MPY rekry: Myyntipäällikkö, liity huippujengiin!

MPY Palvelujen strategisina tavoitteina on ICT-alan paras asiakaskokemus ja merkittävä markkina-asema kotimaassa. Huippujengimme on avainasemassa tahtotilan toteuttamisessa, sillä meiltä löytyy sisua, peräänantamattomuutta ja halua auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat päämääränsä paremman ICT:n avulla. Kasvu tarvitsee tekijänsä ja siksi tarvitsemme lisää osaajia.

 

 

 

 

 

 


Myyntipäällikkö, liity huippujengiin!

Olet sosiaalisesti lahjakas, aktiivinen ICT-myynnin osaaja, joka hakee uusia haasteita. Tehtäviisi kuuluu ICT-palvelu- ja ratkaisumyynti, uusasiakashankinta sekä asiakaskokemuksemme vahvistaminen Kuopiossa ja sen lähialueilla. Olet palvelulähtöinen osaaja, jolla on alueen yrityselämän tuntemusta ja verkostoja. Pystyt käymään keskustelua niin yritys- kuin julkishallinnon päättäjien kanssa tulevaisuuden haasteista ja auttamaan heitä ratkaisujen hakemisessa.

Odotamme sinulta:

  • ICT-palvelumyynnin tuntemusta kokonaispalvelujen ja -ratkaisujen näkökulmasta
  • Näyttöjä asiakkuuksienhallinnasta
  • Palveluhenkisyyttä sekä sujuvia suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja
  • Verkostoitumistaitoja ja yrityselämän tuntemusta
  • Oma-aloitteellisuutta sekä kykyä herättää luottamusta
  • Kykyä toimia tavoitteellisesti niin ryhmässä kuin itsenäisesti
  • Halua kehittää ja kehittyä tehtävän mukana


Tarjoamme sinulle näköalapaikan huippujengissä osaavien asiantuntijoiden ja vahvojen palvelujen parissa sekä kasvuhakuisen työympäristön, ison talon edut ja monipuolisia työtehtäviä, joissa pääset kehittämään osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Huippujengistä saat innostustasi sekä näkemystäsi arvostavan ja kehittyvän työympäristön. 

Kysy lisää tehtävästä aluejohtaja Marko Kiiskeltä, p. 0500 579 615, marko.kiiski@mpy.fi tai markkinointi- ja viestintäjohtaja Mari Tuoviselta, p. 044 019 0711, mari.tuovinen@mpy.fi. Markon tavoitat puhelimitse parhaiten viikolla 10 klo 8-16, viikolla 12 klo 15-17.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si  oheisella lomakkeella 24.3. mennessä.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Liity mukaan MPY:n Huippujengiin!

MPY Palvelut on aito, suomalainen ICT-kumppani, jonka palveluksessa on 130 alan huippuosaajaa. Tuotamme palveluja niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille tavoitteenamme toimialan paras asiakaskokemus. Yhdessä tekemällä saamme asioita aikaan ja varmistamme liiketoimintasi menestyksen. Kuljetaan yhdessä huipulle! www.mpy.fi