Siirry suoraan sisältöön

MPY maailma — palveleva ja paikallinen myymälä

Meillä saat asiantuntevaa palvelua yhdeltä, samalta tiskiltä! Meille on kunnia-asia tarjota sinulle palveluita ja tuotteita, jotka taatusti pelaavat. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja lähellä. Vaikka heti. Tervetuloa!

mpy-maailma

MPY maailma

MPY maailma on paikallinen myymälä, jossa kaikki ihmiset kohdataan ihmisinä. Olemme rehellisiä, kohtelemme kaikkia samanarvoisesti ja teemme aina kaikkemme rikastuttaaksemme asiakkaidemme elämää. Me rakastamme paikallisia!

Myymälän henkilökunta auttaa sinua vankalla ammattitaidolla kaikissa tarvitsemissasi asioissa. Jos me emme itse osaa, löydämme taatusti jonkun, joka osaa! Opastamme myös mielellämme niin laajakaista- kuin laiteasioissakin. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaimmat ratkaisut niin kotiin kuin työpaikallekin!

Saat meiltä kotiisi tai yrityksellesi:

Yhteystiedot:

MPY maailma
Mikonkatu 16, Mikkeli

myymala@mpy.fi
Avoinna arkipäivisin kello 8-17
030 670 3100 (0,084 €/min) 


Parhaat laitteet ja palvelun saat myymälästämme!

MPY maailma tarjoaa kaikki tarvitsemasi nykyaikaiset laitteet sekä kotiisi että yrityksellesi - oli kyseessä sitten tietokone, tabletti, puhelin, reititin, modeemi tai mikä tahansa muu laite - teemme sen hankinnasta ja käyttöönotosta vaivatonta ja huoletonta. Halutessasi saat nimittäin laitteet työpöydällesi toimitettuna, käyttövalmiiksi asennettuna.

Olipa kyseessä tietokoneen käyttöönotto, tietoturvan päivitys tai vaikkapa langattoman verkon kuuluvuusongelma asiantunteva henkilökuntamme neuvoo sinua helposti ymmärrettävästi sekä tarjoaa juuri sinun tilanteeseesi parhaiten toimivan ratkaisun.

Tule moikkaamaan meitä myymäläämme niin tuumaillaan yhdessä kuinka voimme auttaa juuri sinun tarpeessasi kaikkein parhaiten!

Lenovo EduBook

Opiskelijan monitoimikone. DigiabiOS -yhteensopiva. Intel i3/8GB/256SSD/Ethernet-liitäntä. Erinomainen akunkesto. Saatavilla heti myymälästämme!

599 €

LENOVO

Lenovo 17" kannettava

Kannettava isolla 17,3" näytöllä! Joka kodin monitoimikannettavalla hoituvat niin pankkiasiat, verkko-ostokset kuin videoiden katselukin. Intel i5/8GB/256SSD/WiFi.

799 €

Lenovo-1

Huawei 10" tabletti

Edullinen, mutta monipuolinen Android -tabletti. 10" näyttö tekee käyttämisestä sujuvaa ja sim-korttipaikan ansiosta netti kulkee aina mukanasi!

199 €

MediaPad-1

Ryhdy Lempityypiksi – tilaa uutiskirje ja lunasta 10 % alennus myymäläämme

Me kutsumme kanta-asiakkaitamme lempityypeiksi. Nämä tyypit saavat uutiskirjeen mukana erikoisetuja, pääsevät osallistumaan kilpailuihin ja kuulevat ensimmäisenä mielenkiintoisista tapahtumistamme. He saavat myös hyödyllistä tietoa palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa. 

Tilaamalla uutiskirjeen, osallistut automaattisesti myös kuukausittaiseen arvontaamme.

Siirry sivun alkuun