Siirry suoraan sisältöön
Janne Korhonen MPY Telecomin kaupalliseksi johtajaksi

Janne Korhonen MPY Telecomin kaupalliseksi johtajaksi

21.6.2021

Mikkeliläinen, 54-vuotias Janne Korhonen on nimitetty MPY Telecomin kaupalliseksi johtajaksi kesäkuusta 2021 alkaen. Korhonen siirtyy MPY Telecomiin Signify Europelta, jossa hän on vastannut Suomessa Systems & Services palveluliiketoiminnan myynnistä ja kehityksestä julkiselle sektorille. 


Korhonen on urallaan työskennellyt tele- ja it-alalla monipuolisissa myynnin johtamisen, liiketoiminnan kehityksen ja yritysjohdon tehtävissä. Kaupallisen johtajan roolissa Korhonen vastaa MPY Telecomin strategisten hankkeiden sekä yritysmyynnin johtamisesta.

”Olen ilahtunut, että saamme Janne Korhosen meidän tiimiimme tuomaan vahvaa kaupallista osaamista ja tukemaan meidän kehityshankkeiden edistämistä. Jannella on hyvää kokemusta tele- ja tekniikan alalta sekä myynnin onnistuneesta johtamisesta” sanoo MPY Telecomin toimitusjohtaja Matias Bauer. 

”Paikallisena toimijana asiakas ja asiakkaan tarpeet ovat MPY:n tekemisen ytimessä. Tuon mukanani kokemusta asiakasrajapintaan sekä myynnin tekemiseen. Odotan innolla voivani osallistua MPY Telecomissa telealan murroksen mukanaan tuomat haasteet voittavan myynnin uudistamiseen.” sanoo Janne Korhonen.

Lisätietoja:

MPY Telecom Oyj, toimitusjohtaja Matias Bauer, puh. 044 019 3312, matias.bauer@mpy.fi


Kuva: Pihla Liukkonen

Siirry sivun alkuun