Bonuskanava

 

 

 

Kesäkuun Bonuskanavana esittäytyy Ruutu+ Leffat & Sarjat


Kanava on vapaasti katsottavissa 29.5. - 29.6.

 

Ruutu+ Leffat & Sarjat löytyy kaapeliverkosta bonuskanavan omalta kanavapaikalta: 60 (SD)

 

Kesäkuussa Ruutu+ Leffat & Sarjat – kanava tuo kotiisi suosituimmat elokuvat ja parhaimmat uutuussarjat. Nautit sitten laadukkaasta draamasta tai räjähtävästä toiminnasta, tämä on kanavasi. Sarjat näet parhaaseen katseluaikaan ja elokuvia aamuun asti.

 

Kesäkuun kohokohtia Ruutu+ Leffat & Sarjat ovat mm.

 

Unelmien poikamies paratiisissa, ma 29.5 l alkaen klo 21

Uusi sarja alkaa! Unelmien poikamies paratiisissa on huippusuositun Unelmien poikamies ja Unelmien poikamiestyttö -sarjojen spin off -sarja, jossa edellisillä kausilla katsojia ihastuttaneet ja vihastuttaneet kilpailijat matkustavat eksoottiseen lomakohteeseen etsimään rakkautta. Joka viikko pakkaa saapuu kuitenkin sekoittamaan uusi tulokas.

 

Hawai 5-0, la 1.6 alken klo 21 ja 21.45

Uusi kuudes kausi! Suosikkisarjassa ratkotaan rikoksia poikkeuksellisissa maisemissa: Havaijin vehreillä rannoilla. Luvassa on tyylikästä jännitystä, vauhdikasta toimintaa ja huikeita maisemia - kauniita ja komeita sankareita unohtamatta.

 

NSCI Los Angeles, la 3.6 alkaen kello 21 ja 21.45

Uusi 7. kausi! Chris O'Donnell (Naisen tuoksu, Batman Forever) ja LL Cool J (Charlien enkelit, Mindhunters) tähdittävät NCIS Rikostutkijoiden vauhdikasta spin-off-sarjaa, jossa laivastoon liittyviä rikoksia ratkotaan Los Angelesissa. Mukana ovat emosarjasta tutut elementit: jännittävät käänteet, uusimman teknologian hyödyntäminen – ja hyväntuulinen huumori.

 

Ruutu+ Leffat & Sarjat -kanava kuuluu seuraaviin kanavapaketteihin

Ruutu+ Viihde, 9,95€/kk

Ruutu+ Viihde & Urheilu, 34,90€/kk

MIX M –kanavapaketti 19,90€/kk

 

Katso myös bundletuotteet!

 

Katso tarjoukset!