Huolenpitosopimuksella vältät digiongelmat etukäteen

  Ongelmia tietokoneen kanssa? Tilaamalla Digitalkkarin huolenpitopalvelun varmistat sen, että tietokoneesi on tietoturvallinen, toimii ilman ongelmia ja on käytössä mahdollisimman pitkään. 

  Digitalkkarien Huolenpitopalvelulla varmistat, että tietotekniikan käyttö on helppoa ja turvallista! Huolenpitopalvelun avulla hyödyt enemmän laitteistasi kun voit keskittyä pelkästään niiden käyttämiseen sen sijaan, että joutuisit taistelemaan päivittäin niiden toimimattomuuden kanssa. Tietokoneen tietoturvallisuus ja käyttövarmuus kasvavat, kun niistä pidetään systemaattisesti huolta. Etenkin tietokoneohjelmien päivittäminen ja virustorjunta on oleellinen tekijä koneen käyttöikää pidennettäessä. Voit laajentaa Huolenpitopalvelun kaikkiin käytössäsi oleviin tietokoneisiin. Huolenpitopalvelulla voit heittää huolesi pois!

  TILAA HUOLENPITOSOPIMUS

  Digitalkkarit Huolenpito sisältää:

  • Tietokoneen katsastuksen - palvelun alkaessa tietokoneesi tarkistetaan etäyhteydellä ja Sinulla on mahdollisuus keskustella asiantuntijan kanssa tietokoneeseesi liittyvistä asioista.
  • Huolenpito-ohjelmiston - pidämme huolta tietokoneestasi oman ohjelmistomme kautta. Ohjelmisto tarkistaa säännöllisesti mm. tietokoneesi tietoturvan, päivitykset ja laitteistojen toiminnan. Saamme ohjelmistolta tiedot mahdollisten virheiden korjaamiseen ja ennaltaehkäisyyn.
  • Tietokoneen määräaikaishuollon - tietokoneellesi suoritetaan sarja toimenpiteitä, joilla optimoidaan ja turvataan tietokoneen jatkuva toimivuus ja turvallisuus. Määräaikaishuollot on 1-2 kertaa vuodessa, palvelun laajuudesta riippuen.

  Digitalkkarit Huolenpitopalvelun hinnasto:

  Huolenpito Perus 9,90€/kk - ensimmäinen kuukausi 0 €!
  Huolenpito Plus 19,90€/kk
  Huolenpito Luxus 29,90€/kk

  Etkö tarvitse jatkuvaa huolenpitosopimusta?

  Voit tilata Digitalkkarin myös kotikäynnille korjaamaan tietyn digiongelman. Tutustu Digitalkkari kotiin -palveluun!

  TILAA DIGITALKKARI