MPY VIIHDE

Watson kaikille päätelaitteille

MPY viihteen TV-palvelu  on Watson. Watson mahdollistaa televisio-ohjelmien katselun myös mobiililaitteilla ja sen palveluvalikoimaan kuuluu runsaan kanavatarjonnan lisäksi mm. suosittu Makuunin videovuokraamo. 
 
Watson sisältää seuraavat peruskanavat: TV1, Yle TV1 HD, TV2, Yle TV2 HD, MTV3, Nelonen, Yle Fem/SVT World, Yle Fem HD, Sub, Yle Teema, YLE Teema HD, Liv, Jim, Fox, AVA, Hero ja Frii.
 
 
 
 
 
 
Kuva
Mitä palvelu sisältää?
Palvelu sisältää 19 tv-kanavaa, laajakaistayhteyden verkon maksiminopeudella, verkkotallennustilaa tv-ohjelmille sekä digiboksin palvelua varten. Watson-käyttöliittymällä on helppo tilata lisäpalveluja, kuten maksu-tv -kanavia ja vuokravideoita omalta kotisohvalta. Käyttöliittymän kautta voit tilata myös maksuttomat Next ja HD Start kanavapaketit, jotka sisältävät yhteensä 7 lisäkanavaa.

Kiitos palautteestasi!

Haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme, joten älä epäröi antaa meille palautetta!

 

Kuva
Katso milloin haluat ja mitä haluat
Palveluun kuuluu kahden viikon verkkotallennus sekä mahdollisuus ostaa omalta kotisohvalta kaukosäätimellä maksu-tv -kanavia ja vuokravideoita.
Kuva
Nopeasti myös nettiin
Palveluun kuuluu myös laajakaistayhteys verkon maksiminopeudella. MPY viihde palvelu toimii MPY:n kupari-, ktv- ja kuituverkon alueella.

TILAA!

Soita numeroon:

030 670 3033                (0,088 €/min)

käy MPY maailmassa

tai tilaa tästä:

Pysy ajantasalla viihdemaailmassa: www.facebook.com/mpyviihde