Työn tekemisen ratkaisut

Tuottavaa työntekoa ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Modernit  työn tekemisen ratkaisut lisäävät työntekijöittesi tyytyväisyyttä ja yrityksesi tuottavuutta 

Työvälineitä tyytyväisille työntekijöille

Jokainen yrityksesi työntekijä ansaitsee omiin työtapoihin ja -tehtäviin parhaiten sopivimmat työkalut. Niin yhtenäisen käyttäjäkokemuksen toimistolla, työmatkoilla ja kotonakin päätelaitteesta riippumatta, kuin myös mahdollisuuden virtuaaliseen työskentelyyn yksin tai ryhmässä. Se on modernia työntekoa, joka edistää yrityksesi luovuutta ja tuottavuutta.

Työnteon muuttuessa yhä enemmän ajasta ja paikasta riippumattomammaksi työvälineiden on seurattava mukana. Isoja tekijöitä työntekijöiden tehokkuuteen ja tyytyväisyyteen ovat työvälineiden käytön helppous sekä vastaavuus omiin tarpeisiin ja tottumuksiin. Me tarjoamme tutut työkalut, yhtenäisen käyttäjäkokemuksen ja käyttötuen suomeksi kaikille työntekijöillesi.

Jätä yhteydenottopyyntö

Työvälineitä kilpailukykyisille yrityksille

Voit parantaa yrityksesi kilpailukykyä moderneilla työn tekemisen ratkaisuilla. Silloin, kun haluat mahdollistaa hyvän kokemuksen työntekijöittesi ja asiakkaittesi välisissä kohtaamisissa. Silloin, kun haluat että työvälineet ovat turvallisia, helppoja hankkia ja joustavasti sopeutettavissa toimintasi muutoksiin. Tarjoamme yrityksellesi ratkaisuja, jotka hankit yksilölliseen tarpeeseesi, nopeasti ja ilman investointeja.

Saat meiltä alan johtavien valmistajien IT-laitteistot ja ohjelmistot asennettuina. Huolehdimme, että saat parhaan hyödyn ohjelmistoistasi  palvelemalla sinua kaikissa ohjelmistojen hankintaan ja käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä.

Lue lisää kansainvälisen Omnitele Oy:n valinnasta ja siitä, millaisia etuja he ovat saanet yhteistyöstä MPY:n kanssa.

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä asiantuntijamme käymään ja kertomaan palvelukokonaisuudestamme – avullamme löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivat ratkaisut, joilla varmistat parhaan ICT-pohjan liiketoiminnallesi.

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö