Digitalkkari hoitaa arjen digiongelmat

  Digitalkkarit on valtakunnallinen digiarjen ongelmanratkaisuihin erikoistunut ketju. Tarjoamme kokonaisvaltaiset it-ratkaisut sekä kuluttajille että pienyrityksille. Palvelumme kattavat kaiken mitä asiakkaamme tarvitsevat - laitetarpeiden kartoituksesta niiden myyntiin, asennuksiin sekä käytön opastukseen. Huolehdimme myös, että asiakkaan laitteet toimivat moitteettomasti. Digitalkkarit-ketjun omistaa suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut MPY Palvelut Oyj.

  Digitalkkarit hoitavat homman, kun haluat kotisi laitteet käyttövalmiiksi asennettuina.

  Voit tilata Digitalkkarin kotiisi, yritykseesi tai pyytää apua digilaitteiden ongelmatilanteiden ratkaisuun etänä. Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen. Veloitamme vain onnistuneesta palvelusta - sinua ei veloiteta, mikäli Digitalkkari ei pysty suorittamaan onnistunutta asennusta.

  Asiakaspalvelu: 030 670 3044


   

  "Olen ollut asiakkaana jo vuosia. En voi olla kiittämättä erinomaisista palveluista, HINTA ON EDULLINEN ja tietoisuus sitä, että koneella on määräaikaistarkistukset, joista ilmoitetaan etukäteen, pitää minut asiakkaana edelleen."
  - Pirkko.S

     Tee jatkuva huolenpitosopimus

  Säännöllisellä huollolla vältät turhat murheet tietokoneen käytössä. Vaivaton etäpalveluna tehtävä huolenpito on saatavilla valtakunnallisesti.

  TUTUSTU PALVELUUN

  Tilaa Digitalkkari kotiin

  Tietokone temppuilee? TV:n kanssa ongelmia? Digitalkkari auttaa silloin, kun kodin digilaitteiden ongelman haittaavat arkeasi. 

  TUTUSTU PALVELUUN

  Digitalkkarit

  Sari Ruuskanen
  vt. ketjupäällikkö
  sari.ruuskanen@mpy.fi
  Tero Niemi
  Digitalkkari, Kuopio
  Heikki Laitala
  Digitalkkari, Jyväskylä
  Tuomas Jaakkola
  Digitalkkari, Lahti
  Veijo Strandén
  Digitalkkari, Imatra, Lappeenranta
  Matti Ihme
  Digitalkkari, Oulu
  Riku Bister
  Digitalkkari, Pori
  Jani Naappi
  Digitalkkari, Pääkaupunkiseutu
  Jari Aarnio
  Digitalkkari, Pääkaupunkiseutu
  Jaakko Kortepuro
  Digitalkkari, Varsinais-Suomi
  Jarmo Kotipelto
  Digitalkkari, Varsinais-Suomi
  Ajankohtaista 13.12.2018
  Syrjäytyvätkö ikäihmiset digiarjesta? Seniori-ikäisille lisää apua ja opastusta digiarjen haasteisiin

  Digitalisaatio ja teknologian nopea kehitys on tuonut jokaisen ihmisen arkeen lisää erilaisia elektronisia laitteita, joiden asennus, käyttö ja ylläpito vaativat yhä enemmän aikaa. Myös laitevalikoima on kasvanut hurjasti ja se vaatii lisää tietoa yhdistellä sekä ylläpitää laitekokonaisuuksia.

  Ajankohtaista 10.4.2018
  Huijausviestien ja tietomurtojen maailmassa on viidakon lait - tiedosta vaarat ja uhat!

  Viime aikoina tietoturvamurrot ja tietojen kalastelut ovat olleet taas uutisten otsikoissa. Tietomurtojen määrä on kasvanut ja ihmisten tunnistetiedoista on tullut kauppatavaraa niin yrityksille kuin rikollisille. Mitä enemmän tiedämme näistä piilevistä vaaroista sen paremmin pystymme suojautumaan.

  Ajankohtaista 4.1.2018
  Kodit digitalisoituvat - oletko jo tutustunut älykodin tarjoamiin ratkaisuihin?

  Kotien digitalisoitumisesta ja sen mahdollisuuksista on puhuttu jo pitkään, mutta vasta nyt alkaa käyttäjäystävällisiä laitteita ja palveluja olla saatavilla.