Asiantuntijapalvelut

ICT asiantuntijapalvelut

Miten saan teknologian tuottamaan mitattavaa hyötyä liiketoiminnalle?

Digitalisoituminen on yksi juuri tämän ajan megahaasteista, joka koskettaa meitä kaikkia: yrityksiä, sen asiakkaita, tavallisia kuluttajia – jokaista omalla tavallaan. Digitalisoitumisen hyödyistä pääsevät nauttimaan ne, jotka ottavat ensi askeleensa rohkeammin ennen muita.

Paremman ICT:n ja kokeneiden asiantuntijoiden avulla rakennat vankan pohjan liiketoimintasi tueksi digitalisaation haasteiden peittoamiseen. Oikea osaaminen yhdessä sopivien ICT-ratkaisujen kanssa mahdollistaa liiketoimintasi tehokkaamman toiminnan ja tuo selvää bisneshyötyä.

Jätä yhteydenottopyyntö

MPY Service Desk antaa apua arkipäivän työhön

MPY Service Desk -palvelu on arkipäivän apuvoima ICT-pulmiin. Liittyipä pulmatilanne niin työasemaan, älypuhelimeen, ohjelmistoon tai vaikkapa fontin asennukseen – kotimainen IT-tuki ja IT-tukihenkilö ovat yhden kontaktin päässä puhelinsoitolla tai sähköpostilla. Nopea ongelmatilanteen ratkaisu säästää työaikaa ja tehostaa yrityksen toimintaa, eli hyödyt mitataan selvänä rahana. Toiminta ei pysähdy haastavissakaan paikoissa, kun saat apua ja opastusta heti, kun sitä tarvitset. Vaativissa pulmatilanteissa huolehdimme paikan päälle lähitukipalvelun taklaamaan ICT-haasteen. Osaavat IT-tukihenkilömme ratkaisevat pulmasi nopeammin kuin osasit odottaa.

Tarjoamme aitoa, kotimaista Service Desk -palvelua, jossa sinä ja yrityksesi olette pääosassa. Toimintaamme ohjaa tavoitteemme tuottaa ICT-alan parasta asiakaskokemusta.

Lue Hirvensalmen kunnanjohtajan Seppo Ruhasen antamat palautteet MPY:n kokonaispalvelusta ja IT-tuesta.

MPY konsultointi auttaa suunnitelmasi toteuttamisessa

ICT-ympäristön nopea muutosvauhti tarvitsee avukseen oikeanlaisen kehityskoneiston. MPY konsultointi auttaa silloin, kun tarvitset apua hankintojesi tueksi, haastavien projektien läpiviemiseksi, oikean kehityspolun löytämiseksi tai kun vain haluat keventää oman yrityksesi työtaakkaa.

MPY konsultointi koostuu asiakkaan tarpeen mukaisista ICT-suunnittelu-, projekti- ja kehityspalveluista. Teemme yrityksille tietotekniikkainfrastruktuurin ja tietoturvakonsultointia sekä auditointipalveluja liiketoimintastrategiasi mukaisesti.

MPY elinkaarenhallintapalveluilla huolehdit IT-omaisuudestasi

Yrityksessäsi voi olla parhaimmillaan satoja tai jopa tuhansia erilaisia päätelaitteita. Kuka huolehtii, että laitteesi ovat ajan tasalla? Ulkoistamalla laitteiden, lisenssien ja laiterekistereiden ylläpidon MPY:lle, varmistat, että käytössäsi on aina voimassaolevat lisenssit ja toimivat päätelaitteet. Palvelumme kattaa laitteen koko elinkaaren toimituksesta käyttöönottoon asennuksineen aina laitteen kierrätykseen, kun sen aika on tullut. Elinkaarenhallintapalveluilla sinulla on aina käytössäsi tehokkaimmat laitteet kilpailukykyisimpään hintaan.

Miksi MPY?

Meillä on yli 130 suomalaisen ICT-osaajan huippujengi, joka on lähellä sinua - toimimme kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomea. Saat käyttöösi nimetyn palvelutiimin ja sertifoidut tekijämme auttamaan sinua liiketoimintasi kehittämisestä kohti huippua!

Tehdään yhdessä ICT-ympäristöstä yrityksellesi kilpailuetu.

MPY-sertifikaatit

Haluatko kuulla lisää?

Pyydä asiantuntijamme käymään ja kertomaan palvelukokonaisuudestamme – avullamme löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivat ratkaisut, joilla varmistat parhaan ICT-pohjan liiketoiminnallesi.

Ota meihin yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Jätä yhteydenottopyyntö