Jaettu ilo, on kaksinkertainen ilo – joulumuistamisiin varatut rahat lasten koulutukseen ja kotimaan vähävaraisille perheille

Rauhallista joulua

Joulu on yhdessäolon aikaa, jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, niinpä tänäkin vuonna lahjoitimme sekä henkilöstön että asiakkaiden joulumuistamiseen varatut rahat (2000 €) kehitysmaan lasten koulutukseen ja kotimaan vähävaraisille perheille. Näin osaltamme haluamme olla rakentamassa parempaa tulevaisuutta.

MPY Huippujengi kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa rauhallista joulua!

MPY Planin tukijakumppaniksi - mukana luomassa turvallista koulutietä kehitysmaan lapsille

MPY on yksi Planin tukijakumppaneista, jotka tekevät pitkäjänteistä työtä kehitysmaan lasten paremman tulevaisuuden rakentamisessa. MPY:n tuki kohdennetaan kehitysmaiden tyttöjä tukeviin projekteihin: varhaiskasvatuksen, peruskoulutuksen, lastensuojelun ja nuorten työllistymisen tukemiseen.

 Planin kumppanina olemme mukana parantamassa päiväkotien, koulutilojen, opetusmateriaalin sekä opetuksen ja varhaiskasvatuksen laatua. Autamme koulutielle kaikista heikoimmassa asemassa olevat lapset: tytöt, etnisiin vähemmistöihin kuuluvat lapset ja vammaiset lapset. Tutustu tarkemmin Planin toimintaan ja lahjoita https://plan.fi/ 

Hyvä Joulumieli -keräys kotimaan vähävaraisille lapsiperheille

Hyvä Joulumieli -keräyksellä hankitaan kotimaan vähävaraisille lapsiperheille ruokalahjakortteja, joilla he voivat hankkia ruokaa joulupöytään. Suomea pidetään hyvinvointiyhteiskuntana, mutta joka kymmenes lapsi elää köyhyydessä. Suomessa köyhyys koskettaa 108 000 lasta eikä luku ole laskemaan päin.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen ristin keräyksen tuotoilla on tavoitteena jakaa tänä jouluna 70 euron arvoisia lahjakortteja 30 000 perheelle. Tutustu keräykseen ja lahjoita kotimaahan https://hyvajoulumieli.fi/.