Siirry suoraan sisältöön
MPY_digitalkkarit_1920_V04

Liity Digitalkkarit-uutiskirjeen tilaajaksi ja osallistu arvontaan!

Haluatko oppia uusia digitaitoja ja saada tukea tietotekniikan kanssa toimimiseen? Digitalkkarit-uutiskirjeessä jaamme kerran kuussa hyödyllisiä ja käytännönläheisiä vinkkejä helpottamaan arkeasi digilaitteiden kanssa. Tilaamalla uutiskirjeemme nyt, osallistut arvontaan, jossa voit voittaa tietokoneen huollon etäyhteydellä (arvo 49,90 €). Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta.

Tietokoneen säännöllinen huoltaminen kannattaa, vaikka laite toimisikin normaalisti. Tietokoneen huolto voi sisältää muun muassa alla mainittuja toimia.

  • Tietokoneen toiminnan tarkistus
  • Tietoturvan tarkistus ja päivitys
  • Käyttöjärjestelmän tarkistus ja päivitys
  • Tärkeiden apuohjelmien päivitys mm. Adobe Reader, Office, selainten päivitykset
  • Sähköpostiasetusten tarkistus
  • Katsastus ja huolto etäyhteydellä Windows 8, 10 ja macOS (10.13, 10.14, 10.15, 11.0) käyttöjärjestelmillä varustetuille tietokoneille
  • Raportti tietokoneen katsastuksesta sähköpostiisi
  • Tietokoneen käytön opastus
  • Virusturva tietokoneeseenOnnea arvontaan!

Tilaa uutiskirjeemme ja osallistu arvontaan

* merkityt kohdat ovat pakollisia

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Arvomme kaikkien uutiskirjeen tilanneiden kesken tietokoneen huollon etäyhteydellä (arvo 49,90 €). Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta.

Arvonnan järjestäjä

MPY Telecom Oyj, jäljempänä "MPY" (MPY Telecom Oyj, Mikonkatu 16, 50100 Mikkeli, Y-tunnus: 1570688-2, puh. 030 670 3033).


Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien MPY:n henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua kalenterikuukausittain. MPY ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.


Palkinnot

Uutiskirjeen tilanneiden kesken arvotaan palkintona tietokoneen huolto etäyhteydellä, arvoltaan 49,90€. Palkintoja arvotaan kaksi kappaletta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.


Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.
Palkinto arvotaan kuukausittain niiden kesken, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen.
Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

Arvonnan suorittaminen ja voittajalle ilmoittaminen

Palkinnon arvonta suoritetaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä kaikkien uutiskirjeiden tilanneiden joukosta. Voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti puhelimitse tai sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, arvotaan uusi voittaja. MPY ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta, osallistuja on antanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen. MPY:llä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta MPY:n omissa medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
MPY sopii voittajan kanssa palkinnon järjestelyistä voittajalle.

Arvonnan järjestäjän vastuu

MPY vastaa arpajaisverosta.

MPY:n vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee arvonnan järjestäjä MPY.


Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään MPY:n tietosuojaselosteen mukaisesti. Tietosuojaseloste on luettavissa osoitteessa www.mpy.fi/tietosuojaseloste 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Siirry sivun alkuun