MPY Palvelut Oyj

Olemme aito, suomalainen ICT-palvelukumppani

Ajankohtaista

MPY Palvelut Oyj on suomalainen tietotekniikkapalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, jonka visiona on tarjota toimialan parasta asiakaskokemusta ja sen myötä kasvaa Suomen ICT-markkinan kärkitoimijaksi. MPY osti kesäkuussa 2017 ICT- ja liiketoimintateknologiapalveluja tuottavan Net Man Oy:n. 

Yhdessä Net Manin kanssa MPY tarjoaa kokonaisvaltaiset tietotekniikkapalvelut aina konesalipalveluista tietoverkkoihin ja tietohallintojohtamiseen. Liiketoimintakaupan myötä MPY:n ja Net Manin henkilöstömäärä kasvaa 180 asiantuntijaan ja liikevaihto 30 miljoonaan euroon. MPY ja Net Man palvelevat valtakunnallisesti yhteensä 12 paikkakunnalla Suomessa.

MPY Palvelut haastaa Suomen IT-jättiläiset: MPY kasvaa yrityskaupalla – ostaa tietohallintojohtamisen asiantuntijan Net Man Oy:n

Olemme aito, suomalainen ICT-palvelukumppani

Tuotamme palveluja niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille, tavoitteenamme toimialan paras asiakaskokemus.

Yhdessä tekemällä saamme asioita aikaan ja varmistamme asiakkaan menestyksen. Meidän mielestämme parempi ICT tarkoittaa yrityksesi liiketoimintatarpeisiin sopeutuvia palveluita, joilla lisäät yrityksesi tuottavuutta ja kilpailukykyä.

 

Yhteystiedot