Digitalkkari hoitaa arjen digiongelmat

Digitalkkarit on valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme kokonaisvaltaiset it-ratkaisut sekä kuluttajille että pienyrityksille. Palvelumme kattavat kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat - laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaan laitteet toimivat moitteettomasti. Digitalkkarit-ketjun omistaa suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj.

Digitalkkarit hoitavat homman, kun haluat kotisi laitteet käyttövalmiiksi asennettuina.

Voit tilata Digitalkkarin kotiisi, yritykseesi tai pyytää apua digilaitteiden ongelmatilanteiden ratkaisuun etänä. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Veloitamme vain onnistuneesta palvelusta - sinua ei veloiteta, mikäli Digitalkkari ei pysty suorittamaan onnistunutta asennusta.


"Olen ollut asiakkaana jo vuosia. En voi olla kiittämättä erinomaisista palveluista, HINTA ON EDULLINEN ja tietoisuus sitä, että koneella on määräaikaistarkistukset, joista ilmoitetaan etukäteen, pitää minut asiakkaana edelleen." - Pirkko.S

Asiakaspalvelu
Puhelin: 030 670 3044

Tee jatkuva huolenpitosopimus

Säännöllisellä huollolla vältät turhat murheet tietokoneen käytössä. Vaivaton etäpalveluna tehtävä huolenpito on saatavilla valtakunnallisesti.

TUTUSTU PALVELUUN

Tilaa Digitalkkari kotiin

Tietokone temppuilee? TV:n kanssa ongelmia? Digitalkkari auttaa silloin, kun kodin digilaitteiden ongelman haittaavat arkeasi. 

TUTUSTU PALVELUUN

Digitalkkarit

Juha Ravolainen
ketjupäällikkö
juha.ravolainen@mpy.fi
044 019 1705
Tero Niemi
Digitalkkari, Kuopio
Heikki Laitala
Digitalkkari, Jyväskylä
Tuomas Jaakkola
Digitalkkari, Lahti
Veijo Strandén
Digitalkkari, Imatra, Lappeenranta
Matti Ihme
Digitalkkari, Oulu
Risto Lenander
Digitalkkari, Pirkanmaa
Riku Bister
Digitalkkari, Pori
Jani Naappi
Digitalkkari, Pääkaupunkiseutu
Jari Aarnio
Digitalkkari, Pääkaupunkiseutu
Jaakko Kortepuro
Digitalkkari, Varsinais-Suomi
Jarmo Kotipelto
Digitalkkari, Varsinais-Suomi
Ajankohtaista 13.12.2018
Syrjäytyvätkö ikäihmiset digiarjesta? Seniori-ikäisille lisää apua ja opastusta digiarjen haasteisiin

Digitalisaatio ja teknologian nopea kehitys on tuonut jokaisen ihmisen arkeen lisää erilaisia elektronisia laitteita, joiden asennus, käyttö ja ylläpito vaativat yhä enemmän aikaa. Myös laitevalikoima on kasvanut hurjasti ja se vaatii lisää tietoa yhdistellä sekä ylläpitää laitekokonaisuuksia.

Ajankohtaista 10.4.2018
Huijausviestien ja tietomurtojen maailmassa on viidakon lait - tiedosta vaarat ja uhat!

Viime aikoina tietoturvamurrot ja tietojen kalastelut ovat olleet taas uutisten otsikoissa. Tietomurtojen määrä on kasvanut ja ihmisten tunnistetiedoista on tullut kauppatavaraa niin yrityksille kuin rikollisille. Mitä enemmän tiedämme näistä piilevistä vaaroista sen paremmin pystymme suojautumaan.

Ajankohtaista 4.1.2018
Kodit digitalisoituvat - oletko jo tutustunut älykodin tarjoamiin ratkaisuihin?

Kotien digitalisoitumisesta ja sen mahdollisuuksista on puhuttu jo pitkään, mutta vasta nyt alkaa käyttäjäystävällisiä laitteita ja palveluja olla saatavilla.