Siirry suoraan sisältöön
Tietojenkalastelua liikkeellä

Tietojenkalastelua liikkeellä

8.6.2021

Lounean nimissä on tietojenkalasteluviestejä liikkeellä. 

Muutamat asiakkaamme ovat saaneet Lounean nimissä tietojenkalasteluviestin, jossa pyydetään ”vahvistamaan tili” vastaamalla viestiin henkilökohtaisten kirjautumistietojen kanssa. MPY tai Lounea eivät koskaan lähesty asiakasta pyytääkseen minkäänlaisia kirjautumistietoja. 

Mikäli olet saanut epäilyttävän viestin sähköpostitse, älä vastaa siihen. Älä myöskään klikkaa tai avaa viestissä olevaa linkkiä tai mahdollista liitetiedostoa. Älä siis reagoi millään tavalla viestiin, vaan poista kyseinen sähköposti. Samoin tulee toimia kaikkien vastaavantyylisten, yllättäen saapuvien viestien kohdalla, joissa kysellään henkilökohtaisia tietoja tai joitain kirjautumistietoja.

Jos vastasit viestiin, vaihda välittömästi sähköpostisi salasana Omahallinta-sivuston kautta (https://www.omahallinta.fi). Tässä tilanteessa asiasta kannattaa myös tehdä rikosilmoitus poliisille.

Lisää tietoa asiasta myös Lounean verkkosivuilla.

MPY:n asiakaspalvelu on tarvittaessa apunasi, aukiolotiedot löydät alta: 

Myymälämme Mikkelissä (Mikonkatu 16) on auki arkisin klo 8-17. Tavoitat meidän tänä aikana myös sähköpostitse myymala@mpy.fi tai puhelimitse 030 670 3100 (0,084 €/min). 
 
Asiakaspalvelumme palvelee normaalisti arkisin klo 8-17: 
asiakaspalvelu@mpy.fi tai 030 670 3033 (0,084 €/min).

 

Siirry sivun alkuun