Siirry suoraan sisältöön
Digitalkkarit ja EasyPhone App mullistavat seniorien puhelinmarkkinat

Digitalkkarit ja EasyPhone App mullistavat seniorien puhelinmarkkinat

16.6.2022

Suomalainen startup EasyPhone App mullistaa seniorien puhelinmarkkinat, ja Digitalkkarit-ketjumme on vahvasti mukana tässä valloituksessa. 


Seniorien osuus väestöstä kasvaa nopeasti, ja sen myötä uusien helppokäyttöisten palveluiden tarve lisääntyy. Seniorit arvostavat helppokäyttöistä älypuhelinta ja palvelua, joka auttaa sen sujuvaan käyttöönottoon. EasyPhone App -sovellus Digitalkkareiden asentamana ja opastamana on ratkaisu kaikille,  jotka kaipaavat helppokäyttöistä älypuhelinta.


Mikä on EasyPhone App? 

EasyPhone App on sovellus, joka tekee älypuhelimen käytöstä erittäin helppoa ja selkeää. Sovelluksen SOS-painike lisää turvallisuuden tunnetta, sillä EasyPhone -sovellus lähettää hätätilanteessa viestin valitulle taholle sekä samalla henkilön sijainnin tekstiviestillä eteenpäin.

EasyPhone -sovelluksen käyttöliittymä voidaan räätälöidä käyttäjän toiveiden mukaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jätetään näkyville vain hänelle tärkeimmät toiminnot ja piilotetaan kaikki muut. Lisäksi kuvakkeiden kokoa voidaan muuttaa, jotta käyttö entisestään sujuvoituu.

Lue lisää easyphone.fi.


Miten osaan ottaa EasyPhone -sovelluksen käyttöön?

Vaikka puhelimen käyttö on Easy Phone App-sovelluksessa helppoa, sovellus pitää silti saada asennettua ja seniori opastettua alkuun.

”Easy Phone App vastaa tärkeään tarpeeseen seniorimarkkinoilla. Haluamme aina tarjota asiakkaillemme ympäri maata parhaat mahdolliset ratkaisut, ja Easy Phone App on juuri sellainen. Uskomme vahvasti, että valtava määrä seniorien Android-puhelimia on pian muuntumassa Easy Phone -puhelimiksi. Asiakkaista välittäminen on Digitalkkareille kaiken a ja o, ja Easy Phone App auttaa senioreita pysymään helposti elämässä kiinni”, luonnehtii ketjupäällikkö Sari Ruuskanen.

Digitalkkari kotiin -palvelu sekä EasyPhone App käyttöönotto ja opastuspalvelu on saatavilla seuraavilla paikkakunnilla: Imatra, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Hamina, Kotka, Kouvola, Porvoo, Lohja, Vihti, Hämeenlinna, Riihimäki ja Forssa. Toimimme myös seuraavilla alueilla: Pirkanmaa, Pääkaupunkiseutu, Keski-Uusimaa ja Varsinais-Suomi. Lue lisää. 
 
Suuri joukko senioreita kaipaavat helppoa puhelinta ja palvelua sen sujuvaan käyttöönottoon. EasyPhone App ja Digitalkkarit ovat vastaus tähän haasteeseen.  


Easyphone appLue EasyPhone App -tiedote. 


Siirry sivun alkuun