Siirry suoraan sisältöön
Digitalkkarit -ketju vahvistuu

Digitalkkarit -ketju vahvistuu

12.4.2021

Palveluitamme saa jatkossa myös Keski-Uudellamaalla, Porvoossa, Vihdissä ja Kymenlaaksossa.

Digitalkkarit -ketjumme palveluita saa valtakunnallisesti jo usealla eri paikkakunnalla ja toimintamme on edelleen vahvassa kasvussa. Digitalisaatio ja tekniikan nopea kehitys on tuonut jokaisen arkeen uusia haasteita ja juuri Digitalkkarit -palveluillamme vastaamme niin kuluttaja-asiakkaiden kuin pienyritysten ja yrittäjien digihaasteisiin. 

Tietotekniikkaan ja kodin viihde-elektroniikkaan liittyvät asennus-, opastus- ja tukipalvelut ovat nyt entistä suositumpia. Asiakkailla ei välttämättä itse ole riittävää tieto-taitoa tai edes aikaa digiarjen haasteiden selättämiseen ja siinä me tulemme apuun. 

Uusia aluevaltauksia: Keski-Uusimaa, Porvoo ja Vihti 

 
Uutena franchising -yrittäjänä huhtikuussa on aloittanut  Petri Karjalainen. Hän on rautainen tekniikan ammattilainen, joka on toiminut niin yrittäjänä kuin asiakaspalvelun ammattilaisena jo useiden vuosien ajan. Petrin aloittaessa kotiin tehtäviä Digitalkkarit -palveluitamme saa nyt myös Porvoossa, Mäntsälässä, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Keravalla, Tuusulassa ja Vihdissä.
 
"Olen aina ollut kiinnostunut monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä ihmisten parissa. Minulle on luontaista auttaa ja opastaa asiakkaita laitteiden käytössä. Haluan, että heille jää varma olo siitä, että laitteiden ominaisuudet tulee hyödynnettyä ja käyttö on turvallista. Positiivisen mielikuvan jättäminen asiakkaaseen on jokaisen kohtaamiseni tavoite", kertoo Petri. 
 

Vahvistusta Kymenlaaksoon

 
Toinen huhtikuussa aloittanut franchising -yrittäjämme on Marko Hänninen. Hänellä on vahva tausta monipuolisista digitehtävistä sekä runsaasti kokemusta asiakaspalvelusta  Markon liittyessä Digitalkkareihin kotiin tehtäviä Digitalkkarit -palveluitamme saa myös Haminassa, Kotkassa ja Kouvolassa. 

"Kokemusta asiakaspalvelusta ja ihmisten auttamisesta yleisesti IT-asioissa minulla on lähes 20 vuoden ajalta. Tekniikka on aina kiehtonut minua, ja olen luonnostani nopea omaksumaan ja oppimaan uusia asioita", pohtii Marko.


"Digitalkkarit -ketjun tavoitteena on olla Suomen suosituin kodin viihdelaitteisiin ja tietoteknisiin laitteisiin liittyvä asennus-, opastus-, tuki- ja ylläpitopalveluiden toimittaja. On loistavaa saada joukkoon uusia yrittäjähenkisiä ja tekniikasta kiinnostuneita asiakaspalvelijoita", kertoo Digitalkkarit -ketjupäällikkö Sari Ruuskanen tyytyväisenä. 


Lämpimästi tervetuloa joukkoomme, Petri ja Marko! 
 

 

Siirry sivun alkuun