Pilvipalvelut ja tietoverkkoratkaisut

Pilvipalvelut ja tietoverkkoratkaisut

MPY Palvelujen pilvi- ja tietoverkkopalveluilla vastaat markkinoiden tehokkuusvaatimuksiin digitalisaation keskellä. MPY tarjoaa kattavan ja kustannustehokkaan ICT-kokonaisuuden, jotka koostuvat hybridimallin mukaisesti MPY:n Katakri V3 4-tason konesalissa sekä MPY:n pilvipalveluissa tuotetusta kokonaisuudesta.

Opas tietoturvallisen pilvipalvelun valintaan

Voit muokata IT-infrastruktuurisi vastaamaan liiketoimintasi strategisia tarpeita, jossa kapasiteetin joustava skaalautuvuus, nopeus ja luotettavat varmistus- ja palautusratkaisut ovat arkipäivää.

Integroitua kokonaisuutta tukevat tietoverkkoratkaisut, joista meillä on laaja kokemus. Verkkoratkaisujemme avulla varmistat, että tieto liikkuu tehokkaasti ja turvallisesti haluamiisi kohteisiin oli kyseessä sitten kattava yritysverkko, langaton lähiverkko tai jokin muu verkkoratkaisu. Toimitamme palvelun avaimet käteen -periaatteella, mikä sisältää niin asiantuntijoidemme ratkaisusuunnittelun, tietoliikennelaitteet sekä palvelun ylläpidon.

Kuuden Suomen suurimman mediakonsernin joukkoon kuuluva Kaakon Viestintä Oy luottaa tietoverkkopalveluissaan MPY:n ammattitaitoon. Lue linkin takaa, miten Kaakon Viestinnän tarpeisiin vastattiin.

- Tehokkaan tietoliikenteen ja kapasiteetin ansiosta voimme siirtää ja keskittää lehtien tuotantoa eri paikkakuntien välillä, mikä nopeuttaa uutisketjua, Kaakon Viestinnän tietohallintojohtaja Lasse Palminen sanoo.

Skaalaa liiketoimintasi tarpeiden mukaan

ICT-infrastruktuurin mukautuminen liiketoiminnan kasvaviin tarpeisiin on tärkeää. Kun ICT-kumppanisi on MPY, voit keskittyä itse siihen, mikä on oman liiketoimintasi ydintä. Palveluvalikoistamme löydät liiketoimintasi tarpeiden mukaan skaalautuvat ratkaisut niin fyysiseen konesalitilaan kuin virtuaaliseen pilvipalveluun. Kumpaakin yhdistää turvallisuus, joka on sertifioitua ja viranomaisauditoitua Katakri V3 4-tasoa.  

Pilvipalvelut

Lue lisää ohjelmistotalo Solenovo Oy:n valinnasta ja siitä, millaisia etuja he ovat saanet yhteistyöstä MPY:n kanssa.

- Asiakkaamme ovat hyvin kiinnostuneita siitä, kuka toimii ICT-palvelujemme tuottajana. Katakri-tason konesalisuojaus on julkisen sektorin toimijoille kriittinen perusehto, jotta sovelluspalvelujamme hankitaan. Nyt meillä on MPY:n kautta Katakri 4-turvataso käytössämme, mikä on meille vahvuus, toteaa Solenovon toimitusjohtaja Kimmo Tanskanen.

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä asiantuntijamme käymään ja kertomaan palvelukokonaisuudestamme – avullamme löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivat ratkaisut, joilla varmistat parhaan ICT-pohjan liiketoiminnallesi.

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö