MPY rekry: Sinustako palvelupäällikkö Huippujengiin?

MPY Palvelujen strategisina tavoitteina on ICT-alan paras asiakaskokemus ja merkittävä markkina-asema kotimaassa. Huippujengimme on avainasemassa tahtotilan toteuttamisessa, sillä meiltä löytyy sisua, peräänantamattomuutta ja halua auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat päämääränsä paremman ICT:n avulla. 

MPY-avoimet-työpaikat-ICT-rekry-palvelupäällikkö

Sinustako palvelupäällikkö?

Palvelupäällikkönä vastaat MPY:n tuottamien palvelujen toimivuudesta ja annetusta asiakaslupauksesta nimetyille asiakkaille. Pidät huolen, että asiakkaan kanssa sovitut käytännöt ja raportointi toteutuu sovitun mukaisesti.

Tunnistat muuttuvat asiakastarpeet ja kehität osaltasi asiakkaan IT-ympäristöä vastaamaan tulevaisuuden haasteita. Toimit lähellä asiakasta ja teet tiivistä yhteistyötä yritysmyynnin ja palvelutuotannon kanssa. Olet mukana kehittämässä MPY:n palveluja ja tuot asiakkaan tarpeet osaksi kehitystyötä.

Työ vaatii matkustusvalmiutta ja tehtävän sijaintipaikka on Kuopio tai Joensuu.

Odotamme sinulta:

  • Asiakaslähtöisyyttä ja palveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Hyviä organisointitaitoja
  • Oma-aloitteellisuutta sekä kykyä johtaa omaa työtä
  • Kykyä hoitaa asiakassuhteita
  • Kykyä toimia tavoitteellisesti niin ryhmässä kuin itsenäisesti
  • Halua kehittää ja kehittyä tehtävän mukana
  • Valmiutta matkustaa Suomessa
  • Tietojärjestelmien tuntemus lasketaan eduksi.


Tarjoamme sinulle näköalapaikan Huippujengissä uusien teknologioiden parissa sekä mielenkiintoisen työympäristön ja monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Huippujengistä saat innostustasi sekä näkemystäsi arvostavan ja kehittyvän työympäristön. 

Kysy lisää tehtävästä palvelupäällikkö Antti Toropaiselta, puh. 040 709 9440 tai antti.toropainen@mpy.fi. Antin tavoitat puhelimitse parhaiten aina keskiviikkoisin 1.3., 8.3. ja 15.3. klo 9-16.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisella lomakkeella 17.3. mennessä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity mukaan MPY:n Huippujengiin!

MPY Palvelut on aito, suomalainen ICT-kumppani, jonka palveluksessa on 130 alan huippuosaajaa. Tuotamme palveluja niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille tavoitteenamme toimialan paras asiakaskokemus. Yhdessä tekemällä saamme asioita aikaan ja varmistamme liiketoimintasi menestyksen. Kuljetaan yhdessä huipulle! www.mpy.fi