Siirry suoraan sisältöön
Verkkosivustomme on uudistunut

Verkkosivustomme on uudistunut

8.2.2021

MPY:n verkkosivusto uudistui 8. helmikuuta 2021. Näkyvimmät uudistukset koskevat sivuston visuaalista ilmettä sekä entistä selkeämpää rakennetta.

Hyvä verkkosivusto on käyttäjälähtöinen ja se koostuu kiinnostavasta, asiakkaiden tarpeita vastaavasta sisällöstä. Sivustoa kehitettäessä olemmekin huomioineet eri käyttäjäryhmät paremmin ja haluamme puhua kieltä, jota asiakkaammekin käyttävät.

Selkeä navigaatio ja loogiset kokonaisuudet

Verkkosivustomme sisällöt ovat järjestetty loogisiksi kokonaisuuksiksi ja asiat löytyvät helpommin. Navigaatio on selkeä ja kuvaava ohjaten asiakkaitamme oikean sisällön äärelle. 

Eri kohderyhmiä kiinnostava tieto on vaivattomasti ja mielekkäästi käyttäjän löydettävissä: 

  • Kuluttaja-asiakas löytää helposti mm. nettiliittymät sekä TV-palvelut ja niiden tilaaminen onnistuu nopeasti sivustomme kautta.
  • Digitalkkarit -palveluita tarvitseva löytää varmasti apua päivittäisiin digiarjen haasteisiin ja Digitalkkarimme tilaus apuun on vaivatonta.
  • Taloyhtiöt -osioon on koottu kiinnostavaa sisältöä taloyhtiöiden hallituksen edustajille, asukkaille ja isännöitsijöille. Täältä löytyy tietoa koko taloyhtiön nettiratkaisuista ja kaapeli-TV -palveluista.
  • Yrittäjät ja pienyritykset ohjataan puolestaan heitä kiinnostavan sisällön pariin, on kyseessä sitten verkkoratkaisut, viestintäpalvelut tai muut monipuoliset IT-palvelut, joita tarjoamme MPY:n verkon alueella Etelä-Savossa, Suonenjoella, Varkaudessa ja Leppävirralla. 
  • Uutiset ja artikkelit pitävät sinut ajantasalla meidän ajankohtaisista sisällöistä. Täältä löytyy myös kiinnostavia teema-artikkeleita. 

Mikäli pohdit, millaista olisi olla meillä töissä, tutustu meihin MPY Yrityksenä -osiossa. Tutustu myös MPY Yrityspalveluiden valtakunnalliseen palvelutarjoamaan keskisuurille ja suurille yrityksille.

Mielipiteesi on meille tärkeä

Toivomme, että viihdyt uudistuneella sivustollamme! Mikäli haluat osallistua sivustomme jatkuvaan kehittämiseen, otamme mielellämme vastaan palautettasi. Voit laittaa sitä meille sähköpostilla osoitteeseen markkinointi.telecom@mpy.fi. 

Klikkaa nyt itsesi MPY Telecomin palveluiden aloitussivulle ja tutustu. 

Siirry sivun alkuun