Siirry suoraan sisältöön

MPY maailma — palveleva ja paikallinen myymälä

Meillä saat asiantuntevaa palvelua yhdeltä, samalta tiskiltä! Meille on kunnia-asia tarjota sinulle palveluita ja tuotteita, jotka taatusti pelaavat. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti ja lähellä. Vaikka heti. Tervetuloa!

mpy-maailma

MPY maailma

MPY maailma on paikallinen myymälä, jossa kaikki ihmiset kohdataan ihmisinä. Olemme rehellisiä, kohtelemme kaikkia samanarvoisesti ja teemme aina kaikkemme rikastuttaaksemme asiakkaidemme elämää. Me rakastamme paikallisia!

Myymälän henkilökunta auttaa sinua vankalla ammattitaidolla kaikissa tarvitsemissasi asioissa. Jos me emme itse osaa, löydämme taatusti jonkun, joka osaa! Opastamme myös mielellämme niin laajakaista- kuin laiteasioissakin. Yhdessä asiakkaan kanssa löydämme parhaimmat ratkaisut niin kotiin kuin työpaikallekin!

Saat meiltä kotiisi tai yrityksellesi:

Yhteystiedot:

MPY maailma
Mikonkatu 16, Mikkeli

myymala@mpy.fi
Avoinna arkipäivisin kello 8-17,
030 670 3100 (0,084 €/min)


Parhaat laitetarjoukset löydät myymälästä!

Tarjoamme niin kuluttajien kuin pienyritystenkin käyttöön läppäreitä, tabletteja, puhelimia ja muita oheistarvikkeita.

Tule käymään myymälässä niin opastamme oikeanlaisen laitteen valintaan!

Lenovo EduBook

Opiskelijan monitoimikone. DigiabiOS -yhteensopiva. Intel i3/8GB/256SSD/Ethernet-liitäntä. Erinomainen akunkesto. Saatavilla heti myymälästämme!

599 €

LENOVO

Ryhdy Lempityypiksi – tilaa uutiskirje ja lunasta 10 % alennus myymäläämme

Me kutsumme kanta-asiakkaitamme lempityypeiksi. Nämä tyypit saavat uutiskirjeen mukana erikoisetuja, pääsevät osallistumaan kilpailuihin ja kuulevat ensimmäisenä mielenkiintoisista tapahtumistamme. He saavat myös hyödyllistä tietoa palveluistamme ja tuotteistamme. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa.

Siirry sivun alkuun