Siirry suoraan sisältöön
Pertunmaan valokuituverkon tekninen päivitys

Pertunmaan valokuituverkon tekninen päivitys

MPY Valokuitu mahdollistaa jatkossa monipuoliset palvelut Pertunmaan kunnan asukkaille

16.4.2021

Pertunmaalla runsaat 11 vuotta palvellut valokuituverkko saa teknisen päivityksen. Kuntalaisille tarjottavat MPY:n palvelut paranevat tämän myötä entisestään toukokuun alusta alkaen.

MPY on rakentanut huippunopeaa valokuituverkkoa Pertunmaalle jo vuonna 2010. Valokuitua itsessään ei tarvitse uusia eikä kerran rakennettua verkkoa kaivaa uudelleen, sillä valokuitu takaa toimivan netin vuosikymmeniksi.

Teknologiaa saadaan päivitettyä kuitenkin vain päätelaitteita vaihtamalla ja nyt olevat päivitystarpeet koskevatkin ainoastaan näitä laitteita. Tekninen päivitys mahdollistaa jatkossa monipuoliset lisäpalvelut valokuidun päässä oleville asiakkaille. Muutos on vaivaton MPY:n asiakkaille. Olemme yhteydessä niin omakotitaloasiakkaisiin kuin taloyhtiöihin teknisen päivityksen tiimoilta.

MPY:n kuituverkossa olevat asiakkaat saavat jatkossakin pätkimättömän, tasaisen ja vakaan nettiyhteyden. Tämän lisäksi toukokuusta alkaen samaa piuhaa pitkin on mahdollisuus nauttia myös häiriöttömästä ja teräväpiirtoisesta TV-kuvasta KTV-palvelun myötä.

Kaapeli-TV tarjoaa kaikki televisio- ja radiopalvelut kaapelin kautta. Erillisiä antenneja tai satelliittivastaanottimia ei tarvita. 

Valokuitu on ylivoimainen tietoliikenneratkaisu, joka sopii kaikkiin asumismuotoihin. Laajennamme valokuituverkkomme kattavuutta jatkuvasti myös kysynnän mukaan, joten kannattaa olla yhteydessä meihin. 

Lue lisää valokuidusta. 

 

 

 

 

 

 

Siirry sivun alkuun