Siirry suoraan sisältöön
Rakennamme valokuitua Mikkelissä

Rakennamme valokuitua Mikkelissä

26.4.2021

Uusi kuiturakentamisen alue Mikkelissä on varmistunut. Rakennamme valokuituverkkoa Kyyhkylä – Siikasalmi - Helppanala - Moisio alueelle vuosina 2021–2022. Rakennettavaa verkkoa on kokonaisuudessaan alueella noin 30 km. Investointihanketta on tuettu Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmasta 2014-2020.

Rakennettavalla alueella ei ole vastaavaa laajakaistainfrastruktuuria. Tilaajaliittymät toteutamme kiinteillä valokuituyhteyksillä, joilla tarjotaan jopa 900 Mbit/s laajakaistayhteyksiä. Näin alueen noin 200 kiinteistöllä (omakotitalot, vapaa-ajan asunnot ja yritykset) on mahdollisuus päästä nauttimaan häiriöttömästä, luotettavasta ja tehokkaasta valokuituyhteydestä.

Valokuitu mahdollistaa alueen asukkaille ja yrityksille tulevaisuuden palveluiden sujuvan toimivuuden sekä nostaa kiinteistöjen arvoa. Valokuituyhteyttä pitkin asiakkaamme voivat hoitaa jatkossa kaikki kodin tai yrityksen tietoliikenne- ja viestintäpalvelut. Kuituyhteydellä asiakkaamme saavat esim. tv-palvelut ja laajakaistan lisäpalveluineen.

Valokuitu on ylivoimainen tietoliikenneratkaisu, joka sopii kaikkiin asumismuotoihin. Laajennamme valokuituverkkomme kattavuutta jatkuvasti myös kysynnän mukaan, joten kannattaa olla yhteydessä meihin. 

Lue lisää valokuituverkkomme saatavuus- ja rakentamisalueista. 

 

MPY_maaseutu_1200x630

 

 

Siirry sivun alkuun