Siirry suoraan sisältöön
Digitalkkarit -ketju laajenee Pohjanmaalle

Digitalkkarit -ketju laajenee Pohjanmaalle

1.12.2020

Palveluitamme saa nyt myös Vaasassa ja Seinäjoella. 

Toimintamme on vahvassa kasvussa. Digitalkkarit -ketjussa on valloitettu uusia alueita kuluneen vuoden aikana. Tampere ja Oulu saavat jatkoa, kun tällä kertaa toimintamme laajenee Vaasan ja Seinäjoen suuntaan. 
 
Uutena franchising -yrittäjänä joulukuussa aloittaa 32-vuotias Pekka Jokiaho. Hän on koulutukseltaan ICT-asentaja ja viittä vaille valmis ohjelmistotekniikan insinööri. Hän on harrastanut paljon mm. tietotekniikkaa ja toiminut tuttavien ja sukulaisten digiapuna. Ratkaisukeskeinen palvelumalli lähellä asiakasta on siis hyvinkin tuttua Pekalle. 
 
Digitalkkarit -ketjun tavoitteena on olla Suomen suosituin kodin viihdelaitteisiin ja tietoteknisiin laitteisiin liittyvä asennus-, opastus-, tuki- ja ylläpitopalveluiden toimittaja. On loistavaa saada joukkoon uusi yrittäjähenkinen ja tekniikasta kiinnostunut asiakaspalvelija, joka jättää sydänjälkiä asiakaskohtaamisiin. 
  • ”Haluan, että palveluni jälkeen asiakkaillani on hyvä ja turvallinen mieli käyttää laitteitaan. Tyytyväinen asiakas on jokaisen kohtaamiseni tavoite”, pohtii tuore Digitalkkarimme Pekka Jokiaho.
Lämpimästi tervetuloa joukkoomme, Pekka!  

 

Siirry sivun alkuun