepalveluportaaliin? Kysy lisää myynnistämme »

  • Tietoturvauhat voivat kohdistua yritykseesi monesta suunnasta. MPY:ltä saat kattavat tietoturvapalvelut, joilla turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden.

   Tietoturvapalveluiden valikoimaamme kuuluvat mm. päätelaitetason tietoturvaratkaisut, palomuurit, mobiililaitteiden tietoturvaratkaisut, tietoturva sähköposteille, kartoitukset ja koulutukset.

   Asiantuntijamme auttavat yrityksesi liiketoimintojen kriittisten pisteiden kartoittamisessa.

   Kiinnostuitko?

  • Digitalkkarit on MPY Telecom Oyj:n omistama valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme kokonaisvaltaisia IT-ratkaisuja yrittäjille ja pienyrityksille.

   Palvelumme kattavat kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat - laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaan laitteet toimivat moitteettomasti.

   Kiinnostuitko?

New call-to-action

Palautetta yrityspalveluistamme

”Valitsimme kumppaniksemme paikallisen ja asiantuntevan MPY:n, joka on sisäistänyt tarpeemme tarjoten niihin asianmukaisia ratkaisuja ja palveluita. Yhteistyö on ollut sujuvaa ja ydintiimin palvelualttius sekä tekninen osaaminen on ollut erinomaista."

– Leila Repo, Kyyhkylän emäntä

Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja lähellä

Meillä on vuosien kokemus ja vankka ammattitaito IT-palveluista. Ymmärrämme asiakkaitamme, tunnemme kotiseutumme ja paikallisen tavan toimia.

Voit jutella suoraan yritysmyyntimme asiantuntijoiden kanssa, tulla piipahtamaan myymälässämme tai lähettää meille oheisella lomakkeella viestiä palveluista, joista olet kiinnostunut.

Paikallisen tuntee palvelusta!

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä myyntiimme

Niko Hämäläinen
Niko Hämäläinen
Antti Hirvonen
Antti Hirvonen
Perttu Hautalampi
Perttu Hautalampi
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)
Mikael Elkharam
Mikael Elkharam
Myyntipäällikkö (yritykset, yrittäjät)

Tilaa pienyritysten uutiskirje

Kerromme sinulle IT-palveluistamme, ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä. Saat uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi noin kerran kuukaudessa.

Tervetuloa lukijaksi!

Siirry sivun alkuun