Siirry suoraan sisältöön
Olemme mukana I love mikkeli -kampanjassa

Olemme mukana I love mikkeli -kampanjassa

27.5.2020

Kannustamme yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa käyttämään kotiseutumme palveluita.

Me täällä MPY:llä olemme joukko paikallisia naisia ja miehiä, joiden kunnia-asia on taata kotiseudullemme laadukkaat tuotteet ja palvelut. Taistelemme menestyvän ja elinvoimaisen kotiseutumme puolesta ja teemme yhdessä muiden paikallisten toimijoiden kanssa tekoja Mikkelin hyväksi. Juuri nyt kannustamme kaikkia käyttämään paikallisia palveluita!

Nyt jos koskaan pienemmilläkin teoilla on merkitystä ja toivomme, että moni paikallinen yksityishenkilö, yhdistys ja yritys vaikuttaa omilla valinnoillaan rakkaan kotiseutumme sekä Mikkelin hyväksi. Niinpä mekin lähdimme mukaan I love mikkeli -tempaukseen yhdessä monen muun yrityksen kanssa.

Olemme mukana mm. I love mikkeli -leimapassikampanjassa, jossa voi voittaa itselleen palkintoja leimoja keräämällä. Poikkea siis ostoksille myymäläämme Mikkelissä osoitteessa Mikonkatu 16. Yhden leiman saa passiin 20 euron kertaostoksesta ja leimoja voi kerätä enintään 2 kpl/ yritys. Passiin kerätään yhteensä 10 leimaa I love mikkeli -kampanjassa mukana olevista yrityksistä. Kun passi on täynnä, sen voi jättää kampanjassa mukana olevaan yritykseen, josta ne toimitetaan edelleen lahjakorttiarvontaan. Palautettujen passien kesken arvotaan kuukausittain lahjakortteja paikallisiin yrityksiin. Ensimmäinen arvonta suoritetaan kesäkuun lopussa.

Yhdessä tekeminen on tärkeää! Mukana menossa ovat Mikkelin Yrittäjät ry, Mikkelin kaupunki, Etelä-Savon Yrittäjät ry, Mikke ry, MikseiMikkeli, Mikkelin Nuorkauppakamari ry, Etelä-Savon Kauppakamari ja lukuisat mikkeliläiset yritykset, jotka löydät kätevimmin tämän linkin takaa.

Osallistu #ilovemikkeli -kampanjaan, niin turvaat paikallista menestystä. 

 

ilovemikkeli

 

Siirry sivun alkuun